VAD TYCKER KUNDERNA?

Pojke bättre efter övergrepp

Hej vill bara verkligen av hela mitt hjärta berätta att du gjort underverk med min son. Han är som natt och dag, helt förändrad så fattar ingenting och som du beskrev honom så va det precis det jag kände. Han gick ut och lekte i lördag o spelade fotboll och han lyssnar på allt man säger sen satte han sig bredvid mig för första gången på länge och mös. Han bråkar inte om allt och är mer balanserad. Nu tex gick han och la sig utan tjafs helt otroligt. Hur är det möjligt? 

Stor skillnad i min inre energi

[Kunden beställde Traumapaketet] “Nu händer det grejer! Känner stor skillnad i min inre energi när jag scannar av / mediterar. Mycket lätta och fina energier som jag inte känt tidigare. Satt nog mycket i mitt nervsystem. Hormoner och matsmältning har jag ju känt av så det stämmer. Och sömnstörningar. Tack så länge!”

Redan tagit flera steg i önskad riktning

[Kunden beställde en Heart Wall borttagning] “Jag känner mig mer lugn och har större lust att umgås med människor (väldigt introvert person!). En anledning till att jag ville ta bort min Heart wall var för att komma närmare en person och jag har redan tagit flera steg i den riktningen. Det känns häftigt att jag redan märkt skillnad och ser fram emot att se vilka fler förändringar som kan komma.”

Sov hela natten

[Kunden beställde en Allmän Tömning] “Jag hittade dig av en slump. Eller inte. Mitt liv har varit tufft ett tag och jag bad om hjälp, högt i min ensamhet. Då dök du upp. Efter många veckor av ren katastrof, när jag vaknat med ångest, panik och hjärtklappning – vaknar jag idag (dagen efter din behandling) utan några som helst symptom. Jag har sovit hela natten och jag mår så bra. Hur är det möjligt? Ja, jag vet verkligen inte, men jag är så tacksam. Alla borde göra detta. Ville bara att du ska veta det!”

Markant skifte

[Kunden beställde Traumapaketet] “Upplevde ett markant skifte. Mkt mer energi och ett helt annat förhållningssätt till människor runt omkring. Något som öppnats – släpper in folk på ett helt nytt sätt. Generösare – bryr mig om andra mer på ett genuint sätt. Den andre är inte en fiende att skydda sig ifrån när jag blir triggad utan ser tydligare den andres perspektiv. Känner mig större än själva incidenten istället för mindre än och förminskar mig inte gentemot andra! Att på något sätt omsluter/omfamnar ”min värld” snarare än att vara liten och utsatt. Och så började jag märka att mina fötter kunde bära mig bättre och samma med mina ben. Kan gå rakt och stabilt nu och de känns mycket starkare. Blev helt chockad eftersom jag varit plattfotad hela mitt liv. Och bara på en dag så kändes mina fötter/fotleder så starka och stabila och mina fötter ville gå rakt istället för åt sidan. Helt fantastiskt! 
Tack igen!” 

Mitt liv var på paus tidigare

[Kunden beställde Traumapaketet] “Till att börja med måste jag säga att du är extremt duktig på det här. Redan första dagen efter den första behandlingen jag fick för min Heart Wall så var min depression och utmattningssyndrom borta! Min hjärna funkar igen! Jag märkte att jag var gladare, hoppade runt och dansade till musik som om jag var 15 igen. Var bara så glad. Bara för den biten av behandlingen så är jag otroligt tacksam. Tack så otroligt mycket Karolina. 
 
Folk runt omkring mig märker skillnad och är glada för mig. Jag har lättare att ta tag att göra saker. Saker är inte lika jobbiga längre som innan. Det är så skönt att må bättre. Och det är så skönt att va av med alla dåliga känslor inom mig. Det känns som man kan andas djupt och att det finns så mycket plats inom en. 
 
Det är knappt man tror att det är sant att man kan må så mycket bättre och bli av med så mycket av ens problem på så kort tid. Det kommer att ta ett litet tag att bli van vid. Mitt liv var i princip på paus under så många år och jag la ner så många av mina framtidsplaner. Nu kan jag äntligen gå vidare och lista ut vad jag vill göra. 
 
Tack så mycket. Jag kommer att rekommendera ditt arbete till mina vänner.”

