OM KAROLINA

Hej Vännen!

Jag har varit en Guide-arketyp sen liten. Människor har alltid kommit till mig för att lätta hjärtat, ibland spontant och oväntat. 

Jag har jobbat som intuitiv Mentor i över 5 år. Jag har +10.000 Mentorsamtal i ryggen och har stor vana vid många olika människor och livsvägar. Jag har drivit eget i 15 år och vägleder förutom privata spörsmål gärna i arbetsplatsrelaterade problem med personal / rekrytering eller Startup. Jag har basmedicinsk utbildning och en fil kand i Folkhälsovetenskap. 

Karolina Eleonóra vid hamnen i Västerås.

Jag kommer ifrån en Pagan / Shamansk tradition, det betyder att jag jobbar med transformations arbete tex ’Shadow work’. Ljuset har samma värde som mörkret och om vi inte integrerar mörkret inom oss blir vi inte hela människor.

Den andra traditionen jag använder är samarbetet med Ärkeängel Metatron och Michael. De finns med i alla behandlingar jag gör och de jobbar med alla som söker min healing, på kort sikt och lång sikt. 

Michael jobbar med alla mina kunder för att skydda deras fält / hem / familj från låga energier, så att kroppen i lugn och ro kan helas i hans vita ljus. Efter en healingbehandling med mig kan du komma att känna Mikaels vita ljus runt dig. 

Metatron övervakar och strukturerar heaingprocessen åt var och en av mina kunder. Han förklarar att all healing är ett frö, som gror inom kropp, psyke och själ och väcklas ut under lång tid framåt och ger lager på lager av positiva effekter. Healing handlar om att skapa balans igen och när balansen väl har infunnit sig kan kroppen ta in och stråla ut så mycket mer ljus. Men när kroppen är ur balans går ljuset åt till de områden i kroppen som har obalans och det betyder att mindre ljus går till ens känslor, tankar, själ och livsföring. 

Det finns även ett gruppmedvetande hos alla de som kommit till mig för healing, en grupp-kraft eller synergi, som ger en hävstångseffekt till varann att helas. 

Om min egen Heart Wall process​

Emotion code kom in i mitt liv under en utbrändhet. Jag sökte något verkligt effektivt, djupgående men snällt som kunde lyfta upp mig från stresskänslighet, ångest och trötthet. Redan efter första behandlingen fick jag en lättnad som tände hoppets gnista och jag var taggad till tänderna att fortsätta. Och det är jag glad att jag gjorde. Vi började med att ta bort min ”Heart wall”, den mur som ligger runt hjärtat på 93% av alla människor och hämmar oss från att ta emot och ge kärlek, spontanitet, genuinitet och välmående. När min Heart wall rök i April 2016 kände jag ett otroligt flöde strömma genom hjärtat. Jag märkte inget förrän många timmar efter att min Heart wall hade tagits bort. Vi satt och tittade på en film på kvällen när jag kände livsgnistan i mig som slocknat under utbrändheten. Jag tjöt rakt ut av glädje! Såhär säger kunderna om sina egna upplevelser.

Innan sessionerna med the Emotion Code var jag en sluten person i sociala sammanhang. Jag skrattade och följde med, men kände mig aldrig sant delaktig. Jag hade svårigheter att överkomma problem och jag led av ständig självtvivel. 

Jag fortsatte vidare med Emotion Code behandlingar för obehag i sköldkörtel, solar plexus och binjurar. När vi tömt binjurarna började mina stressymptom minska rejält och det blev lättare att fungera i vardagen.  

Glädjen började dominera så som emotionell balans, lugn och framåtanda. Allt detta inom loppet av åtta månaders behandlingar.

Idag är jag Certifierad Emotion Code Practitioner och jobbar med att befria människor från sina inre begränsningar. Jag ser fram emot att hjälpa just dig som har hittat hit, du har all min respekt för att du vill ta hand om dig själv. Mejla mig här så hjälper jag dig med vilken behandling du behöver. 

©Karolina Eleonóra healing 2015-2024

Disclaimer: Karolina har basmedicinsk utbildning men är ingen läkare och ställer inga diagnoser, botar inga sjukdomar. Om du har akuta medicinska problem, kontakta alltid en läkare. Emotion code™ är energimedicin på kroppens egna villkor och man kan aldrig garantera något resultat. Behandlingarna tar bort ”trapped emotions” som i sin tur skapar olika obalanser i kroppen. Om du vill sluta med din medicin gör det i samråd med din läkare.