ABOUT

Om Karolina

Hej vännen!

Jag har varit en Guide-arketyp sen liten. Människor har alltid kommit till mig för att lätta sitt hjärta, ibland spontant och oväntat. 

Jag jobbar heltid som Tarot läsare, Healer och Mentor, med över 10.000 kundsamtal i ryggen har jag fått ta del av fantastiska livshistorier, träffat så fina människor och sett deras styrkor och sårbarheter. Jag älskar att finnas där för andra. Varje möte är en fusion där stora inre genombrott kan ske. Rätt valda ord kan aktivera, öppna, leda och befria och jag får kanaliserat till mig vad som behöver sägas. I en mentor session när personen jag jobbar med plötsligt blir tyst vet jag att vi är redo att lyfta till nästa nivå. När du får ett genombrott – får jag ett också. Jag lever utifrån det enkla perspektivet att det som är bra för en person är bra för dess nästa också, att du har hittat till just mig för att när jag hjälper dig blir effekten att jag kommer till min nästa nivå också.

Karolina Eleonóra, vid hamnen i Västerås

Om Mentorsamtal

BOKA EN SESSION HÄR.

Jag har jobbat som intuitiv Mentor i över 4 år. Jag har +10.000 Mentorsamtal i ryggen och har stor vana vid många olika människor och livsvägar. Jag har drivit eget i 12 år, drivit flera olika verksamheter och vägleder förutom privata spörsmål gärna i arbetsplatsrelaterade problem med personal / rekrytering eller Startup.

Vägledare är ett livsval, inte ett yrke i traditionell mening. Jag kommer ifrån en pagansk tradition, det betyder att jag jobbar med säsonger, element, ritualer, cykler, transformations arbete tex ‘Shadow work’ och shamanism *alltid drogfri men fördomsfri om droger. Jag har funnit att de Paganska rötterna går till det instinktiva i varje människa, de aspekterna som sover i så många. När vi jobbar därifrån föds så mycket kraft fram, livet blir rakare, tydligare. Människor bemöter oss rakare och tydligare. Vi vet vilka vi är, vad vi ska göra och vi skördar resultat därefter. 

Om du behöver klarhet, ordning och reda i en situation kan du känna dig trygg med ett välgrundat samtal. Vi korresponderar via Skype chat. Jag känner in dina energier, drar endel kort och så pratar vi strategier för ditt liv / relation / mående etc.


Vem söker en Mentor?

De som är modiga nog att se på sitt liv med öppna ögon. Det handlar inte om att ryckas ur sina gamla banor med pekpinnar. Det handlar om att smida strategier och se sin situation ur nya vinklar som kan nära och stärka upp. Därifrån blir du starkare och kan hantera situationen utifrån ett mer avslappnat du. Allt blir bättre när vi är avslappnade. Vi ska aldrig fatta beslut utifrån desparation eller vilsenhet. 

De personer jag vägleder regelbundet lyfter sina liv till högre nivåer, de känner sig trygga, klara, känner självkärlek och deras inre styrka växer kontinueligt. De tar själva obekväma men viktiga steg och möter triumfer, möter den styrka jag såg i dem från första mötet. 

Om Emotion Code

BOKA EN SESSION HÄR.

The Emotion Code har sin grund i Kinesologi, där vi använder muskeltestning för att ‘skanna’ vart dina blockeringar finns. 

Jag tar bort djupt rotade blockeringar inom sekunder, så du behöver inte ligga på terapisoffan i åratal och intellekualisera din smärta. The Emotion Code är troligen den mest effektiva healing modalitet vi har idag; jag gör alla sessioner på distans så vart du bor spelar ingen roll, jag kan även jobba obehindrat även fast du är på jobbet eller mitt i något – det försvårar inte mitt arbete. Ofta kan jag sätta igång och jobba på dig redan dagen efter betalning. 

