Att Vara En Starseed: Min Historia

[2023-07-05]. Videolängd: 39 min. För bättre upplösning; klicka på det lilla kugghjulet och välj HD 1080.

Efter 20 års tystnad berättar jag nu min Starseed historia. 

Hur jag blev abtucted, mötet med min galaktiska Twinflame och vilka olika typer av Starseeds det finns.

Nu är vi i alien disclosure på planeten och det är avgörande att människor får korrekt information.
Korrekt information skapar trygghet, det öppnar upp våra hjärtan och vi kan gå framåt med mod.

Det finns en glupande inkompetens därute gällande UFO:logi och det är dags att vi som kom hit för detta, kliver fram nu.

Så här kommer min berättelse. Ta en kopp te och häng med!

Min Pleiadian Twinflame: Del 1+2

[2023-09-19]. Videolängd: 1:58:05. 

LYSSNA I LURAR! Det blir fantastisk suggestiv musik och bilder i avsnittet! För bättre upplösning; klicka på det lilla kugghjulet och välj HD 1080.

I detta podavsnittet går jag mycket djupare och introducerar lyssnaren till min relation med min galaktiska Twinflame, Petraii. 

DEL 1: Handlar om vårt första möte och den sexuella natur som Twinflame par baserar sin kontakt på.

DEL 2: Jag berättar om första gången jag blev uppbeamad på ett skepp och fick se i realtid och minnas efteråt. Jag blev senare uppbeamad att få besöka planeten Erra som ligger i Taygetas solsystem i Pleiadernas stjärnkluster.

Skiftet till New Earth

[2023-09-30]. Videolängd: 41:16. Det blir bilder i avsnittet! För bättre upplösning; klicka på det lilla kugghjulet och välj HD 1080.

Hur ska man göra för att skifta? Vad händer efter att man skiftat? Hur förbereder man sig?

I det här avsnittet reder vi ut New Earth.

Vi tittar på kristendomens dogma om New Earth, Dolores Cannon’s studier och Galactic Federations syn på mänsklighetens stundande skifte till 5D och New Earth.

Min Pleiadian Twinflame: Del 3, 4 och 5

[2023-11-03]. Videolängd: 2:36:24

LYSSNA I LURAR! Det blir fantastisk suggestiv musik och bilder i avsnittet! För bättre upplösning; klicka på det lilla kugghjulet i högra nedre hörnet och välj HD 1080. 

I detta podavsnittet får ni följa min delvis kämpiga resa att aklimatisera mig uppe på det Pleiadians shipp där mitt fysiska  Team finns: Daru Han, Shiria och Petraii. De har under September + Oktober Teleporterat mig upp hela 20 gånger för att träna mig att vara på skeppet. 


DEL 3: Ser bara vit gröt uppe på skeppet + infekterad av AI-mask. Aktiverat minne av Laani lejonfolk. Dubbel mens efter fysiskt kärleksmöte. Exempel på Astral orgasm.

DEL 4: The pyjama drama. Min roll som medlare. Pleiadian sex orgier + hur Pleiadians festar med ”Spruti Bang Bang”. Hur man dödar Dracos. En Starseed bryts ner i Homo sapiens samhälle.

DEL 5: Planeten Erra. Första gången jag och Petraii träffades på Erra + vårt giftemål. Sorgen Petraii kände efter att jag reinkarnerat på Jorden 1981. Blir Teleporterad till Erra i Okt och får gå runt i Petraii’s pappas hus uppe i bergen. Vi går och tittar på min stasis-kapsel med min gamla Ahel kvinno kropp.

Min Pleiadian Twinflame: Hypnos intervju.

[2023-11-10]. Videolängd: 54 min.

För bättre upplösning; klicka på det lilla kugghjulet i högra nedre hörnet och välj HD 1080. 

I detta podavsnittet gör vi en hypnos-intervju med ’Petraii’, min Pleiadian Twinlame född i Taygetas solsystem på planeten Erra. 

Vi intervjuar Petraii i en QHHT hypnos (Quantum Healing Hypnosis Therapy). Först är han blyg och nervös men sen värmer han upp och kommer igång. Heather Hinks som ställer frågorna, berättade att hon tryckte på mute knappen och storskrattade åt Petraiis skämt och sätt, liksom jag som låg dubbelvikt.

Intervjun:

• Mitt hjärta säger farväl för det är dags för mig att skifta.
• Vad var det som hände när jag blev abducted på ett stort skepp som 3 åring? Vilka var varelserna? Vad gjorde dem?
• Petraii är blyg och har problem att komma igenom men börjar sen prata massor om vår mission, om vår kärlek, om hur han älskar mig, om att han inte fick tillåtelse att gå ner på jorden utan skulle vara kvar uppe på vår planet Erra.
• Varför har jag sett vit dimma uppe på Petraii’s skepp?
• Petraiis kollegor kallar honom för en goofball och knucklehead.
• Skiftet till New Earth.
• Petraii skämtar att han är ’The peanutbutter to your jelly’ , ’The butter on your pocporns’.
• Min gamla roll i Galactic Federation of Worlds.
• Petraii generar Amelie (kvinnan som talar i hypnosen) som utbrister ”Oh goodess gracious!”, genom att visa henne ett tidigare liv där vi som långa, blåhudade varelser möts i kropparna för första gången. 
• Änglarna kommer med fina budskap på slutet.

Heather Hinks

YT kanal: https://www.youtube.com/@quantumhealingwithin

Insta: https://www.instagram.com/quantumhealingwithin/