VAD TYCKER KUNDERNA?

Tappar mindre hår och huden har mer lyster

[Kunden har köpt ett paket med 10 Healy frekvens behandlingar på distans]. 

”Tack för gårdagens Healy behandling! Kände mig positiv och lugn. Skönhetsbehandlingen kickade in ännu mera! Känner mig slimmad och fastare i hela kroppen (känns när man har vissa kläder på sig som satt åt för hårt innan), huden har fått mer lyster och håret känns fylligt och följsam samt att jag tappar mindre hår.

Överlag så känner jag mig mer energifylld och har mer positiv sinnesstämning! Och jag har inte så stark sötsug. Kommer säkert unna mig mer Healy framöver!”

Hennes Aura strålade

[Kund köpte Aura Uppgraderingen™]  ”Tusen tack!! 💖 Har jobbats och hänt rejält med grejer i min kropp kan jag säga, pumpar/flödar energi i mängder. Otroligt Tacksam för hjälpen jag har fått/får, vilka gåvor du har.” 

Kundens mamma:
”Hej Karolina! Du har precis gjort en Aura uppgradering på min dotter och när vi sågs igår så strålande verkligen hennes aura. Jag såg kraftiga vita strålar som strålade långt ut från hennes huvud. Helt fantastiskt!”

Flödar energi genom min Aura nu

[Kund köpte Super Uppgraderingen™och Aura Uppgraderingen™]
”Hej Karolina Eleonora!!
Wooooow!! Du är bäst !!! Jag är så tacksam att du gjorde det här för mig, jag har inga ord !! Det känns som energin flödar i mig !! Det är så spännande med både Super- och Aura uppgraderingen, att få läsa rapporten och mappen om vad du har hittat är som en spännande deckare där  det goda och ljusa vinner! Så underbart!!”

Det här är det bästa jag gjort

[Kund köpte Super Uppgraderingen™]
”Vill också passa på att ge feedback och säga tusen tack för super uppgraderingen. Jag är en ny människa. Stark och trygg i mig själv. Medberoendet eller hur mitt energifält kletade sig in i andra är borta. Känner att jag har en distans, på ett sunt sätt. Och kan hålla mitt space. Har fått en energi/ork jag aldrig haft å mycket mycket mer. Har prövat en hel del, men det här är det bästa jag gjort, så tack 🙏🏻

Märker en sån enorm skillnad i mina relationer

[Kund köpte Super Uppgraderingen™]
”Jag investerar i mig själv tänker jag. För mig och mina barns skull. Och jag märker en sån enorm skillnad i mina relationer, både hemma och utanför hemmet. Är lärare och har aldrig känt så starka band med mina elever som nu. Det känns som att det går så lätt och jag har aldrig fått så mycket kärlek tillbaka som nu och mina barn som haft det tufft, är öppnare och gladare. Och ex maken är också enklare att tas med.”

Möte med Galaktisk familj

[Kund köpte Super Uppgraderingen™]. ”Kvällen innan du var klar med min Super Uppgradering, minns jag att jag flera gånger fick sköna rysningar i hela kroppen. Det varade en sekund åt gången och kom 5-6 gånger under någon timme. Riktigt skönt även om bara en kort sekund. Brukar inte komma ihåg mina drömmar, men natten efter behandlingen var klar drömde jag att jag blev hämtad av utomjordingar, och att jag var på deras skepp, hehe.

Sen vaknade jag av alarmet kvart i 6 och gick upp nästan direkt, har den senaste tiden varit så trött och snoozat i över en timme. Men då var jag pigg klockan 6 på morgonen till och med! I dagarna har jag också känt härlig energi och pigghet som saknats ett bra tag, ska bli spännande att se hur det känns mer framöver!! Tacktacktack!

*I Super Uppgraderingen tar jag bort ev blockeringar som kan finnas i vårt Galaktiska Chakra. När det chakrat blir renat kan vi få en djupare kontakt med vår stjärnfamilj, om vi har någon och om vi är redo. 

Ser fram emot att leva såhär

[Kund köpte Super Uppgraderingen™]. ”Tack så himla mycket! Känner mig lättare och mår allmänt bättre. Haft en känsla av otillräcklighet som jag vänt om i flera år och blivit bättre men har aldrig lyckats skaka av mig den ordentligt även om den blivit svagare o svagare. Men nu känner jag mig lite så här: klart jag är helt underbar varför har jag ens tvekat? KÄNNS självklart nu istället. Kan känna det fullt ut. En sånt fridfullt och lugnt vetande om att allt är som det ska med mig. Ser fram emot att leva så här. Tack igen för allt!”

