En Guide till Ångest

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Healing
Ångest kan få ett slut.

En Guide till Ångest som du aldrig fått ångest förklarad tidigare. För tänk om ångest inte är något dåligt utan något bra? I den här artikeln går vi in på ett helt nytt perspektiv på ångest som kommer ge dig lugn och förhoppningsvis pepp.

Vi lever i ångestens era kan man säga. Det är en fas vi är inne i kollektivt som har ett slut så småningom, men just nu är vi i en peak där det kan se rätt eländigt ut på ytan. Det vore allt för enkelt att skylla på samhällets stress, för ur ett djupare perspektiv har vi en kollektiv process nu där våra tyngre frekvenser ska ’upp och ut’ ur våra kroppar. 

Ångest är en energi-detox

Männinskan är i en viktig fas nu. Det kan inte ha undgått någon att ångesten i samhället ökar; de flesta har haft ångest nån gång under sitt liv och allt fler äter SSRI preparat och Benzo.

När min ångest nådde en peak 2015 började jag förstå att det var min kropp som själv försökte pressa ut tunga energier ut ur mina celler, muskler, inre organ, chakran och energifält. Jag hade helt enkelt fullproppat med tung, negativ, stagnerad energi och nu var tiden ute och en akut förändring behövdes! Så min kropp började detoxa sig själv från dessa tunga energier och snabbaste sättet att göra det var… panikångest attacker.

En panikångestattack är kroppen som ”kräks” tung energi. Kroppen storstädar sig själv och vet precis vad den gör.

Karolina EleonoraOch varför var jag full av tunga energier? Jo jag var en sån öppen person som utan bättre vetande, tog upp andras dåliga mående som en svamp. Jag förstod inte hur jag skulle skydda mig (jag gick runt och tyckte synd om alla hela tiden och i det drog jag omedvetet in deras tyngder i mig). Känns det igen? Detta händer ofta Empater och Högsensitiva. Andra, har mycket tung energi inom sig eftersom de aldrig släpper ut. De håller allt inom sig och liksom förtrycker sitt eget flöde av rädsla. De har obearbetade sorger, svek, förluster, kränkningar, övergrepp m.m. som ligger där och tar över deras energifält med mörk, tung energi. Det måste bort!

Ångesten får ett naturligt slut 

Många individer är redan där, de är redan klara med att rensa ut och har full balans i sitt inre och yttre varje dag. Om man knappt har börjat med detta arbete hjälper det massivt att ta bort sin Heart Wall och sen göra tömningar på temat ångest tills man får en lättnad. För varje blockering som lossnar, känns det lite lättare. Tillslut har man fått ett helt ntt inre landskap med ljusa färger och glädje igen. Lite som att skrubba bort svart sot från en vit vägg, först blir det grått men tillslut är det vita tillbaka. Endel har gått med ångest hela livet och kommer inte ihåg hur det känns att vara ljus, lätt, glad inombords. Det ska vi ändra på!

Ångesten är missförstådd

Människan är även mitt i ett kollektivt uppvaknande där våra frekvenser höjs hela tiden. Detta är ju också vad som drar upp all gammal ångest till ytan så att vi kan släppa taget om den.

När du börjar vakna upp och du öppnas mer och mer är ångest oundvikligt. Ångest i uppvaknande är lika oundvikligt som träningsvärk efter träning kan man säga. Och vi måste lära oss att se annorlunda på ångest och inte ta det som något ’dåligt’. Det handlar bara om känslor som har tunga frekvenser, det är tät, tung energi som vi inte längre kan och vill ha kvar i kroppen och när det rensas ut blir vi lättare, vårat liv blir lättare och vi blir naturligt gladare. Vi behöver inte ens kalla det ångest, vi kan säga ist ’nu har jag en energi-detox’ så slipper du identifiera dig som att du ’har ångest’ för det skapar nya problem där du cementerat in en övertygelse att du är ångest.

Tillslut har du rensat ut alla gamla tunga energier ur ditt system och du kommer märka då hur lätt saker går och hur bra du mår utan anledning. Så det där obehaget endel kallar ångest, är alltså tung energi som lämnar din kropp, en detox av energi. Välkomna den, jobba med andingen och pys ut den med långa långsamma utandningar, för vad skönt att få släppa på det där gamla, eller hur? Det kan inte komma tillbaka igen men däremot kan du själv råka stoppa tillbaka det genom att du tänker för mycket på dåtiden, och använder dina egna tankar omedvetet. Ditt fokus behöver ligga på att släppa taget.

Emotion Code luckrar upp

Ibland får jag mejl med akut behov av rening hos någon som mår kass, tex med ångest eller obehag. Då släpper jag allt och går snabbt in och plockar bort tunga eneriger. Det blir ett skönt ”aaahhh…..” för kunden som får lättnad och kan själv hitta sin balans efter behandlingen.

Bäst är att gå på själva roten av ångesten, där vi tittar på barndom, självvärde, trauman, tömmer binjurar på gammal stress etc. Jag har haft kunder med riktigt svår panikångest som efter bara en session fixat att gå framåt med sitt liv som vanligt igen, andra har mer invävda orsaker bakom ångesten. Allt beror på din situaiton, men oavsätt så hjälper Emotion Code.

Sammanfattning

• Ångest är en naturlig del av att vakna upp. Vid en viss punkt på vår själs resa upplever alla ångest i olika grad.

• Ångest är i själva verket våra celler som trycker ut tunga frekvenser som provocerats fram av de här höga kosmiska frekvenserna. 

• Det hjälper att välkomna detta och tänka att ’Bra! nu har jag en energi-detox!’ istället för att se sig själv som ett offer. Det hjälper också att lösa upp ens identitets bindingar till ångesten genom att inte kalla det ångest, man kan ist prata om det som att det är tät energi som ger tillfälligt obehag. 

Mer assistans med din ångest

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. För dig med Ångest finns det flera saker vi kan göra. Tex göra Heart wall borttagningen, Trauma Paketet (där Heart Wall borttagning ingår), vi kan tömma på sömnsvårigheter, flashbacks, ångest, depression, spänningar m.m tills du får lättnad. Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat och behöver en boost och då finns jag här för dig.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, destå klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående. 

Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning mejlar jag dig och du berättar vad du behöver hjälp med och sen sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat och när jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Vill du boka en behandling eller har frågor, mejla mig här. Vi hörs!