Rensar på Arvsmassa från kunds mamma

[Rensar på Arvsmassan] “Så mycket skit bara försvann nu som man har dragits med i alla år och trott det var mitt …. rädslor, destruktiva beteenden,ilska och syn på livet … samt nu ser man hur mycket detta som låg i det arvet har påverkat mig negativt i alla mina relationer.. med barnen och romantiska … nu känns det som jag får mer komma fram.”

Skador på hjärnan efter högt blodtryck blev bättre

[Frun till kund efter en Emotion Code behandling] “Behandlingen var jättebra! Jag märker stor skillnad på honom. Han ser mycket gladare och piggare ut. Han har även fått liv i ögonen. Han är mer lik sig som han varit. Så värdefullt! Vilket fantastiskt arbete du gör och vad skicklig du är!”

Fått kontakt med min kropp igen

[Kund tar bort sin Heart Wall] “Jag känner mig närmre min kropp. Har alltid känt mig distanserad från mig själv, min fysiska kropp och haft ett avstånd till mitt hjärta. Kan inte minnas när eller om jag i detta liv någonsin har känt mig i mitt hjärta. Men nu börjar jag känna mig hel, fri och har lätt till glädjen.” 

Läkt svåra trauman

“Om du verkligen behöver hjälp med olika svåra trauman eller tidigare liv som behöver läkas så rekommenderar jag varmt… Karolina. Hon har hjälpt mig och med ett fantastastiskt resultat.” 

Flicka bra i magen igen efter 2 års problem

[Emotion Code rening] Åttaårig flicka var med om en traumatisk upplevelse och hennes kropp gick i baklås. Hon har ätit laxermedel för sin mage i 2 år efter händelsen. Mamman beställde en Emotion Code rening och 6 dagar efter behandlingen sa mamman:
“Hennes mage har fungerat helt utan laxermedel!”

Imponerad

“Är väldigt imponerad av hur exakt du är!”

Tacksam

[Mentor via epost] “Karolina jag måste bara berätta att jag är så djupt tacksam för allt. Tack för att du alltid är så pedagogisk, att du alltid lyckas få mig att gå in i mig själv och känna efter. Tack för att du alltid lyckats dra tillbaka hela mig till min styrka när jag varit vilsen. Tack för att du alltid är så ärlig och ger mig reality checks. Tack för att du är DU!”

Tappar hakan

[Tarot via epost] “Jag tappar hakan ännu en gång! Du har verkligen satt ord på exakt allt jag känner. Du har satt dig i min sits och även zoomat ut och levererat en sån vacker helhet, alltså wow Karolina!” 

Mycket bättre med värken

“Mina handleder värkte illa efter en flytt då jag bar tungt. Redan efter en Emotion Code behandling med Karolina var jag 75% bättre! Sedan oktober -19 har jag varit till doktor, sjukgymnast, kiropraktor och homeopat men blev helt hjälp av Karolina. Hon har varit till stor hjälp och jag kommer att berätta för mina vänner.

Sov utan medicinen

[Emotion Code rening av ångest] “Vill bara berätta att efter din behandling kände jag ett lugn i kroppen.. inte alls den där krypande ångestkänslan. Kunde sova utan min medicin, så skönt. Tycker det är helt fantastiskt vad du kan göra på avstånd. Vilken otrolig förmåga du besitter 💛

Får styrkan åter

[Mentorsamtal via epost] Tack Karolina! Verkligen! Du ger mig sån otrolig styrka! Jag tar till mig allt det och tar emot lärdomen på ett djupare plan.

Aldrig känt mig så fri

[Heart Wall behandling] “De här är helt otroligt, jag har aldrig känt mig så fri som nu. Det går liksom inte att förklara , det bara känns härligt och gott i sinnet. Tack underbara du är en ängel!”

Så skönt att bli sedd och hörd

[Tarot kund] “GUUUD så bra du fångat upp allt!!! Skönt att bli sedd i det som varit och är… Du har en otrolig förmåga att uppfatta och kunna hjälpa!”

Bättre i magen sen vi rensade på relation

[Kund efter en Relations Rening]: “Märker mycket stooor förändring hos mig efter att du rensat på relationen. Kände hur det släppte mycket i kroppen och kände även hur det släppte i magen. Börjar känna glädje och få energi och driv. Du brukar skriva “djup suck” ibland och där kan vi nog prata DJUP SUCK!!!” 