Bästa investeringen i min hälsa nånsin

[Kund köpte Super Uppgraderingen™]
”Karolina Eleonora!
Jaaaa! Jag har känt mentala förändringar men också fysiska! Jag känner mig otroligt klarsynt och min intuition och mitt medvetande verkar vara på topp! Det verkar som att jag äntligen kan slappna av på riktigt! Det kunde inte jag förut, även de stunderna då allting var bra. Jag känner en lätthet i huvudet och bröstkorgen, jag andas mer på djupet utan att behöva tänka på det  och mag-tarm kanalen har lugnat sig!
Det här var den bästa investeringen i min hälsa någonsin! Det är en underbar känsla att få vara sig själv och få möjligheten att utvecklas utan alla dessa störande faktorer som man har i sig!!  Jag är så tacksam att du hjälpte mig!!! Längtar till Aura uppgraderingen!”

Fått bättre resultat än alla terapier jag provat

”Än en gång: jag kan inte nog betona hur viktig och verkningsfull Super uppgraderingen är för mig. Den har gett så mycket bättre resultat än alla de behandlingar och terapier jag provat under snart 30 år tillsammans. Och de är många! Du har en underbar, fantastisk gåva som många, många borde få ta del av!”

Fått så mycket energi!

[Kund köpte Heart Wall Borttagning].
”Jag har varit trött men sen vände det och jag har känt mig väldigt glad och positiv vilket gav energi! Fick lust att rensa ut bland saker och äta nyttigt. Känner mig inte längre hopplös eller att jag aldrig kan bli fri! Människor har kommit fram till mig så jag verkar sända ut en mer öppen varm energi, stort tack!!

Detta förändrar mig otroligt mycket

[Kund beställde Super Uppgraderingen™ Jag har tömt 15 olika chakran från energi-parasiter, demoner, eteriska implantat m.m].
”Jag är så glad och tacksam för att jag kom mig för att beställa den här Super Uppgraderingen. Jag tycker det har förändrat och förändrar mig så otroligt mycket. Jag är så tacksam för all hjälp från Karolina”.

Vi mår så bra nu

[Mor och dotter beställde Super Uppgraderingen™ Jag har tömt 15 olika chakran från energi-parasiter, demoner, eteriska implantat m.m].
”Den här Super Uppgraderingen är fantastisk ❤ 
Jag och min dotter har gjort den. Vi mår så bra nu. Jag tackar oxå dig Karolina för allt du gör för oss. Du är fantastisk”.

Djup känsla av frihet och renhet

[Äldre par beställde varsin Super Uppgraderingen™. Jag har tömt 15 olika chakran från energi-parasiter, demoner, eteriska implantat m.m på kunden].

Till Karolina Eleonora

Vilken inre resa vi har gjort. Tack vare dig. Efter HeartWall + Chakra reningarna blev denna SUPER UPPGRADERING verkligen kronan på verket. Att bli fri från alla dessa energiparasiter gav oss en ännu djupare känsla av frihet och renhet. Alla negativa tankar är som bortblåsta. Ett lugn och en balans infann sig över tillvaron. Helt ovärderligt och magiskt på alla sätt. Varje dag upptäcker vi nya framsteg i vår inre utveckling. Vilka vi kommer att ömt vårda resten av våra liv. Vilken upplevelse. Vilken resa.Tusen, tusen tack för allt.
Varmaste kramarna från oss.

Värken och eksemen försvann

[Kunden köpte en Heart Wall borttagning]. 

”Tack för hjälpen med borttagningen av min HW. Jag kände/såg/märkte av dig vid de två första tillfällena. Det infann sig en inre ro och harmoni som jag inte känt på de senaste 15-20 åren, mer glädje! Många händelser sen förr som dykt upp i mitt medvetande som jag bara sett och släppt. Min värk i kroppen är mycket liten nu. Tack! Känner även att jag kan komma ut och röra på mej nu när värken är nästan borta. Jag vill även tillägga att min eksem på fingrar och händer numera är helt borta.”

*Obearbetade känslor kan i allra högsta grad ta fysiska uttryck. Ibland är mycket av detta samlat just i ens Heart Wall och då kan man få sånna häpnadsväckande resultat som denna kund.

Blev av med nackvärk och yrsel efter renat Nack Chakra

[Kund köpte Super Uppgraderingen].

”Det är mycket som händer både inom mig och med fysisk ork för nacken ställer inte till med problem längre sen du renade Nack Chakrat och jag är inte yr längre. Jag är 68 år år och har levt med dessa blockeringar under lång tid. Jag har ätit antidepressiva sen 1994 och vill nu prova halvera dem! 

Nackvärken kom smygande efter en bilolycka Dec 1971. Jag slog huvudet genom vindrutan och slog sönder backspegeln inne i bilen. Jag hade inte säkerhetsbälte. De sista 5 åren har varit jobbiga. Varit så yr att jag hållit på att ramla. Ett tag kunde jag inte vända mig i sängen utan att allt snurrarde. Trodde ju att det kom från bilolyckan men jag förstod att det var annat, något mörkt som attackerade och därför bad jag dig att rena mina chakran och särskilt mitt Nack Chakra.” 

Känner mig tillfreds med tillvaron

[Kund köpte Super Uppgraderingen™. Jag har tömt 15 olika chakran från energi-parasiter, demoner, eteriska implantat m.m på kunden].

