SUPER UPPGRADERINGEN™ 

Super Uppgraderingen gör du en gång i livet. Det är en gåva till dig själv av frigörelse och att få dina chakrans helande energi tillbaka att flöda genom kroppen.

Jag har jobbat med att ta bort negativa energiformer som demoner och jordbundna själar i åratal. Sen lärde jag mig att dessa mörka energiformer fäster sig i våra chakran också där de kan stjäla vår energi fritt varje dag. Därför skapade jag behandlingen Super Uppgraderingen™ för att kunna hjälpa flera på detta effektiva och transformativa sätt.

Vikten av att rena kroppens energifält så att själen kan börja skina igenom, är enormt viktig nu. Vi som kom hit för att använda ljuset, vi behöver rena oss så att inga negativa energiformer, AI, implantat, demoniska energier sitter bakom spakarna i vårt energifält och kidnappar vår kraft. 

Det är inte så trevligt att ha ett Kronchakra med en stor fet demon som sitter som ett lock ovanför och hindrar ljus från att komma in, vilket stryper din andliga utveckling. Eller en AI energiform (ser ut som ett svart fiskenät) som dimmar ner hela ditt 3e Öga så du inte kan utvecklas på en visionär nivå med drömmar, idéer och intuition. Eller att ha en negativ energi som sitter i ditt Sakralchakra och skapar beroendeproblem, extrem fysisk trötthet där du inte hade fixat en dag utan kaffe, tar väck all sexlust eller gör dig över-sexuell. Eller att ha två Fotchakran som är blockerade från grundning och healing från Gaia så du känner dig otrygg, splittrad och vilsen.

Super Uppgraderingen: så funkar det

Jag går igenom alla 7 chakran i behandlingen + din Soul Star chakra som sitter ovanför ditt Kronchakra, Earth Star chakra som sitter under fötterna och Zeal Point chakra bak i nacken. Sen Händernas chakran och Fot chakran.
Totalt 14 chakran får du renat:

Rotchakrat
Sakralchakrat
Solarpexus chakrat
Hjärtchakrat
Högre Hjärtchakrat – din Hieros / Gamos (Kristus / Kristos eller Divine Masculine / Divine Feminine).
Halschakrat
3e Ögat
Kronchakrat
Earth Star Chakrat (din kontakt med Gaia och Agartha)
Soul Star Chakrat (din kontakt med ditt Högre Jag)
Fot Chakrorna (här får du din grundning)
Hand Chakrorna (här sitter din healingförmåga)
Zeal Point Chakra / the Mouth of God (här tar du in livsenergi)
Galaktiska Chakrat

Jag kommer ta ca två chakran per behandling. Det blir ca 7 behandlingar. Det är ett stort jobb, vi båda kommer bli trötta, euforiska och få releases. När varje chakra är tömt, fyller jag det med det högsta ljuset, kärlek och sen har jag blivit instruerad att sätta dit symbolen av ett tänt ljus som ska brinna i varje chakra, med dess respektive färg. Detta håller framtida demoner etc borta.

*Kort om Zeal Point chakra (kallas också the Mouth of God och sitter bak i nacken). Detta chakra är där vi får in livsenergi i kroppen och är ett oerhört viktigt energicentra. Det är här vi sitter uppkopplade på det falska Matrix och jag kommer också dra ut den cord som sitter där så du inte behöver energimässigt vara fången i det falska Matrix energin med dess många programmeringar. Din individuella kraft och mod kommer in då.  

Är Super Uppgraderingen jobbig att genomgå?

Nej. Detta är inte inom ramen för Emotion Code, där man kan få en ”backlash” och känna sig lite emotionellt svajig efteråt. Utan detta är min egen healing. Jag jobbar direkt med Jesus och Ärkeängel Mikael i behandlingen som båda assisterar och hjälper mig när jag rensar. Mer om det längre ner.

Super Uppgraderingen kommer göra dig trött. Och när alla 14 chakror är renade, kan du få ljuvliga, djupa blissfulla suckar ett par dygn efteråt. Det är din kropp som sköljs över av ditt ljus, din egen essens och den gör det mesta möjliga av denna helt underbara healing. Tröttheten kommer för att du nu slipper parera dessa mörka energiformers övergrepp på ditt energisystem. Tex om du haft ett energi implantat som suttit i nått av dina chakran och ljudit ut en störande signal, kommer du efteråt känna kontrasten av att slippa det.

Vissa av dessa negativa attachments i dina chakran kan ha funnits där sen du var bara något år gammal och det är en rejäl omställning att få tillbaka sin kroppsegna helande kraft. Den där subtila essensen av dig som plötsligt börjar flöda upp och ut genom kroppen och ut i fingertopparna. Du. Att förkroppsliga det ljus du kom hit för att sprida, på just ditt sätt.

Hur kan man göra detta på distans? Hur funkar det?

