FAQ

Dina mest frequent asked questions besvarade!

HUR MYCKET HEALING BEHÖVER JAG?

Detta beror på vilket problem du har och hur länge du haft det. En person med en svår sjukdom kan behöva ta healing behandlingar av mig då och då, livet ut. En annan person kan ta bara en healing behandling och direkt bli av med sina problem, jag har sett båda.

Se mina healing behandlingar som ett ”underhåll” för din kropp / psyke / energifält. Vi borstar inte bara tänderna en gång i livet; vi underhåller munhälsan regelbundet för bästa resultat. Healingbeheandlingarna jag ger är ett slags ”hantverk” där jag varsamt ställer om kroppen till dess ursprungliga balans igen. Det kan ta lite tid innan kroppen fattar galoppen och man får vara lite envis och trycka på med fler behandlingar innan man får sin grundabalans igen.

HUR MYCKET HEALING KAN DU GÖRA I EN BEHANDLING?

Healing är ingen ”quick fix”. Kroppen skulle inte mäkta med så starka energier som skulle behövas för att rensa bort alla dina blockeringar på en gång, man behöver vila mellan behandlingarna och ta dem i lagom mängd. Det är inte farligt att ta ”för mycket healing”, men det blir då en period där man kan få tillfälligt obehag för att kroppen får jobba på övertid för att integrera alla förändringar. Huvudvärk, illamående, kräkningar, lös i magen, tung andning osv. Det är övergående 24-48 timmar och efteråt mår vi ofta fantastiskt!

Ibland passar kroppen på att släppa ut blockeringar på egen hand även om jag varit varlig i min behandling och det uppstår ett stor tryck där allt måste komma ut. Kroppen vet alltid bäst vad som behövs och vi ska lita till den!

VILKEN BEHANDLING SKA JAG VÄLJA?

Jag rekommenderar att man börjar med att ta bort sin Heart Wall. När den försvunnit ökar flödet i kroppen, vilket i sin tur hjälper alla andra behandlingar man sen vill testa. Vilken behandling du väljer efter din Heart Wall behandling, spelar inte jättestor roll; alla jobbar de på att rensa din kropp / psyke / energifält från tunga frekvenser (blockeringar) vilket alltid har en massivt positiv effekt för dig.

Ibland är det bäst att bara välja en Allmän Tömning, där kroppen själv får bestämma vad som är viktigast att rensa på just nu. 

NÄR KAN MAN MÄRKA EFFEKT?

Effekten av min healing märks på ett av tre sätt: 1) Direkt, 2) Ackumulativt eller 3) Retroaktivt. 

De flesta märker direkt effekt. Andra märker inte så mycket direkt, men hör sen av sig veckor eller månader senare jättenöjda. De är den typ som behöver mer tid på sig att landa i sånna här behandlingar. Jag märker att högsensitiva personer verkar vara de som märker stark skillnad på en gång efter en healing med mig. 

Endel har SÅ mycket tunga energier inom sig som de dessutom omedvetet håller fast vid, att hur mycket jag en rensar händer det ingenting för dem. Jag har 1-2 sånna kunder per år och det är alltid nedslående att inte lyckas ge kunden effekt. Dessa individer har ett enormt negativt tänkande som de envist fortsätter med och då förslår såklart ingen healing. Även om healingbehandlingarna gjorde dem gott, var de där och fyllde på med egentillverkad negativitet för att de på någon nivå har valt att vara sånna som personer. Inte förrän de väljer att tänka positivt, vilja förändras, välja kärlek och försoning kan de bli bättre med sina symptom. 

VAD ÄR EN HEART WALL?

En Heart Wall är byggd av ditt undermedvetna för att försöka skydda ditt hjärta från smärta. Muren är byggd av negativa känslor som du inte kunnat bearbeta, därför ”fastnar” de. 

Ca 93% av alla människor har en Heart Wall. Den bildas när vi går igenom jobbiga saker, vi bygger muren av ett material som ’make sense’ för vårt undermedvetna. 