*När jag ger en Emotion Code behandling som Relations Reningen ju är, känner jag av när något tungt släpper för kunden. Man får en lista på de blockeringar jag tar bort och jag känner när en riktigt jobbig blockering släpper och då kommenterar jag “djup suck”. 

Situationen vände efter att min Heart Wall försvann

[Person med ptsd] “Jag har aldrig mått så bra som de fyra dagarna efter att Karolina tog bort min Heart wall!”

Känner mig förstådd

[Tarot via epost] Tack för ännu en fantastisk reading, alltså du är guld! Ingen på denna planet förstår mig/tänker som mig i de situationer jag behövt någon o bara förstå mig, så kommer du där och är helt amazing!

Nu strömmar livskraften genom kroppen igen

Kund med depression beställde en Heart Wall behandling.
Innan behandlingen hade hon bl.a. problem med sitt rotchakra som var trögt (rotchakrat håller bl.a. rädslor och överlevnads stress) Hon använde sin egen pendel för att kolla sina chakran ibland.

Då jag tagit bort hennes Heart Wall testade hon igen med sin pendel. Över rotchakrat snurrade pendeln för glatta livet vilket betyder att hon fått tillbaka flow i sitt system. Flow eller Prana är livsenergin som ska flöda fritt i våra kroppar för att vi ska må optimalt. Detta är vad en Heart Wall gör – den proppar upp flödet av vår livsenergi så vi stagnerar emotionellt och det kan göra oss deprimerade. 

”Pendeln roterade så mycket att det var svårt att hålla i den” berättar hon. 

Påfylld med energi

[Mentorsamtal] “Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött, och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!”

Magvärken försvann

“Jag har haft problem med magen i åratal, men läkarna kunde inte hitta nått fel. Jag bokade in en Total Chakra Rening med Karolina, (dock inte för mina magproblem) men till min förvåning försvann magvärken några dagar efter behandlingen!”

Bättre balans till sambon nu

“Efter Relations Reningen har jag inte längre samma medberoende känsla till sambon! Känner mig starkare och starkare varje dag.” 

Livet har blivit enklare

“Sen du tog bort min Heart Wall har livet blivit enklare. Några veckor efteråt har tårarna flödat och många gamla minnen har kommit upp som jag kunde släppa. Så tacksam.”

Fick en nystart

[Heart Wall behandlingen]”Högt rekommenderat. Upplevde tydlig förhöjning av samtliga sinnen och en stor ökning av fysisk balans, omedelbart. Flera veckor av ‘peeling the onion’ följde därefter.”

Nu är det dags att skaffa flickvän igen!

“Efter att ett flertal personer i min närhet berättat om EC (Emotion Code) så beställde jag tillslut en Heart-wall session. Inte trodde jag någonsin att det skulle kunna ha sån effekt. Det tog bort knutar jag kämpat med i åratal, seriöst! Vissa tror att hjärtat är svagt, jag kan berätta för dig att dom har fel! Du prickade in en jobbig fas i 25 års åldern, otroligt nog!”

Bestående hudproblem borta

En skolpojke hade besvärande eksem på handen. Efter 2 behandlingar kontaktade mamman mig: “Vi hade provat olika krämer utan resultat, krämerna slutade fungera efter en tids användande. Det var då jag sökte din hjälp. Efter din sista Emotion code behandling tog det 2-3 veckor och sen var eksemet helt borta!”

Bättre sömn och självkänsla

“Innan jag fick behandlingen hade jag smärtor över hjärtat och över bröstet, i ryggen och väldigt mycket i skulderbladen / axlarna. Vilket ledde till svårare andning och sämre sömn. Som person hade jag en sämre självkänsla, vågade inte lita på mig själv eller på andra för den delen. Efter att behandlingen var färdig, försvann alla smärtor, jag fick en djupare kontakt med mig själv vilket i sin tur ökade mitt medvetande. Som i sin tur förbättrat möten med andra människor, för att jag är mer självsäker som person nu. Jag sover mycket bättre nu, jag är mer öppen som person och andra personer dras mer till mig.
Jag kan verkligen varmt rekommendera Heart Wall behandlingen! Den har stärkt mig som person, gett mig en större förståelse för mig själv och mitt undermedvetna. Skickar ett stort Tack till fantastiska Karolina för att du öppnat upp en ny värld för mig, fylld med så mycket mer glädje och kärlek. Jag kommer definitivt att komma tillbaka för fler behandlingar.”

