HEART WALL

Vad är en Heart Wall?

BOKA EN SESSION HÄR.

Fenomenet med Heart Wall upptäcktes av kiropraktorn Bradley Nelson, grundaren av The Emotion Code. Det finns en lång berättelse om hur han en kväll intuitivt använde Kinesologi (muskeltestning) för att hjälpa sin fru med en emotionell blockering hon hade, och hur Bradley såg för sitt inre öga ett blankt trägolv och att under golvet fanns hans frus hjärta inkapslat. Han fortsatte använda Kinesologi för att fråga ut vad den här muren runt hans frus hjärta var gjord av, och svaret var hennes negativa känslor. Han frågade om det var möjligt att ta bort dem, vilket det också var. När han hade tagit bort alla känslor som fanns i hans frus mur gjord av trä fick hans fru ett stort genombrott och ett nytt skifte i hennes liv. Hon hade alltid varit blyg, tillbakadragen och känt att hon var mer som ett vittne i sociala situationer än en av gemenskapen. Hon började nu att öppna upp och blomstra, kände sig mer levande och kände sin inre styrka. 

Dr Bradley Nelson, min lärare och grundaren av The Emotion Code metoden.

Dr Bradley Nelson började använda den här metoden i sin kiropraktik mottagning med väldigt goda resultat; patienter som lidit i åratal av problem blev fria. 

Hjärtmuren är formad av vårt undermedvetna – som är gränslöst – för att försöka skydda oss från smärta. Men att leva med ett blockerat hjärta är ingen rolig upplevelse.

Ungefär 93% av alla människor har en Heart Wall. Den formas i vår uppväxt från de negativa upplevelser vi har som vårt sinne inte har klarat att släppa; så de fastnar. Hjärtmuren växer sig sen tjockare och tjockare med åren allt eftersom vi får mer trauma, smärta, sorg, övergivenhet, förluster osv. Detta är varför små barn som inte har en Heart Wall är så öppna, autentiska och spontana.

En negativ känsla ’negative trapped emotion’ som har fastnat har substans. De består av energi, precis som allt annat. När en negativ känsla har fastnat måste de husera någonstans i kroppen och ibland sätter de sig runt hjärtat.

Att leva med en Heart Wall stänger ner oss och avtrubbar oss. Vi blir låsta i livet, känner inte vår intuition, vår inre kompass och kan få oss att känna oss vilsna och förvirrade.

Ett liv utan hjärtmur är ett mer öppet liv. Eftersom du får ditt flow tillbaka kan du få kontakt igen med den ’hjärt-intelligens’ du föddes med. Det blir då enklare att fatta beslut, du känner dig mer bekväm i dig själv, mer direkt, det är lättare att säga ”ja” och ”nej”, eftersom du KÄNNER dig själv igen. Att bli av med sin Heart Wall är som att kliva ut ur ett fängelse man sakta vant sig vid. Plötsligt är det enklare att andas, hela livet blir enklare. 

Läs mer om när jag tog bort min Heart Wall här (öppnas i nytt fönster)

Din Heart wall är byggd av ett material som ’made sense’ för dig som liten, det är ett material vi har en natural dragning till. 

Min hjärtmur var byggd av grön vegetation (naturen är min fristad), men jag har tagit bort Heart Walls gjorda av alla möjliga och omöjliga material som trä, olika metaller, syntetiska material tex lego, kuddar & filtar, giftiga blommor, kvävegas, läderrustning, vallgrav, grönt gräs, maskar, medicinska piller, solid guld och allt där emellan. Låt oss bara säga att vårt Undermedvetnas vägar äro outgrundliga, no judgement.

Tecken på att du har en Heart Wall

Endel tecken på en Heart wall är tydliga som tex värk och tryck över bröstet. Andra är mer subtila tex en känsla av att vara dämpad, kreativt låst, brist på livsgnista eller svårighet att förlåta och gå vidare.

När livet känns för tungt kan det vara ett tecken på att ditt hjärta behöver healing: 

 • Depression 
 • Ångest
 • Sorg som inte släpper
 • Apati
 • Ingen kreativitet
 • Ifrånkopplad livet / socialt
 • Låg självkänsla
 • Svårigheter att ge eller ta emot 
 • PTSD (post traumatisk stress disorder)
 • Svårigheter att förlåta sig själv eller andra, mycket fokus på dåtida händelser 

   

Några vanliga känslor vi bär i vår Heart wall är: 

 • Övergivenhet
 • Svek
 • Dyster
 • Förluster
 • Obesvarad kärlek
 • Känner sig inte sedd och uppskattad
 • Osäkerhet
 • Avtrubbad

Man kan ta bort sin Heart Wall även om man inte har uttalade problem i sitt liv. Man får stora fördelar av behandlingen oavsett.