”Lite återkoppling sedan sist. Jag har mått så bra och har en sådan härlig känsla av att vara tillfreds med tillvaron och livet, harmonisk, balanserad och lycklig. Bruset i hjärnan har också lugnat ner sig. Jag vet inte om det är bliss, men det känns så, googlade nu precis på ordet bliss = salighet. Sist skrev jag att jag känner mig väldigt lycklig och sorglös, så känns det fortfarande.”

Jag står i en dusch av Ljus!

[Kund köpte Super Uppgraderingen™. Jag har tömt 15 olika chakran från energi-parasiter, demoner, eteriska implantat m.m på kunden].

”Denna behandlingen är så kraftfull. Jag känner bara WOW. Så mäktigt. Jag sa till mamma igår att detta kommer att förändra mitt liv, jag vet inte hur jag ska beskriva det här men det känns som jag blivit religiös. Denna behandlingen känns som den ultimata reningen. Jag står i en dusch av ljus och detta är nu mitt naturliga tillstånd. Denna dusch av ljus rinner ner genom mitt kronchakra genom hela kroppen ner i Jorden. Detta ljus har spolat bort allt som jag själv försökt skrubba bort. Med det menar jag rester av trauman, triggers, stress, ångest, Ego.

Jag känner mig även som en av superhjältarna på film som precis upptäckt sina superkrafter men inte lärt sig hantera dem. Nu är jag en pelare av ljus med båda fötterna nere i jorden och huvudet i himlen, så känns det.

Hela veckan har jag hört ekot av: Jag vill tacka dig min Arkturiska syster. Alltså riktat till dig. Och jag tackar även mina demoner. Nu har du befriat mig från över 70 olika negativa implantat, demoner, projektioner, mörk magi osv. Jag trodde mina demoner var mitt eget mörker / Ego. De har påverkat mitt liv, personlighet och mina val otroligt mycket. Jag kan verkligen se hur detta är kopplat till de 7 dödssynderna, mitt motto var till och med ”lyckliga äro vi som vågar synda”. Wow. Vilken insikt. Den där party-demonen, jag lovar dig att den har haft kul tillsammans med mig, haha typ 15 år av dekadens. Har de flesta människor så här många negativa följeslagare eller har jag varit en demonmagnet? Jag har druckit väldigt mycket alkohol och jag vet att det sänker ens frekvens och bjuder in både det ena och andra, så det är en förklaring. 

Denna behandling har även stillat mina tankar. Jag behöver inte längre lägga energi på att hålla koll på vad min hjärna har för sig. Det är verkligen wow. Effekten av det är att jag inte behöver anstränga mig för att vara i nuet. Superuppgradering är verkligen rätt benämning. Nu är alla dörrar öppna och jag är redo att ta emot allt som är avsett för mig. Jag är så tacksam. Nu kan du verkligen snacka om att befria mig.”

Långtids deprimerad känner sig full av hopp

[Kunden fick ett specialpaket med många olika behandlingar mot sin djupa depression och chockartade förlust av sin make]. ”Hej Karolina! Jag måste bara berätta att nu känns allt mycket lättare. En konstig känsla för mig som så länge känt mig instängd och nedtyngd. Jag har börjat bestämma saker för min egen känsla och vilja. Det känns som jag vänt mig mot framtiden. Inget i min kropp känns tungt nu och den känslan har varit några dagar. Jag har alltid varit dålig på att känna efter vad min kropp säger jag har alltid tryckt bort olika tecken och känslor. Min yngsta dotter säger det och har börjat peka det för mig. Tack!”

Vi skrattar mer nu

[Ett äldre par, 65 år och 84 år, tog bort sina Heart Walls + Chakra Reningen] ”Stort tack för all hjälp vi fått genom våra ”reningar”. Precis som efter förra healingen (Heart Wall borttagning) kände jag mer aktivitet i min kropp än min man gjorde. Vi är både väldigt positiva och ser fram emot att möta det nya året med nya ögon. Lite euforiskt faktiskt. Värdefullt för oss att vi gjort detta tillsammans. Mycket mera öppna i sinnet, skrattar mer, och ja allting är lättare på något sätt. Vet inte vad du gjort med oss, haha. Detta borde verkligen alla unna sig. Varmaste hälsningarna.”

Känner sig fridfull och lätt

[Kund tog bort sin Heart Wall] ”Karolina Eleonóra!!!! Vilken upplevelse!! Ja jag kände av saker lite innan varje behandling. Lite allt möjligt. Rusningar i kroppen mest övre lår, pirrningar i hårbotten, trötthet, gråtmildhet, glädje, lättnad, lugn. Jag drömmer intensivt, folk hör av sig till mig. Jag rotade i gamla bilder på våra hundvalpar… Min dotter (16 år) vill kramas och gosa mycket! Det är nånting i min blick som är annorlunda… Det känns fridfullt och lätt och jag känner ingen oro för nånting längre!! Du är underbar!! Och tänk att jag visste det!! Jag visste att du kommer att hjälpa mig redan innan jag skrev till dig första gången!! ”

Bönhörd

”Jag bad högre makter om hjälp att finna fram till just den på detta klot som kunde hjälpa mig att bli frisk. Samma kväll fann jag fram till dig. Det är jag oändligt tacksam för.”

