En Guide till Ångest

  En Guide till Ångest som du aldrig fått ångest förklarad tidigare. För tänk om ångest inte är något dåligt utan något bra? I den här artikeln går vi in på ett helt nytt perspektiv på ångest som kommer ge dig lugn och förhoppningsvis pepp.

  Vi lever i ångestens era kan man säga. Det är en fas vi är inne i kollektivt som har ett slut så småningom, men just nu är vi i en peak där det kan se rätt eländigt ut på ytan. Det vore allt för enkelt att skylla på samhällets stress, för ur ett djupare perspektiv har vi en kollektiv process nu där våra tyngre frekvenser ska ‘upp och ut’ ur våra kroppar.

  För att kunna förklara den här processen behöver vi prata om kosmiska frekvenser, alltså olika typer av ljus och ljud som finns i Universum. De här ljus och ljuden studsar ibland emot jorden – vi vet väl alla att solen kan ha stormar som rör sig emot jorden och endel vet kanske att solstormar kan få oss att känna oss rastlösa, obekväma, man kan få emotionella utbrott och ja… ångest. 

  Ångest är en energi-detox

  Vi uppgraderas när inflödet av högre kosmiska frekvenser når jorden. I den processen börjar tyngre frekvenser lämna våra kroppar, de rensas ut och komma upp till ytan. Cellerna aktiveras av de kosmiska frekvenserna (bla ljusfutoner, gammastrålning, plasmaströmmar) och när cellerna börjar aktiveras skakas de tyngre frekvenserna loss som energimässig slagg kan man säga. Hela processen är oerhört positiv men kan kännas jobbig om man inte har the Bigger Picture av vad som eg händer. Det hjälper inte att det finns grupper online med strikt linjära budskap kring mental hälsa / ångest som eg bara drar ner och håller en fast i en negativ loop av hopplöshetskänslor. Man menar väl men när man inte förstår vad som eg händer kan man helt enkelt inte hjälpa på ett banbrytande sätt.  

  Så de ljud och ljus frekvenser i Universum som når jorden påverkar oss enormt transformativt och helande. Vi rör oss genom en del av Universum nu som har massor av frekvenser och nya frekvenser vi inte exponerats för tidigare. Detta har en uppsnabbande effekt på våra inre processer och människan växer och mognar eg väldigt fort nu, och om människan som kollektiv växer snabbt nu så påverkar det i sig hela samhället – därav den upplevelse av stress vi har idag. För vi lever inte bara ‘in the age of anxiety’ utan även ‘in the age of the quickening’ alltså den snabba eran. De går hand i hand och även om det kan kännas intensivt så är det positiva att denna krävande fas går fortare över och vi kan komma in i något annat sen som är mer balanserat för oss.

  Ångesten får ett naturligt slut 

  Många individer är redan där, de är redan klara med att rensa ut och har full balans i sitt inre och yttre varje dag. Det är ett inre skifte som ska till och det skiftet kräver kontiunerligt fokus på det glada, tillitsfulla, det tacksamma, ljusa och upplyftande. Processen är en hjärt-process där hjärtat måste öppnas och inte sällan öppnas hjärtat av emotionell smärta, det bryts öppet när vi gråter, har sorg, har förlorat allt, när vi blir svikna, är sjuka etc. Ofta är det först då vi lixom vaknar till liv med vad som faktiskt är viktigt i livet och det är förståss kärlek, värme och kravlös generositet.

  Så många som är färdiga nu med sitt rensande har själva gått igenom smärtan, sorgen, förslusterna, ångesten, depressionerna, och kommit ut på andra sidan i ett hjärtöppnande. När hjärtat är öppet sådär är det mycket lättare att känna in de ljusa, positiva tillstånden vi behöver vara i för att ‘sväva över på andra sidan’ från elände till salighet. För er som är vana vid den här informationen så vet ni redan att jag pratar om 5D, om The Divine Feminine och New Earth. Begrepp som snart är på allas läppar, inte bara hos de som är gamla initierade utan även hos de som är helt nya inför andlighet. 

