Tarot: Page i bägare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Bägar korten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Page i bägare en fåfäng yngling, Page eller studenten som har lustiga kläder på sig. Han håller i en bägare med en fisk. Fisken symboliserar hans undermedvetna eller alter ego. Fisken kommunicerar till honom. Page i bägare ser livet som en lek. Han är en Bard, en Artisan, en Konstnär, en Joker. Han reser lätt genom livet och söker erfarenheter. Han är en underhållare hungrig för stimmulans. Han är en högsensitiv empat som kan beröra hjärtan. Han representerar en kärleksspekulant som vill ta första steget emot förälskelse. Kär i kärleken. Han har ett välutvecklat Hjärt Chakra men ingen grundning från sitt Rot Chakra, därav känsligheten.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Page i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du har turen att träffa en sånhär trevlig figur. En ljuvlig person som kan sprida glädje och lättsam umgänge. Det kan också vara du själv som strålar ut dessa egenskaper för andra. Ofta är det ett kärleksintresse som visar sig för dig på ett lite blygt men lättsamt sätt, nån som hintar sitt intresse för dig med humor.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Page i bägare: Kärleksintresse, lillgammal, underhållare, poesi, romantik, lyrik, bard, en kärleks-artisan, renhet, oskuldsfullhet, spontanitet. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.