FAQ

  Dina mest frequent asked questions besvarade!

  VAD ÄR EN HEART WALL?

  En Heart Wall är byggd av ditt undermedvetna för att försöka skydda ditt hjärta från smärta. Muren är byggd av negativa känslor som du inte kunnat bearbeta, därför “fastnar” de. 

  Ca 93% av alla människor har en Heart Wall. Den bildas när vi går igenom jobbiga saker, vi bygger muren av ett material som ‘make sense’ för vårt undermedvetna. 

  Jag har tagit bort Heart Walls som varit byggda av allt från solid guld, trä, gräs, syntetiska material, kuddar, medicinska piller, järn, bubbelplast, vätgas, en vallgrav och massa annat. Materialet är något som du har en dragning till kanske som liten. Jag märker också att materialet säger något som hur du tar dig an livet. En väldigt detaljfokuserad person hade en hjärtmur gjord av små legobitar. En dator-kille hade bubbelplast runt sitt hjärta, en äldre dam hade mjuka kuddar och filtar, en gammal mekaniker hade en mur av solid järn.

  HUR FUNGERAR EN HEART WALL SESSION?

  Att ta bort en Heart Wall tar ca 1 vecka. Under den tiden får du flera behandlingar där jag tar bort din hjärtmur en negativ känsla i taget. Mellan varje session (alla sessioner som behövs göras ingår i priset) behöver din kropp vila / integrera. När din hjärtmur är borttagen mejlar jag dig en liten rapport där du får veta vad jag hittade, hur tjock din hjärtmur var och vilket material ditt undermedvetna byggt den av, det kan vara lite kul att veta 🙂 

  VAD BEHÖVER JAG GÖRA UNDER EN EMOTINAL CODE ELLER HEART WALL SESSION?

  Ingenting. Du behöver inte ligga ner eller så. Var bara som vanligt. Vissa gillar att meditera under tiden. Det är bra om du dricker ett glas vatten efter behandling men det är inte ett måste. Jag kan jobba på dig när du är mitt i ett stressigt möte, jag behöver ingenting från dig för att kunna göra mitt jobb.

  VAD ÄR EFFEKTERNA AV AT TA BORT SIN HEART WALL?

  Det kan vara många olika. Den här behandlingen öppnar upp år av förtryckta känslor som har haft en mer eller mindre förtryckt uttryck i ditt liv. Jag har kunder som berättar att de blivit av med värk och smärta, sömnproblem, trötthet och utmattning, osäkerheter, emotionella blockeringar, högt blodtryck, att de känner sig mer avslappnade med livet och andra människor, känner sig öppnare, mer generösa och glada utan anledning. Det är som att du får tillgång till dig! Men som med all healing, finns inga garantier att man får effekt. Det normala är att det behövs fler behandlingar, inte minst om man gått med sina problem länge.

  Läs alla testimonials here.

  KOMMER JAG FÖRÄNDRAS SOM MÄNNISKA EFTER ATT MIN HEART WALL ÄR BORTA? 

  Dina åsikter, preferenser, grundvärderingar, grundbehov kommer inte förändras.

  Vad som kan förändras är en förstärkt Jag-känsla, ett öppnare sinne, större optimism, olika symptom i kroppen kan försvinna. Med en mer positiv Jag-känsla blir det lättare att attrahera positiva resultat i livet.

  KAN JAG KOMBINERA EN HEART WALL SESSION MED ANDRA AV DINA BEHANDLINGAR?

  Absolut. Jag rekommenderar att man börjar med att ta bort sin Heart Wall, vila en tid efteråt, nån vecka brukar vara bra, och boka den / de behandlingar du önskar dig. Go with your flow. Känner du att du har ett problem som pressar dig kan vi börja jobba på det redan 2-3 dagar efter att din Heart Wall är borta.

  …Har du fortfarande frågor? Inga problem. Mejla mig så hjälper jag dig!

  ©Karolina Eleonóra healing 2016-2021

  Disclaimer: Karolina har basmedicinsk utbildning men är ingen läkare och ställer inga diagnoser, botar inga sjukdomar. Om du har akuta medicinska problem, kontakta alltid en läkare. Emotion code™ är energimedicin på kroppens egna villkor och man kan aldrig garantera något resultat. Behandlingarna tar bort “trapped emotions” som i sin tur skapar olika obalanser i kroppen. Om du vill sluta med din medicin gör det i samråd med din läkare.

  Close Menu