Det är en ny era nu där energimedicin får större erkännande men även där behovet av det växer då många upplever att de behöver något annat än vad som ofta står till buds. Som tur är finns det här fina verktyget till din hjälp.

En ‘trapped emotion’ är en negativ känsla som är obearbetad. Den fastnade vid något tillfälle i ditt liv där du råkade ut för en stark situation och var mottaglig för negativa intryck. Du tar inte upp allt negativt som händer, men ibland är vi lite mer sårbara helt enkelt. 

Känslor är energi som har substans nog att blockera flödet och skapa problem. Vi vet ju alla hur det känns att ha ett ‘tungt hjärta’ eller en gråtklump i halsen. 

Om jag skannar din kropp och hittar en ‘trapped emotion’ av tex Svek tar jag bort den och går vidare till nästa negativa känsla. Den kan ha funnits med dig i decennier och orsakat stagnation i ditt energifält. 

Tänk att du bokar en session och jag skulle plocka bort 20 st ‘trapped emotions’ från din barndom tex, tänk dig vilket flow du skulle få i ditt system och din kropp om allt det där försvann… Du behöver inte bära runt på allt gammalt trauma.
Ju fler ‘trapped emotions’ jag plockar bort, desto bättre kommer du fungera i alla områden av ditt liv. 

När du är redo kan jag börja jobba på dig, låt oss ta reda på vem du ÄR bakom alla blockeringar!

Mitt jobb är att skapa energiflöde i dig. När jag tar bort blockeringar får du Flow eller Prana / Qi / Chi som är livskraft. Med det nya flödet öppnas innre dörrar inom dig. Med dessa öppningar får du tilliten tillbaka att dansa med livet.  

Om min egen Heart Wall process

Emotion code kom in i mitt liv under en utbrändhet. Jag sökte något verkligt effektivt, djupgående men snällt som kunde lyfta upp mig från stresskänslighet, ångest och trötthet. Redan efter första behandlingen fick jag en lättnad som tände hoppets gnista och jag var taggad till tänderna att fortsätta. Och det är jag glad att jag gjorde. Vi började med att ta bort min “Heart wall”, den mur som ligger runt hjärtat på 93% av alla människor och hämmar oss från att ta emot och ge kärlek, spontanitet, genuinitet och välmående. När min Heart wall rök i April 2016 kände jag ett otroligt flöde strömma genom hjärtat. Vi satt och tittade på en film på kvällen när jag kände livsgnistan i mig som slocknat under utbrändheten. Jag tjöt rakt ut av glädje! Såhär säger kunderna om sina egna upplevelser.

Innan sessionerna med the Emotion Code var jag en sluten person i sociala sammanhang. Jag skrattade och följde med, men kände mig aldrig sant delaktigt.Jag hade svårigheter att överkomma problem och jag led av ständig självtvivel. 

Jag fortsatte vidare med Emotion Code behandlingar för obehag i sköldkörtel, solar plexus och binjurar. När vi tömt binjurarna började mina stressymptom minska rejält och det blev lättare att fungera i vardagen.  

Glädjen började dominera så som emotionell balans, lugn och framåtanda. Allt detta inom loppet av åtta månaders behandlingar.

Idag är jag Certifierad Emotion Code Practitioner och jobbar med att befria människor från sina inre begränsningar. Jag ser fram emot att hjälpa just dig som har hittat hit, du har all min respekt för att du vill ta hand om dig själv. Gå till produktsidan här.

©Karolina Eleonóra healing 2015-2019

Disclaimer: Karolina är ingen läkare och ställer inga diagnoser, botar inga sjukdomar. Om du har akuta medicinska problem, kontakta alltid en läkare. Emotion code™ är energimedicin på kroppens egna villkor och man kan aldrig garantera något resultat. Behandlingarna tar bort “trapped emotions” som i sin tur skapar olika obalanser i kroppen. Om du vill sluta med din medicin gör det i samråd med din läkare.

Close Menu