Kund med PTSD blev bättre efter en behandling

[Allmän tömning på PTSD] ”Hej och tack så mycket för all värdefull hjälp jag har fått! Jag klarar nu av att samtala och uttrycka mig helt obehindrat i sociala situationer där jag tidigare knappt fått fram några ord. Rädslan och otryggheten är borta. Jag känner mig otroligt tacksam och kommer att höra av mig igen om jag känner behov av att tömma på något annat tema.”

Helar på Foglossning

[Allmän Tömning].”Hej Karolina! Jag upplevde en hel del märkliga fenomen igår och tycker det strömmar än idag. Såg ett ljus och orange färgade ringar, kände som en ”virvel” i magen. Fötterna var så varma och pulserade så starkt. Blev lite illamående men det har gått bort. Känslan är väldigt lätt och skön, har sovit så bra. Fick så mycket spännande information av dig som jag läst. Hade besvärlig foglossning år 2000 som var väldigt långvarig och ville aldrig riktigt ge med sig.”

Kund med trauma känner sig friare

[Chakra Reningen och tog bort Negativa Cords hon hade till andra människor]. ”Det blir bara bättre och bättre nu! Det var inte jobbigt bara lite trött efteråt. Jätte befriande. För varje chakra du hjälper mig med och cordingar blir jag mer och mer jordad för varje gång! Får mer djupare kraft men i det lugna. Och det händer diffusa saker. Behöver inte försvara mig utan det är som jag sakta får ett skydd ändå. Som att jag bär mitt skydd utan att behöva ta i. De som varit elaka blir snällare. Känner fortfarande av folks energier men det gör att jag nu kan gå därifrån. Innan vågade jag aldrig gå därifrån utan stannade fast det var hemskt men nu vågar jag gå. Jag ger mycket mindre av mig själv till fel personer. Jag väljer där jag kan ge, är mer noga så jag undviker att bli medberoende igen och dra på mig cordingar.”

Värken och spänningarna försvann

[Allmän Tömning på temat spänningar och stress]. ”Den här gången var behandlingen spännande för jag kunde känna det medans du jobbade med mig. Kl. 14.33 förra Onsdagen kunde jag känna att känslorna som tog upp hela mig började att försvinna en efter en och runt 20 minuter senare kunde jag känna hur det började göra ont i de 2 knölarna man har i nacken. Att det började arbeta där. Likadant kände jag runt anklarna och musklerna bakom mina ögon. Det var sjukt spännande att känna allt detta medans det hände. Axlarna sjönk mer och mer och kroppen blev mjukare. Mådde mycket bättre sen dagen efter. Av alla behandlingar jag fått i mitt liv och av dig så har jag varit mest paff och imponerad av denna behandlingen. Känner mig som en gummi-människa nu; inga muskler gör ont längre. Man är så van vid att alltid känna något eller att det tar stop någonstans. Men nope, allt är befriat och mjukt nu. 

Lättare i kroppen

[Heart Wall Behandlingen] ”Vill tacka så oerhört mycket. Är så glad o tacksam.
Jag har märkt att jag varit mera glad o lugn under processen o snällare mot mig själv.
Idag o igår lite ostadigt på benen som om man är lättare på något sätt. Vill väldigt gärna gå vidare med någon mera behandling. Va så fint att få läsa om allt du lyckas tagit bort o spännande. Stort tack fina du så hörs vi mera.”

Redan fått en ny pojkvän

[Kärlekspaketet] ”Tack så hemskt mycket! I samband med healingen blev det att jag började dejta en kille och det har gått bättre än någonsin. Har innan aldrig kunnat öppna upp mig eller våga vara sårbar och intim vilket har blivit naturligt nu. Verkligen en helomvändning. Du är helt fantastisk! Tack så himla mycket. Kanske 1-2 timmar innan du skickade mejlet om att du var färdig med sista behandlingen så kände jag som att något släppte typ, jag var då med killen jag träffar och hade precis hinnan haft en massa jobbiga tankar och kände bara en sån lyckokänsla som att allt det släppte, jag fick då direkt tanken på att det var healingen och jag kände att jag behövde kolla om du mejlat och strax därefter kom ditt mejl. Tack fina du!!