Vi använder Emotion Code för att ta bort din Heart wall.

Vill du veta om du har en Heart wall? Mejla mig här så gör jag det åt dig gratis.  


Forskning

BOKA EN SESSION HÄR.

Instinktivt vet vi att rollen hjärtat spelar i våra liv är mer än bara en muskel som pumpar blod. Vi talar om hjärtat i termer av ”att vara hjärtlig”, ”att tala från hjärtat”, ”följ ditt hjärta”, ”att lägga sitt hjärta i något”. Men nu visar forskning att det faktiskt finns mer funktioner hos hjärtat än de vi tidigare trott.  

Ditt hjärta genererar 60 till 1.000 gånger mer kraft och elektromagnetisk energi än din hjärna, vilket utan omsvep gör hjärtat till det kraftfullaste organet i din kropp. När du låg i din mammas livmoder, bildades hjärtat innan hjärnan. Av hela din kropp bildades faktiskt hjärtat först.

På 1970-talet fann forskare att hjärtat har ett helt eget nervsystem, en upptäckt som har lett till en ny gren inom medicinen som kallas Neurocardiologi.

På Heart Math institute, har man kunnat påvisa att våra kropp faktiskt har TVÅ hjärnor, och när du säkert redan klurat ut att hjärtat är en av kroppens två hjärnor, är det faktiskt hjärtat som är huvud-hjärnan i din kropp; forskning visar att det är hjärnan som lyder under hjärtat! 

Ditt hjärta är kärnan av dig, kärnan som är du.

Hjärtat har sin helt egna intelligens. Hjärtat kan tänka, känna och komma ihåg. Det finns nu starka bevis för att hjärta arkiverar minnen och känslor. Många som fått ett nytt hjärta från en hjärttransplantation har rapporterat att de fått helt nya preferenser kring mat och dryck tex nytt sug efter viss mat och dryck de inte hade innan transplantationen. Även att de fått en helt ny handstil, fått en annan musiksmak och har minnen som inte verkar komma från deras liv [Dr Bradley Neslson].

Hur en session med mig går till

BOKA EN SESSION HÄR.

Alla mina sessioner görs på disans, så du kan få en behandling i lugn och ro i ditt eget hem. Vi korresponderar via email endast.

Jag tar bort din Heart Wall med hjälp av tekniken inom The Emotion Code. Processen tar ca en vecka för mig att slutföra för att din kropp måste vila och integrera mellan varje gång jag jobbar på hjärtmuren. Det är inte en påfrestande behandling alls, de som känner av den kan känna antingen ett eko av nån negativ känsla jag tagit bort, jag själv kände av svaga spänningar i bröstkorgen när jag fick min Heart Wall borttagen. 

Under de sessioner jag gör för att få bort din Heart Wall (alla sessioner ingår i priset), blundar jag och tonar in på dig och ber Gud / Spirit / Source att få vara din ’stand in kropp’ under sessionen, när jag muskeltestat och fått ett ja börjar jag plocka bort dina ’trapped emotions’ som utgör din Heart Wall, en efter en. Jag mäter hur tjock din Heart Wall är och vilket material den är gjord av. Jag jobbar utifrån ett speciellt schema med utstakade rader och kolumner och med de olika organområdena representerade. 

När jag är din ’stand in kropp’ kan jag inte känna dina känslor eller höra dina tankar.  Om jag känner något är det svagt och ungefär i linje med att jag känner en suck av lättnad när någon jobbig blockering släpper, jag kan nysa eller gäspa när energi rör sig i din kropp. Och det är allt.

När jag är färdig med dig och din hjärtmur är borta, mejlar jag dig en rapport på vilka känslor jag fann och tog bort, hur tjock din hjärtmur var och i vilket material.

Fördelarna med att ta en sånhär behandling är att när alla blockeringar i ditt hjärta är borta, när vi tagit bort den stagnerade energin, öppnas ett nytt flöde för Prana / Chi / Qi – alltså livskraft som nu strömmar genom hjärtat, din första hjärna som styr hela kroppen. Kroppen sucktar efter och behöver Flow, det är en absolut nödvändighet. Vi tror att stagnerad energi som sitter i hjärtat kan ha en allvarligt negativ effekt på det fysiska hjärtats funktion.

Jag tog bort min mamma Birgittas Heart Wall och hennes höga blodtryck blev då normaliserat utan medicinering.

* Hjärt- och kärlsjukdomar är den vanligaste dödsorsaken i Sverige. (Socialstyrelsen). 