Endel undrar hur man kan göra detta på distans. Jag gör allt mitt healingarbete sen åratal tillbaka på distans. Det är enklare för mig för då kan jag i lugn och ro tona in på dig och utan störningar och distraktioner gå djupt in och börja dra i trådarna. Jag gör inte jobbet ensam; Archangel Michael, Jesus, mitt Team och ditt Team är med och assisterar. Jesus är den jag föredrar att koppla upp mig på i denna typ av arbete. Det är inget mer märkvärdigt än att jobba med någon annan uppstigen mästare (Muhammad, Buddha, Quan Yin, Isis etc). 

Energi flödar dit vi sätter vår intention och om vi har intention att göra detta arbetet för någon, även om man inte är i samma rum, även om man är i olika länder, så går det alldeles utmärkt.

Låt säga att jag ska tömma ditt Rotchakra från negativa energiformer och hittar 3 st demoner där. Det jag gör är att jag en för en samlar in dem och ber dem att återvända till Källan / Gud och lämna min kund ifred, i Jesu namn. Då måste de enligt universell lag släppa taget. Jag fångar in dem och ser till att de kommer till det stora ljuset i Källan och där omvandlas de till ljusvarelser. De blir så förvånade och glada när ljuset sköljer över dem och de upptäcker hur skönt och härligt ljuset är. Det är fint att se. De blir befriade.

De mörka energier jag plockar bort från dig

Typer av mörka attachments:

Mörk energi utan intelligens. Dessa drar ner frekvensen i våra chakran.
AI energiformer (artificiell intelligens). Dessa kan även vara eteriska. Sätter sig som ett svart nät och kväver effektivt din energi så att du inte kan känna din egen essens i kroppen. Gör oss otrygga, oroliga, splittrade och vilsna. Din egen essens gör dig trygg.
• Negativa projektioner / hologram. Tex kan du ha en projektion på dig av skam, sorg, trauma etc som inte är din utan är en påläggning för att psyka dig att tro att du mår så.
Parasiter. Dessa är ofta insektsliknande tex spindlar, silverfiskar, fästingar eller ser ut som svarta bläckfiskar med långa armar. De gnager små hål på ljuskroppen och suger energin ur chakrat.
Implants. Dessa skickar ut en störande frekvens som överröstar din egen frekvens. Det kan tex vara ett brummande ljud i bakgrunden som du inte märker förrän det tas bort.
• Mörka spirits, naturväsen som drar in olycka, missförstånd etc.
• Allmänna demoner, attackerar oss människor. De försöker få oss in i vissa känslotillstånd med målet att vi ska tappa kontrollen.
• Over Lord demoner som attackerar tex städer eller väldigt kraftfulla själar.
Död / stagnerad energi.
• Det Falska ljuset. Detta är en energi som vilseleder oss att tro på lögnen, att inte kunna se igenom illusioner. Vi börjar tro att det goda är ont och det onda är gott.
Kaos energi. Skapar rastlöshet inom oss.
Energivapen. Jag hittar knivar, rep, kulor, saxar, hammare, klämmor och alla möjliga symboler i människor.
Blockader. Ser ut som svarta järndörrar. Dessa läggs i ett chakra för att helt blockera energin från att expandera.

Vill du ha hjälp att tömma dina chakran från mörka energier?

Karolina Eleonóra – Emotion Code healer och vägledare.


Hej vännen! Jag heter Karolina och är medium och healer sen många år tillbaka.  

Vill du ha hjälp med att bli av med dina demoner och negativa attachments? Jag kan hjälpa dig ta bort dem enkelt och snabbt med mina tekniker. Super Uppgraderingen™ kommer ge dig en full frihet i dina Chakran och tillgång till din egen kraft igen. Både du och dessa negativa energiformer befrias. Så ditt ljus kan flöda fritt genom din kropp och hela dig, varje dag när du slipper dessa parasiter.

All min healing sker på distans. Denna healing är min egen som jag utvecklat under åratal i min kompetens att hantera lägre energiformer och jobba med mina guider, dina guider och uppstigna mästare främst Jesus, även Ärkeängel Mikael och Metatron

Jag rensar ett antal chakran per session och mejlar dig direkt efteråt med vad jag funnit och plockat bort ur dina chakan och hur jag sen förseglat chakrat i ljus och kärlek så att det är skyddat från all framtida energi-övergrepp.

Klicka här för att mejla mig din beställning av Super Uppgraderingen så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

©Karolina Eleonóra healing 2015-2024

Disclaimer: Karolina är ingen läkare och ställer inga diagnoser, botar inga sjukdomar. Om du har akuta medicinska problem, kontakta alltid en läkare. Energimedicin jobbar på kroppens egna villkor och man kan aldrig garantera något resultat. Behandlingarna tar bort blockeringar som i sin tur skapar olika obalanser i kroppen. Om du vill sluta med din medicin gör det i samråd med din läkare.