Kund med Crohn’s och Ulcerös Proctit har en glad tarm igen

[Autoimmuna Paketet] ”Jo jag känner mycket skillnad efter varje behandling här. Hela tarmen känns lycklig och fri. Första reaktionen var ”är det såhär det ska kännas i detta området i kroppen???”. Hela kroppen känns friare och gladare nu. Sidan där jag har Crohnen gör inte ont längre. Sen du jobbade på mina kotor har jag fått bättre balans och mina plattfotade fötter vill gå rakt. Förvånad och jätteglad. Känns så skönt att bli av med så mycket emotionellt bagage som hållit en tillbaka. Bara idag så får jag impulser att ta tag i saker som det tagit mig år att ta tag i. 

Negativ kund fick flow igen

[Behandlingen Töm Din Negativitet] ”Tack! Jag blir lika förvånad varje gång för det funkar verkligen. Visste ju inte vilken dag du skulle göra behandlingen men faktum är att idag så jobbade jag inspirerat och med energi för första gången på ett år. Olustkänslan och irritationen jag hade i kroppen är helt borta och är nästan svår att komma ihåg. Du prickade bra på känslorna som tyngde mig. Ska titta på dina andra behandlingar. Det är vettigare att jobba förebyggande än att behöva släcka bränder. Stort tack!”

Efter år med autoimmun sjukdom kom energin tillbaka

[Kund med den autoimmuna sjukdomen Takayasus arterit] ”Nu har det gått en vecka sedan behandlingen. Det var så sjukt, innan behandlingen var jag oerhört stressad och nedstämd sedan flera veckor tillbaka. Sedan på fredagen strax innan du skickade mailet fick jag helt plötsligt en lycklig känsla i hela kroppen. Jag tänkte att, gud, såhär glad har jag inte känt mig på länge. Sen kom ditt mail. Då förstod jag att de berodde på behandlingen. Efter detta har min ökade energi hållt i sig. Jag har orkat hitta på saker med barnen efter jobbet. Innan har vi bara åkt hem och vilat. Jag är så glad över att ha mer energi och vara allmänt på bättre humör. Jag mår mycket bättre. Så tack för det.”

Kronisk trött sen 20 år börjar bli frisk

”Jag har ME/CFS (celldysfunktion) och utmattningssyndrom. Har varit sjuk i över tjugo år.
Mina symtom är så många, men kortfattat handlar det för mig om en stor utmattning med väldigt lite energi, hjärtsymtom, inflammationer, ”hjärndimma”, magbesvär/illamående, stelhet/värk i kroppen, oro, ledsamhet, sorger, negativitet. Precis som du skriver har jag problem med immunförsvar, hormoner, näringsupptag och utrensning. Jag känner mig förgiftad.”


[Efter tre kinesologiska behandlingar:] ”Jag ville bara tala om att jag bara mått jättemycket bättre efter din healing! Jag vill väldigt gärna fortsätta med dina behandlingar. Det är verkligen något utöver allt annat och det känns obeskrivligt värdefullt. Min rygg känns helt annorlunda och jag har kunnat ligga på rygg, till och med på släta berghällar, för första gången på tio år. Jag har mer grundenergi och känner mig mer stabil. Det känns verkligen som att jag håller på att bli frisk. Det är en obeskrivlig känsla att efter så många sjuka år börja fungera igen! Allt tack vare dig!”

Trycket över 3e Ögat försvann

[Kund beställde Chakra Reningen] ”Överlag mår jag riktigt bra efter dina behandlingar känner mig stabil och bara jäkligt grym rent allmänt. Jag har sovit så bra inatt och mår så jäkla bra idag, grundad och harmonisk. Känns som mera flöde på nått sätt. Jag ska tipsa dig till andra, min mamma har redan gjort en heartwall hos dig.”

Lossnar efter åratal av lidande

[Traumapaketet + tömt allmänt] ”Vill ha hjälp med att få bort ångest, oro, förtvivlan. Jag har en uppväxt med psykisk och fysisk misshandel och sexuella övergrepp av min bror. Mina föräldrar har aldrig beskyddat mig.”

Efter Traumapaketet + allmänna tömningar:

”Tack för att du hjälper mig! Va arg tidigare i dag och nu har jag skrattat så tårarna rinner äntligen! Känner dag för dag att jag blir lättare och ångest fri. Finns det mer blockeringar? Ta bort alla isåfall!”

Pojke bättre efter övergrepp

”Hej vill bara verkligen av hela mitt hjärta berätta att du gjort underverk med min son. Han är som natt och dag, helt förändrad så fattar ingenting och som du beskrev honom så va det precis det jag kände. Han gick ut och lekte i lördag o spelade fotboll och han lyssnar på allt man säger sen satte han sig bredvid mig för första gången på länge och mös. Han bråkar inte om allt och är mer balanserad. Nu tex gick han och la sig utan tjafs helt otroligt. Hur är det möjligt?” 

Stor skillnad i min inre energi

[Kunden beställde Traumapaketet] ”Nu händer det grejer! Känner stor skillnad i min inre energi när jag scannar av / mediterar. Mycket lätta och fina energier som jag inte känt tidigare. Satt nog mycket i mitt nervsystem. Hormoner och matsmältning har jag ju känt av så det stämmer. Och sömnstörningar. Tack så länge!”