Alkoholsuget försvann

[Heart Wall behandlingen] “Måste ge dig ett jätte tack. Jag har druckit wisky fredag-lördag varenda helg som jag inte har jobbat i över två år. Jag jobbar inte denna helg å har två flaskor hemma och jag känner inte ens för att öppna dom. Jätte tack å kram jag är så glad!” 

Energin kom tillbaka efter 2 års utbrändhet

“Jag har känt energin komma tillbaka, jag kan bli trött om jag varit aktiv, men inte alls på samma sätt som tidigare. Jag känner mig gladare och har ingen oro för framtiden längre. Jag har inte gjort någon speciell förändring utöver din healing. Tack!”

Flödet kom igång

“Jag känner en inre balans jag aldrig haft förut, att ett inre tryck jag kämpat med i åratal nu är borta. Jag har varit väldigt problem fokuserad och efter att min Heart wall togs bort känner jag mig inte sådär orolig längre som jag brukade med kroppsspänningar. En annan sak är att jag har haft uppdämda känslor som jag nu kan uttrycka öppet för första gången och känner mig trygg med det. Jag känner mig full av tacksamhet!!”

Positiva förändringar

“Det har hänt så mycket. På så många plan, med mitt fysiska, psykiska och mediala. Känner mig lycklig och stark. Tacksam och glad.”

Blodtrycket bra igen

“Sen du tog bort min Heart wall har mitt höga blodtryck normaliserats.”

Folk kommer upp och tar kontakt nu

“Det är så märkligt, sen du tog bort min Heart wall har folk börjat komma upp till mig och ta kontakt. Det har aldrig hänt mig förut, jag känner mig så öppen nu.”

Fått ny energi och lätthet efter Heart wall-behandling

“Alltså. Jag känner mig så lätt och lugn! Har energi! Lätt att andas.. Det här var ju Magic! Och det är nåt med hur jag förhåller mig till andra.. som att jag fått mer hud.. mer skydd.. mer styrka i mig. Obegripligt. Tack!!”

Eksemet försvann

(Fem dagar efter behandlingen) “Eksemet runt ögat har försvunnit, heeelt otroligt.” 

Gå till produktsidan här.

©Karolina Eleonóra healing 2015-2021

Disclaimer: Karolina är ingen läkare och ställer inga diagnoser, botar inga sjukdomar. Om du har akuta medicinska problem, kontakta alltid en läkare. Emotion code™ är energimedicin på kroppens egna villkor och man kan aldrig garantera något resultat. Behandlingarna tar bort “trapped emotions” som i sin tur skapar olika obalanser i kroppen. Om du vill sluta med din medicin gör det i samråd med din läkare.

Mycket bättre med värken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Till att börja med måste jag säga att du är extremt duktig på det här. Redan första dagen efter den första behandlingen jag fick för min heartwall så var min depression och utmattningssyndrom borta! Min hjärna funkar igen! Jag märkte att jag var gladare, hoppade runt och dansade till musik som om jag var 15 igen 😂 Var bara så glad. Bara för den biten av behandlingen så är jag otroligt tacksam. Tack så otroligt mycket Karolina💛💛💛
 
Folk runt omkring mig märker skillnad och är glada för mig. Jag har lättare att ta tag att göra saker. Saker är inte lika jobbiga längre som innan. Det är så skönt att må bättre. Och det är så skönt att va av med alla dåliga känslor inom mig. Det känns som man kan andas djupt och att det finns så mycket plats inom en. 
 
Det är knappt man tror att det är sant att man kan må så mycket bättre och bli av med så mycket av ens problem på så kort tid. Det kommer att ta ett litet tag att bli van vid. Mitt liv var i princip på pause under så många år och jag la ner så många av mina framtidsplaner. Nu kan jag äntligen gå vidare och lista ut vad jag vill göra. 
 
Tack så mycket💛💛💛
 
 
Med att klippa negativa band med folk. Man klipper bare de negativa grejerna då och har kvar de bra i ens relation? 
Det är framför allt 2 jag behöver göra detta med. Min pappa Tommy och Terese. Jag älskar min pappa och ser honom ofta. Därför jag frågar om det bara är de negativa grejerna som man tar bort i ens relation? 
Dessa andra är kanske oxå behövda att klippa negativa band med, Claes och Robin.
 
 
Jag kommer att rekommendera ditt arbete till mina vänner.
Close Menu