Jag har tagit bort Heart Walls som varit byggda av allt från solid guld, trä, gräs, syntetiska material, kuddar, medicinska piller, järn, bubbelplast, vätgas, en vallgrav och massa annat. Materialet är något som du har en dragning till kanske som liten. Jag märker också att materialet säger något som hur du tar dig an livet. En väldigt detaljfokuserad person hade en hjärtmur gjord av små legobitar. En dator-kille hade bubbelplast runt sitt hjärta, en äldre dam hade mjuka kuddar och filtar, en gammal mekaniker hade en mur av solid järn.

HUR FUNGERAR EN HEART WALL SESSION?

Att ta bort en Heart Wall tar ca 1 vecka. Under den tiden får du flera behandlingar där jag tar bort din hjärtmur en negativ känsla i taget. Mellan varje session (alla sessioner som behövs göras ingår i priset) behöver din kropp vila / integrera. När din hjärtmur är borttagen mejlar jag dig en liten rapport där du får veta vad jag hittade, hur tjock din hjärtmur var och vilket material ditt undermedvetna byggt den av, det kan vara lite kul att veta 🙂 

VAD BEHÖVER JAG GÖRA UNDER EN EMOTION CODE ELLER HEART WALL SESSION?

Ingenting. Du behöver inte ligga ner eller så. Var bara som vanligt. Vissa gillar att meditera under tiden. Det är bra om du dricker ett glas vatten efter behandling men det är inte ett måste. Jag kan jobba på dig när du är mitt i ett stressigt möte, jag behöver ingenting från dig för att kunna göra mitt jobb.

VAD ÄR EFFEKTERNA AV AT TA BORT SIN HEART WALL?

Det kan vara många olika. Den här behandlingen öppnar upp år av förtryckta känslor som har haft en mer eller mindre förtryckt uttryck i ditt liv. Jag har kunder som berättar att de blivit av med värk och smärta, sömnproblem, trötthet och utmattning, osäkerheter, emotionella blockeringar, högt blodtryck, att de känner sig mer avslappnade med livet och andra människor, känner sig öppnare, mer generösa och glada utan anledning. Det är som att du får tillgång till dig! Men som med all healing, finns inga garantier att man får effekt. Det normala är att det behövs fler behandlingar, inte minst om man gått med sina problem länge.

Läs alla testimonials here.

KOMMER JAG FÖRÄNDRAS SOM MÄNNISKA EFTER ATT MIN HEART WALL ÄR BORTA? 

Dina åsikter, preferenser, grundvärderingar, grundbehov kommer inte förändras.

Vad som kan förändras är en förstärkt Jag-känsla, ett öppnare sinne, större optimism, olika symptom i kroppen kan försvinna. Med en mer positiv Jag-känsla blir det lättare att attrahera positiva resultat i livet.

KAN JAG KOMBINERA EN HEART WALL SESSION MED ANDRA AV DINA BEHANDLINGAR?

Absolut. Jag rekommenderar att man börjar med att ta bort sin Heart Wall, vila en tid efteråt, nån vecka brukar vara bra, och boka den / de behandlingar du önskar dig. Go with your flow. Känner du att du har ett problem som pressar dig kan vi börja jobba på det redan 3-4 dagar efter att din Heart Wall är borta.

…Har du fortfarande frågor? Inga problem. Mejla mig så hjälper jag dig!

©Karolina Eleonóra healing 2015-2023

Disclaimer: Karolina har basmedicinsk utbildning men är ingen läkare och ställer inga diagnoser, botar inga sjukdomar. Om du har akuta medicinska problem, kontakta alltid en läkare. Emotion code™ är energimedicin på kroppens egna villkor och man kan aldrig garantera något resultat. Behandlingarna tar bort ”trapped emotions” som i sin tur skapar olika obalanser i kroppen. Om du vill sluta med din medicin gör det i samråd med din läkare.