Redan tagit flera steg i önskad riktning

[Kunden beställde en Heart Wall borttagning] ”Jag känner mig mer lugn och har större lust att umgås med människor (väldigt introvert person!). En anledning till att jag ville ta bort min Heart wall var för att komma närmare en person och jag har redan tagit flera steg i den riktningen. Det känns häftigt att jag redan märkt skillnad och ser fram emot att se vilka fler förändringar som kan komma.”

Sov hela natten

[Kunden beställde en Allmän Tömning] ”Jag hittade dig av en slump. Eller inte. Mitt liv har varit tufft ett tag och jag bad om hjälp, högt i min ensamhet. Då dök du upp. Efter många veckor av ren katastrof, när jag vaknat med ångest, panik och hjärtklappning – vaknar jag idag (dagen efter din behandling) utan några som helst symptom. Jag har sovit hela natten och jag mår så bra. Hur är det möjligt? Ja, jag vet verkligen inte, men jag är så tacksam. Alla borde göra detta. Ville bara att du ska veta det!”

Markant skifte

[Kunden beställde Traumapaketet] ”Upplevde ett markant skifte. Mkt mer energi och ett helt annat förhållningssätt till människor runt omkring. Något som öppnats – släpper in folk på ett helt nytt sätt. Generösare – bryr mig om andra mer på ett genuint sätt. Den andre är inte en fiende att skydda sig ifrån när jag blir triggad utan ser tydligare den andres perspektiv. Känner mig större än själva incidenten istället för mindre än och förminskar mig inte gentemot andra! Att på något sätt omsluter/omfamnar ”min värld” snarare än att vara liten och utsatt. Och så började jag märka att mina fötter kunde bära mig bättre och samma med mina ben. Kan gå rakt och stabilt nu och de känns mycket starkare. Blev helt chockad eftersom jag varit plattfotad hela mitt liv. Och bara på en dag så kändes mina fötter/fotleder så starka och stabila och mina fötter ville gå rakt istället för åt sidan. Helt fantastiskt! 
Tack igen!” 

Mitt liv var på paus tidigare

[Kunden beställde Traumapaketet] ”Till att börja med måste jag säga att du är extremt duktig på det här. Redan första dagen efter den första behandlingen jag fick för min Heart Wall så var min depression och utmattningssyndrom borta! Min hjärna funkar igen! Jag märkte att jag var gladare, hoppade runt och dansade till musik som om jag var 15 igen. Var bara så glad. Bara för den biten av behandlingen så är jag otroligt tacksam. Tack så otroligt mycket Karolina. 
 
Folk runt omkring mig märker skillnad och är glada för mig. Jag har lättare att ta tag att göra saker. Saker är inte lika jobbiga längre som innan. Det är så skönt att må bättre. Och det är så skönt att va av med alla dåliga känslor inom mig. Det känns som man kan andas djupt och att det finns så mycket plats inom en. 
 
Det är knappt man tror att det är sant att man kan må så mycket bättre och bli av med så mycket av ens problem på så kort tid. Det kommer att ta ett litet tag att bli van vid. Mitt liv var i princip på paus under så många år och jag la ner så många av mina framtidsplaner. Nu kan jag äntligen gå vidare och lista ut vad jag vill göra. 
 
Tack så mycket. Jag kommer att rekommendera ditt arbete till mina vänner.”

Rensar på Arvsmassa från kunds mamma

[Rensar på Arvsmassan] ”Så mycket skit bara försvann nu som man har dragits med i alla år och trott det var mitt …. rädslor, destruktiva beteenden,ilska och syn på livet … samt nu ser man hur mycket detta som låg i det arvet har påverkat mig negativt i alla mina relationer.. med barnen och romantiska … nu känns det som jag får mer komma fram.”

Skador på hjärnan efter högt blodtryck blev bättre

[Frun till kund efter en Emotion Code behandling] ”Behandlingen var jättebra! Jag märker stor skillnad på honom. Han ser mycket gladare och piggare ut. Han har även fått liv i ögonen. Han är mer lik sig som han varit. Så värdefullt! Vilket fantastiskt arbete du gör och vad skicklig du är!”

Fått kontakt med min kropp igen

[Kund tar bort sin Heart Wall] ”Jag känner mig närmre min kropp. Har alltid känt mig distanserad från mig själv, min fysiska kropp och haft ett avstånd till mitt hjärta. Kan inte minnas när eller om jag i detta liv någonsin har känt mig i mitt hjärta. Men nu börjar jag känna mig hel, fri och har lätt till glädjen.” 

Läkt svåra trauman

”Om du verkligen behöver hjälp med olika svåra trauman eller tidigare liv som behöver läkas så rekommenderar jag varmt… Karolina. Hon har hjälpt mig och med ett fantastastiskt resultat.” 

