Vägledning För Empater

Empater är ofta för öppna med ett dåligt skydd.

Vägledning för Empater ger en överblick som är värdefull i att skydda sig så man inte tar in för mycket. Vi Empater är vana att bombarderas av andra människors tillstånd när vi rör oss ute.  Det är inte alltid så lätt men den här artikeln visar hur du enkelt kan hjälpa dig själv. Testa tex en smart chakra-stängande övning. Behöver du mer hjälp kan jag komma till din räddning.

Precis som Högsensitiva har Empater en gåva. Det är vi som ska visa andra en djupare typ av kärlek, behovet av att känna in, lära sig om energier och lära sig sätta gränser. Det är vår gåva till omvärlden. 

Vad är en Empat?

Under en fas i vår Själs resa mot uppstigning öppnas vi. Vi kan öppnas gradvis eller plötsligt. Oavsätt så är det en kaotisk upplevelse när man kommit till punkten då Själen bestämmer att nu är det dags att bli öppen. Man kan känna som att man måste lära sig gå på nytt, som att man behöver helt nya livs-preferenser. Man kan känna sig oskyddad bland folk, kan känna att man måste dra sig undan och vara ifred. Man kan känna sig överväldigad för med all den öppenheten tar man ju in ALLT.

Det som är positivt är att detta är bara en fas. Det kommer sen en tid där Empaten inte längre tar in andras tillstånd. Det är då Empaten kan hålla sin egen frekvens stadigt bland andra och vara orubbad av dem. ”Empat” är man bara under en fas innan man lärt sig mer om energier, att hålla sin egen frekvens intakt. 

Många Empater har dåligt skydd

Många Empater har dåligt skydd, de vet inte vart de själva slutar och vart andra börjar. De förvirrar andras känslor med sina egna, de är överväldigade av känslor och förvirrade av den intensiteten det innebär att gå vidöppen hela tiden. Många orkar inte gå på stan, vara i gallerior, på varuhus, bio och restauranger. Det kan var svårt att förstå tills man själv börja öppnas och tar in allt och kroppen darrar, vilket även är ett uppstigningssymptom. 

Det finns saker man kan göra för att få mer lugn i systemet. Bl.a. kan man göra chakra-stängande övningar. Att stänga sina chakran kan man göra tillfälligt i de miljöer som är intensiva. Testa och se hur det känns.  

Chakra-stängande övning för Empater

• Blunda och stilla dig.

• Tänk att varje chakra är en blomma som är öppen.

• Gå igenom blomma för blomma från Kron Chakra till Rot Chakra och slut blombladen till en knopp.

• När du kommer till Rot Chakrat, lämna ett blomblad framme.

• Du kan prova att stänga alla blommorna i ett svep. Det tar bara en sekund och när du är mer van behöver du varesig blunda eller stilla dig för att stänga eller öppna samtliga chakran på en sekund.

Chakrana ska vara stängda när du är bland folk – om du besväras av andras vibbar och tillstånd. Du kan öppna dem igen när du är i en trygg miljö. Stäng chakrana också i stressiga miljöer, om du tittar på tv, film eller något online som är av en negativ karaktär.

En vidöppen Empat som lyssnar på någon som pratar om sin ångest tex, kan mycket väl själv hamna i ett ångesttillstånd och det är väldigt onödigt. 

Vill du ha mer hjälp på traven? 

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-16-kl.-18.16.57-modified.png
Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Bradley Nelson. Jag skannar dig för blockeringar och plockar effektivt bort en efter en. Du får då en lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost och då är det skönt med hur Emotion Code kan öppna upp och ge ett flöde igen.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, destå klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning bokar jag in dig och gör behandlingen. Sen mejlar jag dig vilka blockeringar jag funnit och tagit bort. Ibland får jag budskap jag ska framföra till dig. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att mejla mig din beställning av en allmän rening, en Heart Wall Borttagning, Chakra Rening eller vad du önskar, så diskuterar vi dina behov. Vi hörs snart!

 

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-12-kl.-23.11.10.png