Trauma Paketet

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Healing
Ta tag i dina trauman en gång för alla!

Detta är en artikel för själva Trauma Paketet för dig som behöver mer info!

Trauma Paketet är för dig som vill ha en djup-rensning i ditt inre och göra dig av med tunga energier. Det är för dig som vill bli lättare, gladare, friare och tryggare inom dig och i världen. Det är för dig som vill ha en nystart och vända blad i ditt liv. 

Trauma är ett bredare begrepp

Alla har trauman. De programmerar vårt psyke negativt och skapar filter som vi tolkar livet negativt från. Vi får helt enkelt inte de bästa förutsättningarna att ta oss framåt i livet – bränt barn skyr elden. 

Det jag tittar efter som Emotion Code givare, är de tunga energierna som drar ner dig. Jag muskeltestar fram vilka de är och så tar jag bort dem. Detta är en mycket snabb, effektivt och odramatisk healing-modalitet som är super bekväm för dig. Du får alla behandlingarna i Trauma Paketet på distans, bekvämt i ditt hem. 

Det fina med de Emotion Code behandlingarna som Trauma Paketet består av, är att vi kan få väck de här blockeringarna utan att du behöver spendera åratal i terapisoffan. Vi avlastar snabbt hela ditt system från gamla dammiga energier så att Du blir mer Du! 

Vi nollställer ditt nervsystem, tar bort negativa bindningar till andra personer, tar bort din Heart Wall och rensar på dåtida traumatiska händelser. Samtliga sessioner i det här paket tar ca 1 månad för mig att slutföra. Mellan varje session får du vila / integrera innan vi kör igen. Tex kan du få en session på måndagen och på torsdagen får du nästa osv. Har du redan tagit bort din Heart Wall? Då gör jag avdrag på priset för dig.

Målet med Trauma Paketet är att Du ska bli mer Du! Känna inre frihet, lättnad, glädje och mod att spränga gränser! 

Trauma Paketet består av dessa behandlingar

Heart Wall Borttagning. Denna behandling tar bort muren runt ditt hjärta så du kan ta in kärlek och ge ut kärlek fullt ut. Ca 93% alla människor har en hjärtmur och reaktionerna efteråt brukar vara stor lättnad, glädje, frihet och harmoni. Muren skapas när vi är små barn och byggs upp lager för lager med tiden. Muren består av olika negativa känslor som är obearbetade tex svek, sorg, vrede, uppgivenhet etc. Att få väck allt detta gör underverk för din öppenhet, spontanitet, attraktionsförmåga, välmående och livskvalitet. Energin bubblar upp igen!

• Ta bort känslor kring gamla trauma. Här frågar jag kroppen vilka obearbetade negativa känslor som fastnat i dig kring olika trauman. Här kan du komma med önskemål tex om det hänt dig något specifikt. 

• Emotionell Resonans. Vissa negativa känslor inom oss påverkar oss mer än andra. Man säger att de tar över ditt system lite som när man slår på en kyrkklocka; ljudet från klockan fortsätter länge efter att man slagit på den. Om du tex har ”ångest”, ”oro” eller ”hopplöshet” som en av dina Emotionell Resonans är det en energi som du har i din kropp 24/7. Detta påverkar inte bara hur du tar dig an världen, utan även hur andra ser på dig. 

• Klippa negativa band med tex dina ex partners, föräldrar, konflikterande relationer etc. Vi kan ha negativa band även till de vi älskar mest. Dessa band skapas mellan våra kroppar och kan fästa mellan våra magar, hjärtan, huvud, mellan fötter / ben och även mellan könen. Att klippa dessa band brukar kännas som att vädra ur ett instängt rum. Har du tagit dig ur en destruktiv relation? Då ska vi verkligen ta bort bindningarna mellan dig och den personen. 