Flicka bra i magen igen efter 2 års problem

[Emotion Code rening] Åttaårig flicka var med om en traumatisk upplevelse och hennes kropp gick i baklås. Hon har ätit laxermedel för sin mage i 2 år efter händelsen. Mamman beställde en Emotion Code rening och 6 dagar efter behandlingen sa mamman:
”Hennes mage har fungerat helt utan laxermedel!”

Imponerad

”Är väldigt imponerad av hur exakt du är!”

Tacksam

[Mentor via epost] ”Karolina jag måste bara berätta att jag är så djupt tacksam för allt. Tack för att du alltid är så pedagogisk, att du alltid lyckas få mig att gå in i mig själv och känna efter. Tack för att du alltid lyckats dra tillbaka hela mig till min styrka när jag varit vilsen. Tack för att du alltid är så ärlig och ger mig reality checks. Tack för att du är DU!”

Tappar hakan

[Tarot via epost] ”Jag tappar hakan ännu en gång! Du har verkligen satt ord på exakt allt jag känner. Du har satt dig i min sits och även zoomat ut och levererat en sån vacker helhet, alltså wow Karolina!” 

Mycket bättre med värken

”Mina handleder värkte illa efter en flytt då jag bar tungt. Redan efter en Emotion Code behandling med Karolina var jag 75% bättre! Sedan oktober -19 har jag varit till doktor, sjukgymnast, kiropraktor och homeopat men blev helt hjälp av Karolina. Hon har varit till stor hjälp och jag kommer att berätta för mina vänner.

Sov utan medicinen

[Emotion Code rening av ångest] ”Vill bara berätta att efter din behandling kände jag ett lugn i kroppen.. inte alls den där krypande ångestkänslan. Kunde sova utan min medicin, så skönt. Tycker det är helt fantastiskt vad du kan göra på avstånd. Vilken otrolig förmåga du besitter 💛

Får styrkan åter

[Mentorsamtal via epost] Tack Karolina! Verkligen! Du ger mig sån otrolig styrka! Jag tar till mig allt det och tar emot lärdomen på ett djupare plan.

Aldrig känt mig så fri

[Heart Wall behandling] ”De här är helt otroligt, jag har aldrig känt mig så fri som nu. Det går liksom inte att förklara , det bara känns härligt och gott i sinnet. Tack underbara du är en ängel!”

Så skönt att bli sedd och hörd

[Tarot kund] ”GUUUD så bra du fångat upp allt!!! Skönt att bli sedd i det som varit och är… Du har en otrolig förmåga att uppfatta och kunna hjälpa!”

Bättre i magen sen vi rensade på relation

[Kund efter en Relations Rening]: ”Märker mycket stooor förändring hos mig efter att du rensat på relationen. Kände hur det släppte mycket i kroppen och kände även hur det släppte i magen. Börjar känna glädje och få energi och driv. Du brukar skriva ”djup suck” ibland och där kan vi nog prata DJUP SUCK!!!” 

*När jag ger en Emotion Code behandling som Relations Reningen ju är, känner jag av när något tungt släpper för kunden. Man får en lista på de blockeringar jag tar bort och jag känner när en riktigt jobbig blockering släpper och då kommenterar jag ”djup suck”. 

Situationen vände efter att min Heart Wall försvann

[Person med ptsd] ”Jag har aldrig mått så bra som de fyra dagarna efter att Karolina tog bort min Heart wall!”

Känner mig förstådd

[Tarot via epost] Tack för ännu en fantastisk reading, alltså du är guld! Ingen på denna planet förstår mig/tänker som mig i de situationer jag behövt någon o bara förstå mig, så kommer du där och är helt amazing!

Nu strömmar livskraften genom kroppen igen

Kund med depression beställde en Heart Wall behandling.
Innan behandlingen hade hon bl.a. problem med sitt rotchakra som var trögt (rotchakrat håller bl.a. rädslor och överlevnads stress) Hon använde sin egen pendel för att kolla sina chakran ibland.

Då jag tagit bort hennes Heart Wall testade hon igen med sin pendel. Över rotchakrat snurrade pendeln för glatta livet vilket betyder att hon fått tillbaka flow i sitt system. Flow eller Prana är livsenergin som ska flöda fritt i våra kroppar för att vi ska må optimalt. Detta är vad en Heart Wall gör – den proppar upp flödet av vår livsenergi så vi stagnerar emotionellt och det kan göra oss deprimerade. 

”Pendeln roterade så mycket att det var svårt att hålla i den” berättar hon. 

Påfylld med energi

[Mentorsamtal] ”Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött, och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!”

Magvärken försvann

“Jag har haft problem med magen i åratal, men läkarna kunde inte hitta nått fel. Jag bokade in en Total Chakra Rening med Karolina, (dock inte för mina magproblem) men till min förvåning försvann magvärken några dagar efter behandlingen!”

Bättre balans till sambon nu

”Efter Relations Reningen har jag inte längre samma medberoende känsla till sambon! Känner mig starkare och starkare varje dag.” 

