Tarot: Page i svärd

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en ung man, sportigt klädd, på en höjd med draget svärd. Har har ingen skida till svärdet. Det ser ut som att han har lånat någons svärd för att vifta lite i luften. En Högsensitiv hyper medveten individ med ett STORT nervsystem som tar in allt, ser allt, hör allt. Han är full av idéer, observationer, konfrontationer, poänger, retorik och verbala dueller. Det här är en ung man som visar sig på styva linan och vill göra en statement. Naturen bakom honom är katotisk, intensiv och extrem – precis som denne man. Här har vi tvillingen med sin idealistiska ibland stoiska och extrema energi. En ung man som älskar att veta saker utan att kunna backa upp med erfarenheter. En sanningsägare, provokatör, en joker, en utmanare av våra trångsynta idéer, en frisk fläkt och bringare av dynamik. Han är en student i processen att lära sig konversationens konster. Han är en livs-strateg som lär sig knyta de kontakter som öppnar de dörrar som kan ta honom högre. Hungrig, energisk, vital och en Fire Starter. Tio fåglar flyger på kortet. Tio står för det sista steget innan nystart och Page i svärd är början på inre resa mot mental och kommunikativ mognad. En rastlös energi som framkallar ångest, eftersom Page i svärd inte kan vara stilla. Han existerar uppe i sitt huvud. Han har ett vidöppet och rent Hals Chakra och är lingvistiskt avancerad. Svärd pagen har ett outvecklat Rot Chakra, men kommer växa in i sin högre fas som Drottning och Kung i Svärd där vi ser den fullvuxna aspekten av pagen.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Page i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när någon vill tala. Personen kan verka hetsig, men är förvånadsvärt flexibel, inkännande, mjuk och lättledd. Detta är någon som vill bli ledd, vill lära sig, vill förstå, vill utvecklas. Döm inte personen för sin initiala intensitet. Ivrighet byts ut mot lyssnande. Personen kan lyssna på dig i timmar och kommer ta anteckningar. En väldigt rar person med så mycket livsgnista att du själv kommer mottiveras att fylla personens hjärna med all näring du kan skrapa ihop. Lärare – elev dynamik. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Page i svärd: Student, nyfiken, geni, provokatör, iver, inspiration, intensitet, oerfaren, sanningssägare, oberäknelig, budbärare, en maverick / wildcard, streetsmart, spänst, anpassningsförmåga, företagssam, ’monky see, monky do’.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.


Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.