  Ångesten är missförstådd

  När du börjar vakna upp, och du öppnas mer och mer är ångest oundvikligt. Ångest i uppvaknande är lika oundvikligt som träningsvärk efter träning kan man säga. Och vi måste lära oss att se annorlunda på ångest och inte ta det som något ‘dåligt’. Det handlar bara om känslor som har tunga frekvenser, det är tät, tung energi som vi inte längre kan och vill ha kvar i kroppen och när det rensas ut blir vi lättare, vårat liv blir lättare och vi blir naturligt gladare. Vi behöver inte ens kalla det ångest, vi kan säga ist ‘nu har jag en energi-detox’ så slipper du identifiera dig som att du ‘har ångest’ för det skapar nya problem. Vi kan må dåligt för att vi mår dåligt s.a.s, för att vi inte förstår vad som händer. Endel mår dåligt fast utan att lida av det för de har den information som ger kontrollen och tilliten tillbaka, den information som jag ger dig här. 

  Tillslut har du rensat ut alla gamla tunga energier ur ditt system och du kommer märka då hur lätt saker går och hur bra du mår utan anledning. Så det där obehaget endel kallar ångest, är alltså tung energi som lämnar din kropp, en detox av energi. Välkomna den, jobba med andingen och pys ut den med långa långsamma utandningar, för vad skönt att få släppa på det där gamla, eller hur? Det kan inte komma tillbaka igen men däremot kan du själv råka stoppa tillbaka det genom att du tänker för mycket på dåtiden, och använder dina egna tankar omedvetet. Ditt fokus behöver ligga på att släppa taget, neutralisera laddningen dåtida händelser har på dig, leva utifrån en lycklig iver om vad för underbara ting kan komma in i ditt liv.

  Emotion Code luckrar upp ångesten

  Ibland får jag mejl med akut behov av rening hos någon som mår kass, tex med ångest eller obehag. Då släpper jag allt och går snabbt in och plockar bort tunga eneriger. Det blir ett skönt “aaahhh…..” för kunden som får lättnad och kan själv hitta sin balans efter behandlingen.

  Sen gör jag behandlingar som går på själva roten av ångesten, där vi tittar på barndom, självvärde, trauman, tömmer binjurar på gammal stress etc. Det är en resa. Jag har haft kunder med riktigt svår panikångest som efter bara en session fixat att gå framåt med sitt liv som vanligt igen, andra har mer invävda orsaker bakom ångesten. Allt beror på din situaiton, men oavsätt så hjälper Emotion Code.

  Sammanfattning

  • Vi lever i ‘ångestens era’ och i den ‘snabba eran’, men bara tillfälligt. Det är en fas vi ska glida igenom, inte stanna i.

  • Vi exponeras mer och mer för olika kosmiska ljus- och ljudfrekvenser (bla ljusfutoner, gammastrålning, plasmaströmmar) som tvingar upp tunga frekvenser i våra kroppar till ytan – det vi kallar bl.a. ångest.

  • Processen är eg oerhört positiv även om den kan kännas jättejobbig.

  • Ångest är en naturlig del av att vakna upp. Vid en viss punkt på vår själs resa upplever alla ångest i olika grad.

  • Ångest är i själva verket våra celler som trycker ut tunga frekvenser som provocerats fram av de här höga kosmiska frekvenserna. 

  • Det hjälper att välkomna detta och tänka att ‘Bra! nu har jag en energi-detox!’ istället för att se sig själv som ett offer. Det hjälper också att lösa upp ens identitets bindingar till ångesten genom att inte kalla det ångest, man kan ist prata om det som att det är tät energi som ger tillfälligt obehag. 

  Mer assistans med din ångest

  Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

  Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, Utbildad av Dr Bradley Nelson. Jag kan assistera dig under din resa med Ångest. Genom att ta bort muren runt ditt hjärta, din Heart Wall, får du stöd och din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost och då finns jag här för dig. 

  Emotion Code
   är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp destå klarare blir vi i tanke, ord, handling. Tunga energier som tex sorg och depression blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående. 

  Hela behandlingen sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar din kropp efter de negativa energier som fastnat.  

  Vill du ha healing eller har frågor mejla mig här. Vi hörs snart!

  *Om du undrar varifrån man får information kring Universums olika frekvenser, så det finns gott om folk som kan ‘remote view’ idag alltså de blundar och kan titta efter vad som händer runt solen och berätta om kosmiska perspektiv. När tillräckligt många har sett samma sak och fått samma information finns en resonans som är god nog som källa iaf för dessa artiklar. 

  Close Menu