Hjärt Chakrat, harmoni

Anahata, betyder ”oskadlig, frigjord och oövervinnerlig”. Den representeras av en lotusblomma med 12 blad (bliss, frid, harmoni, kärlek, förståelse, empati, klarhet, renhet, enhet, medkänsla, vänlighet och förlåtelse). De två trianglarna i mitten representerar det feminina och maskulina för Hjärt Chakrat.

Centret för kravlös kärlek och relationer. Här lagrar vi bitterhet, avundsjuka, missunsamhet, oförmåga att förlåta, vara fast i dåtiden, vi blir slutna kan inte ge eller ta emot kärlek fullt ut. Styr hjärta, cirkulation, kärl, blodtryck och lungor. Styr thymuskörteln. Hjärt Chakrat hör till elementet luft (kärlek har inga gränser). (https://en.wikipedia.org/wiki/Anahata)
 

Obalans

• Allergi
• Hjärtarytmi
• Högt eller lågt blodtryck
• Båda extremerna: Dra sig undan, känna sig ovärdig, självömkan medberoende eller klängig, narcissistisk, och ägandebegär över tex sin partner. 

Balans

• Starkt hjärta och lungor
• Andas djupt och långsamt i regelbunden ryttm
• Självkärlek
• Fridfull, snäll och medkännande


Vem är Karolina?

Karolina Eleonora – HealerHej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

This image has an empty alt attribute; its file name is quotation-marks-left-1-e1615634342865.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.41.07.png