“Det är så märkligt, sen du tog bort min Heart wall har folk börjat komma upp till mig och ta kontakt. Det har aldrig hänt mig förut, jag känner mig så öppen nu."
Marita
Egenföretagare
"Måste ge dig ett jätte tack. Jag har druckit wisky fredag-lördag varenda helg som jag inte har jobbat i över två år. Jag jobbar inte denna helg å har två flaskor hemma och jag känner inte ens för att öppna dom. Jätte tack å kram jag är så glad!"
A.G
ex Militär
"Efter att ett flertal personer i min närhet berättat om EC (Emotion Code) så beställde jag tillslut en Heart-wall session. Inte trodde jag någonsin att det skulle kunna ha sån effekt. Det tog bort knutar jag kämpat med i åratal, seriöst! Vissa tror att hjärtat är svagt, jag kan berätta för dig att dom har fel! Du prickade in en jobbig fas i 25 års åldern, otroligt nog!"
Viktor
Kiropraktor
"Efter att du tagit bort min Heart Wall har livet blivit enklare. Några veckor efter strömmade tårar och många minnen kom upp till ytan som jag kunde släppa. Stort tack."
Gustav
Student
[Utbränd sen 2 år] “Jag har känt energin komma tillbaka, jag kan bli trött om jag varit aktiv, men inte alls på samma sätt som tidigare. Jag känner mig gladare och har ingen oro för framtiden längre. Jag har inte gjort någon speciell förändring utöver din healing. Tack!”
Ann
Terapeut
“Jag har aldrig mått så bra som de fyra dagarna efter att Karolina tog bort min Heart wall!”
Alex
“Högt rekommenderat. Upplevde tydlig förhöjning av samtliga sinnen och en stor ökning av fysisk balans, omedelbart. Flera veckor av ‘peeling the onion’ följde därefter.”
Jeremy
Arkitekt
“Innan jag fick behandlingen hade jag smärtor över hjärtat och över bröstet, i ryggen och väldigt mycket i skulderbladen / axlarna. Vilket ledde till svårare andning och sämre sömn. Som person hade jag en sämre självkänsla, vågade inte lita på mig själv eller på andra för den delen. Efter att behandlingen var färdig, försvann alla smärtor, jag fick en djupare kontakt med mig själv vilket i sin tur ökade mitt medvetande. Som i sin tur förbättrat möten med andra människor, för att jag är mer självsäker som person nu. Jag sover mycket bättre nu, jag är mer öppen som person och andra personer dras mer till mig. Jag kan verkligen varmt rekommendera Heart Wall behandlingen! Den har stärkt mig som person, gett mig en större förståelse för mig själv och mitt undermedvetna. Skickar ett stort Tack till fantastiska Karolina för att du öppnat upp en ny värld för mig, fylld med så mycket mer glädje och kärlek. Jag kommer definitivt att komma tillbaka för fler behandlingar.”
Aldijana
Student
"Till att börja med måste jag säga att du är extremt duktig på det här. Redan första dagen efter den första behandlingen jag fick för min Heart Wall så var min depression och utmattningssyndrom borta! Min hjärna funkar igen! Jag märkte att jag var gladare, hoppade runt och dansade till musik som om jag var 15 igen 😂 Var bara så glad. Bara för den biten av behandlingen så är jag otroligt tacksam. Tack så otroligt mycket Karolina💛💛💛 Folk runt omkring mig märker skillnad och är glada för mig. Jag har lättare att ta tag att göra saker. Saker är inte lika jobbiga längre som innan. Det är så skönt att må bättre. Och det är så skönt att va av med alla dåliga känslor inom mig. Det känns som man kan andas djupt och att det finns så mycket plats inom en. Det är knappt man tror att det är sant att man kan må så mycket bättre och bli av med så mycket av ens problem på så kort tid. Det kommer att ta ett litet tag att bli van vid. Mitt liv var i princip på pause under så många år och jag la ner så många av mina framtidsplaner. Nu kan jag äntligen gå vidare och lista ut vad jag vill göra.Tack så mycket💛💛💛"
"S"

©Karolina Eleonóra healing 2015-2023

Disclaimer: Karolina har basmedicinsk utbildning men är ingen läkare och ställer inga diagnoser, botar inga sjukdomar. Om du har akuta medicinska problem, kontakta alltid en läkare. Emotion code™ är energimedicin på kroppens egna villkor och man kan aldrig garantera något resultat. Behandlingarna tar bort ”trapped emotions” som i sin tur skapar olika obalanser i kroppen. Om du vill sluta med din medicin gör det i samråd med din läkare.