Livet har blivit enklare

”Sen du tog bort min Heart Wall har livet blivit enklare. Några veckor efteråt har tårarna flödat och många gamla minnen har kommit upp som jag kunde släppa. Så tacksam.”

Fick en nystart

[Heart Wall behandlingen]”Högt rekommenderat. Upplevde tydlig förhöjning av samtliga sinnen och en stor ökning av fysisk balans, omedelbart. Flera veckor av ’peeling the onion’ följde därefter.”

Nu är det dags att skaffa flickvän igen!

”Efter att ett flertal personer i min närhet berättat om EC (Emotion Code) så beställde jag tillslut en Heart-wall session. Inte trodde jag någonsin att det skulle kunna ha sån effekt. Det tog bort knutar jag kämpat med i åratal, seriöst! Vissa tror att hjärtat är svagt, jag kan berätta för dig att dom har fel! Du prickade in en jobbig fas i 25 års åldern, otroligt nog!”

Bestående hudproblem borta

En skolpojke hade besvärande eksem på handen. Efter 2 behandlingar kontaktade mamman mig: ”Vi hade provat olika krämer utan resultat, krämerna slutade fungera efter en tids användande. Det var då jag sökte din hjälp. Efter din sista Emotion code behandling tog det 2-3 veckor och sen var eksemet helt borta!”

Bättre sömn och självkänsla

”Innan jag fick behandlingen hade jag smärtor över hjärtat och över bröstet, i ryggen och väldigt mycket i skulderbladen / axlarna. Vilket ledde till svårare andning och sämre sömn. Som person hade jag en sämre självkänsla, vågade inte lita på mig själv eller på andra för den delen. Efter att behandlingen var färdig, försvann alla smärtor, jag fick en djupare kontakt med mig själv vilket i sin tur ökade mitt medvetande. Som i sin tur förbättrat möten med andra människor, för att jag är mer självsäker som person nu. Jag sover mycket bättre nu, jag är mer öppen som person och andra personer dras mer till mig.
Jag kan verkligen varmt rekommendera Heart Wall behandlingen! Den har stärkt mig som person, gett mig en större förståelse för mig själv och mitt undermedvetna. Skickar ett stort Tack till fantastiska Karolina för att du öppnat upp en ny värld för mig, fylld med så mycket mer glädje och kärlek. Jag kommer definitivt att komma tillbaka för fler behandlingar.”

Alkoholsuget försvann

[Heart Wall behandlingen] ”Måste ge dig ett jätte tack. Jag har druckit wisky fredag-lördag varenda helg som jag inte har jobbat i över två år. Jag jobbar inte denna helg å har två flaskor hemma och jag känner inte ens för att öppna dom. Jätte tack å kram jag är så glad!” 

Energin kom tillbaka efter 2 års utbrändhet

”Jag har känt energin komma tillbaka, jag kan bli trött om jag varit aktiv, men inte alls på samma sätt som tidigare. Jag känner mig gladare och har ingen oro för framtiden längre. Jag har inte gjort någon speciell förändring utöver din healing. Tack!”

Flödet kom igång

”Jag känner en inre balans jag aldrig haft förut, att ett inre tryck jag kämpat med i åratal nu är borta. Jag har varit väldigt problem fokuserad och efter att min Heart wall togs bort känner jag mig inte sådär orolig längre som jag brukade med kroppsspänningar. En annan sak är att jag har haft uppdämda känslor som jag nu kan uttrycka öppet för första gången och känner mig trygg med det. Jag känner mig full av tacksamhet!!”

Positiva förändringar

”Det har hänt så mycket. På så många plan, med mitt fysiska, psykiska och mediala. Känner mig lycklig och stark. Tacksam och glad.”

Blodtrycket bra igen

”Sen du tog bort min Heart wall har mitt höga blodtryck normaliserats.”

Folk kommer upp och tar kontakt nu

”Det är så märkligt, sen du tog bort min Heart wall har folk börjat komma upp till mig och ta kontakt. Det har aldrig hänt mig förut, jag känner mig så öppen nu.”

Fått ny energi och lätthet efter Heart wall-behandling

”Alltså. Jag känner mig så lätt och lugn! Har energi! Lätt att andas.. Det här var ju Magic! Och det är nåt med hur jag förhåller mig till andra.. som att jag fått mer hud.. mer skydd.. mer styrka i mig. Obegripligt. Tack!!”

Eksemet försvann

(Fem dagar efter behandlingen) ”Eksemet runt ögat har försvunnit, heeelt otroligt.” 

Gå till produktsidan här.

©Karolina Eleonóra healing 2015-2022

Disclaimer: Karolina är ingen läkare och ställer inga diagnoser, botar inga sjukdomar. Om du har akuta medicinska problem, kontakta alltid en läkare. Emotion code™ är energimedicin på kroppens egna villkor och man kan aldrig garantera något resultat. Behandlingarna tar bort ”trapped emotions” som i sin tur skapar olika obalanser i kroppen. Om du vill sluta med din medicin gör det i samråd med din läkare.