• Nervsystems healing. Denna behandling renar vi ditt Centrala Nervsystem (hjärnans delar + ögon + ryggrad) samt ditt Parasymaptiska, Sympatiska och Enteriska nervsystem för att nollställa.
Trauma påverkar vårt nervsystem eftersom hjärnan förändras under stress. När vi är med om ett trauma, så är det första tanken / slutsatsen vi tänker efteråt som fastnar (tex som vi är nära att drunkna tänker vi kanske ”jag ska aldrig simma på djupt vatten igen”). Vi programmerar alltså oss själva och hamnar i en låsning. Dessa låsningar låser även vår kropp, andning, matsmältning, motorik etc. Vi får alltså inte tillgång till hela vår bredd som person. 

Vårt nervsystem är våra rötter. De behöver vara starka, friska och fungerande för att vi ska vara det!

Vad händer med hjärnan vid Trauma?

– Det är i vår Amygdala som rädda oros-känslor kan bli uppförstorade, ’worst case scenarios’. Amygdalan är som en nervös del av oss som hoppar högt för småsaker och den finns till för att varna oss för faror. Amygdala krymper efter ett trauma, men även om den är mindre i storlek tar den över signalsystemet med mer rädsla. 

– Hippocampus (https://sv.wikipedia.org/wiki/Hippocampus) är en del av hjärnan som visar hur vi associerar och kopplar ihop tex en neutral situation med ett negativt minne. Detta är PTSD. Vi kan gå på gatan i en neutral situation och bli triggade från 0-100 i panik. Det är då Hippocampus som feltolkar situationen och eldar upp Amygdalan till panik. 

– Medial prefrontal cortex är en annan komplicerad del av hjärnan som styr nyanserna i vårt agerande och beteende. Denna del av hjärnan blir tillbakahållen vid stresskada / PTSD, medan den rädda Amygdala tar över. Du tappar alltså lite nyanserna som hade kunna göra dig lugn. 

Men hjärnan kan läka. När läkeprocessen påbörjas börjar du se tecken på förändring. Du märker tex att du inte tänker lika mycket på sånt som brukade oroa dig, att du är gladare, lugnare, mer kreativ, vill göra saker och träffa nya människor. Hela du blir sundare! Det är viktigt att veta att kroppen är hårdprogrammerad att läka sig själv och just när det gäller nervsystemet är det effektivt att göra en nollställning / avlastning med hjälp av Emotion Code.  

Nervsystemet och hjärnan kommer att börja läka sig själv om den blir avlastad. Det finns flera sätt att göra det tex med Emotion Code som är effektiv, snabb och läkande. 

Kan man få jobbiga reaktioner av den här healingen?

Det ”värsta” som mina kunder berättar om (och de flesta av mina kunder är högsensitiva) är att de är nervösa inför sin första Emotion Code behandling, men när de väl fattat galoppen med dessa behandlingar får de en kick av att rensa mer.

Det brukar börja med ”kan vi ta det lugnt?” till ”rensa bort så mycket du kan!!” Så ja, även de som identifierar sig som hyper-känsliga individer är mer tuffa än de tror. Dessutom, de kunder som ofta tar mina behandlingar blir tuffare och tuffare och klarar mer rensningar. Man är lite känsligare just i början. Efter varje session känner du dig mer lätt, fri, glad. Din kraft kommer tillbaka!

De reaktioner som man kan få är att man kan känna ett ”eko” av de känslor / energier jag tar bort. Alltså man kan känna sig arg, ledsen, besviken en stund och sen klingar det av, det händer i ca 20% av sessionerna jag ger. 

Vi skräddarsyr paketet efter dina behov, är det något särskilt som hänt dig som du vill att vi jobbar på? Vi stämmer av och kommer överrens om vad du vill och behöver och så sätter jag igång.

Gamla obearbetade trauman programmerar vårt tänkande, vårt känsloliv, våra beslut och även vår fysiska hälsa så det finns all anledning att börja rensa bort detta!

Boka Trauma Paketet

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina har basmedicinsk utbildning och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. Jag kommer göra alla behandlingar på dig en efter en tills vi är färdiga och proceduren tar ca 1 månad. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig efter varje behandling mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Trauma Paketet har ett värde på 4.200 kronor. Ditt paketpris blir 3.700 kr.

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.