Tarot: Page i svärd

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en ung man, sportigt klädd, på en höjd med draget svärd. Har har ingen skida till svärdet. Det ser ut som att han har lånat någons svärd för att vifta lite i luften. Han är full av idéer, observationer, konfrontationer, poänger, retorik och verbala dueller. Det här är en ung man som visar sig på styva linan och vill göra en statement. Naturen bakom honom är katotisk, intensiv och extrem – precis som denne man. Här har vi tvillingen med sin idealistiska ibland stoiska och extrema energi. En ung man som älskar att veta saker utan att kunna backa upp med erfarenheter. En sanningsägare, provokatör, en joker, en utmanare av våra trångsynta idéer, en frisk fläkt och bringare av dynamik. Han är en student i processen att lära sig konversationens konster. Han är en livs-strateg som lär sig knyta de kontakter som öppnar de dörrar som kan ta honom högre. Hungrig, energisk, vital och en Fire Starter. Tio fåglar flyger på kortet. Tio står för nystart och Page i svärd är början på inre resa mot mental och kommunikativ mognad. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Page i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när någon vill tala. Personen kan verka hetsig, men är förvånadsvärt flexibel, inkännande, mjuk och lättledd. Detta är någon som vill bli ledd, vill lära sig, vill förstå, vill utvecklas. Döm inte personen för sin initiala intensitet. Ivrighet byts ut mot lyssnande. Personen kan lyssna på dig i timmar och kommer ta anteckningar. En väldigt rar person med så mycket livsgnista att du själv kommer mottiveras att fylla personens hjärna med all näring du kan skrapa ihop. Lärare – elev dynamik. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Page i svärd: Student, nyfiken, provokatör, iver, inspiration, intensitet, oerfaren, sanningssägare, oberäknelig, budbärare. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu