VAD TYCKER KUNDERNA?

Aldrig känt mig så fri

[Heart Wall behandling]”De här är helt otroligt, jag har aldrig känt mig så fri som nu. Det går liksom inte att förklara , det bara känns härligt och gott i sinnet. Tack underbara du är en ängel!”

Så skönt att bli sedd och hörd

[Tarot kund]”GUUUD så bra du fångat upp allt!!! Skönt att bli sedd i det som varit och är… Du har en otrolig förmåga att uppfatta och kunna hjälpa!”

Bättre i magen sen vi rensade på relation

[Kund efter en Relations Rening]: “Märker mycket stooor förändring hos mig efter att du rensat på relationen. Kände hur det släppte mycket i kroppen och kände även hur det släppte i magen. Börjar känna glädje och få energi och driv. Du brukar skriva “djup suck” ibland och där kan vi nog prata DJUP SUCK!!!” 

*När jag ger en Emotion Code behandling som Relations Reningen ju är, känner jag av när något tungt släpper för kunden. Man får en lista på de blockeringar jag tar bort och jag känner när en riktigt jobbig blockering släpper och då kommenterar jag “djup suck”. 

Situationen vände efter att min Heart Wall försvann

[Person med ptsd] “Jag har aldrig mått så bra som de fyra dagarna efter att Karolina tog bort min Heart wall!”

Nu strömmar livskraften genom kroppen igen

Kund med depression beställde en Heart Wall behandling.
Innan behandlingen hade hon bl.a. problem med sitt rotchakra som var trögt (rotchakrat håller bl.a. rädslor och överlevnads stress) Hon använde sin egen pendel för att kolla sina chakran ibland.

Då jag tagit bort hennes Heart Wall testade hon igen med sin pendel. Över rotchakrat snurrade pendeln för glatta livet vilket betyder att hon fått tillbaka flow i sitt system. Flow eller Prana är livsenergin som ska flöda fritt i våra kroppar för att vi ska må optimalt. Detta är vad en Heart Wall gör – den proppar upp flödet av vår livsenergi så vi stagnerar emotionellt och det kan göra oss deprimerade. 

”Pendeln roterade så mycket att det var svårt att hålla i den” berättar hon. 

Påfylld med energi

[Mentorsamtal] “Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött, och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!”

Magvärken försvann

“Jag har haft problem med magen i åratal, men läkarna kunde inte hitta nått fel. Jag bokade in en Total Chakra Rening med Karolina, (dock inte för mina magproblem) men till min förvåning försvann magvärken några dagar efter behandlingen!”

Bättre balans till sambon nu

“Efter Relations Reningen har jag inte längre samma medberoende känsla till sambon! Känner mig starkare och starkare varje dag.” 

Livet har blivit enklare

“Sen du tog bort min Heart Wall har livet blivit enklare. Några veckor efteråt har tårarna flödat och många gamla minnen har kommit upp som jag kunde släppa. Så tacksam.”

Fick en nystart

“Högt rekommenderat. Upplevde tydlig förhöjning av samtliga sinnen och en stor ökning av fysisk balans, omedelbart. Flera veckor av ‘peeling the onion’ följde därefter.”

Nu är det dags att skaffa flickvän igen!

“Efter att ett flertal personer i min närhet berättat om EC (Emotion Code) så beställde jag tillslut en Heart-wall session. Inte trodde jag någonsin att det skulle kunna ha sån effekt. Det tog bort knutar jag kämpat med i åratal, seriöst! Vissa tror att hjärtat är svagt, jag kan berätta för dig att dom har fel! Du prickade in en jobbig fas i 25 års åldern, otroligt nog!”

Bestående hudproblem borta

En skolpojke hade besvärande eksem på handen. Efter 2 behandlingar kontaktade mamman mig: “Vi hade provat olika krämer utan resultat, krämerna slutade fungera efter en tids användande. Det var då jag sökte din hjälp. Efter din sista Emotion code behandling tog det 2-3 veckor och sen var eksemet helt borta!”

Bättre sömn och självkänsla

“Innan jag fick behandlingen hade jag smärtor över hjärtat och över bröstet, i ryggen och väldigt mycket i skulderbladen / axlarna. Vilket ledde till svårare andning och sämre sömn. Som person hade jag en sämre självkänsla, vågade inte lita på mig själv eller på andra för den delen. Efter att behandlingen var färdig, försvann alla smärtor, jag fick en djupare kontakt med mig själv vilket i sin tur ökade mitt medvetande. Som i sin tur förbättrat möten med andra människor, för att jag är mer självsäker som person nu. Jag sover mycket bättre nu, jag är mer öppen som person och andra personer dras mer till mig.
Jag kan verkligen varmt rekommendera Heart Wall behandlingen! Den har stärkt mig som person, gett mig en större förståelse för mig själv och mitt undermedvetna. Skickar ett stort Tack till fantastiska Karolina för att du öppnat upp en ny värld för mig, fylld med så mycket mer glädje och kärlek. Jag kommer definitivt att komma tillbaka för fler behandlingar.”

Alkoholsuget försvann

“Måste ge dig ett jätte tack. Jag har druckit wisky fredag-lördag varenda helg som jag inte har jobbat i över två år. Jag jobbar inte denna helg å har två flaskor hemma och jag känner inte ens för att öppna dom. Jätte tack å kram jag är så glad!” 

Energin kom tillbaka efter 2 års utbrändhet

“Jag har känt energin komma tillbaka, jag kan bli trött om jag varit aktiv, men inte alls på samma sätt som tidigare. Jag känner mig gladare och har ingen oro för framtiden längre. Jag har inte gjort någon speciell förändring utöver din healing. Tack!”

Flödet kom igång

“Jag känner en inre balans jag aldrig haft förut, att ett inre tryck jag kämpat med i åratal nu är borta. Jag har varit väldigt problem fokuserad och efter att min Heart wall togs bort känner jag mig inte sådär orolig längre som jag brukade med kroppsspänningar. En annan sak är att jag har haft uppdämda känslor som jag nu kan uttrycka öppet för första gången och känner mig trygg med det. Jag känner mig full av tacksamhet!!”

Positiva förändringar

“Det har hänt så mycket. På så många plan, med mitt fysiska, psykiska och mediala. Känner mig lycklig och stark. Tacksam och glad.”

Blodtrycket bra igen

“Sen du tog bort min Heart wall har mitt höga blodtryck normaliserats.”

Folk kommer upp och tar kontakt nu

“Det är så märkligt, sen du tog bort min Heart wall har folk börjat komma upp till mig och ta kontakt. Det har aldrig hänt mig förut, jag känner mig så öppen nu.”

Fått ny energi och lätthet efter Heart wall-behandling

“Alltså. Jag känner mig så lätt och lugn! Har energi! Lätt att andas.. Det här var ju Magic! Och det är nåt med hur jag förhåller mig till andra.. som att jag fått mer hud.. mer skydd.. mer styrka i mig. Obegripligt. Tack!!”

Eksemet försvann

(Fem dagar efter behandlingen) “Eksemet runt ögat har försvunnit, heeelt otroligt.” 

Gå till produktsidan här.

©Karolina Eleonóra healing 2016-2019

Disclaimer: Karolina är ingen läkare och ställer inga diagnoser, botar inga sjukdomar. Om du har akuta medicinska problem, kontakta alltid en läkare. Emotion code™ är energimedicin på kroppens egna villkor och man kan aldrig garantera något resultat. Behandlingarna tar bort “trapped emotions” som i sin tur skapar olika obalanser i kroppen. Om du vill sluta med din medicin gör det i samråd med din läkare.

Close Menu