Har Du Ett Öppet Hjärta?

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Uncategorized

Att öppna sitt hjärta är ett omåttligt viktigt steg i din andliga resa. Det finns hjärtöppningar och så finns det hjärtöppningar. Inte förrän man upplevt den senare förstår man att man nog inte hade sitt hjärta helt öppet innan. Den här artikeln reder ut begreppen åt dig.

Har du ett öppet hjärta?

Att leva med ett helt öppet hjärta är en sån underbar sak. Man känner värme och livskraft från sitt eget hjärta. Man känner ett konstant stöd och kärlek till sig själv och andra. Även att man är i ett små-meditativt tillstånd automatiskt och att ens fält expanderar av sig själv. Det finns all anledning att jobba mot att få ett öppet hjärta och försöka nå slutmålet – ett 360° öppet hjärta. Dock så finns det tillfällen då det är praktiskt att kunna stänga sitt hjärta.

Man kanske inte vill ha sitt hjärta vidöppet vid stressiga eller påfrestande situationer. Likväl som man kan öppna hjärtat kan man även stänga det vid behov. Det är en kunskap som är väldigt matnyttig särsklit för empater och högsensitiva.

Hjärtat är mer än en blodpump

Instinktivt vet vi att rollen hjärtat spelar i våra liv är mer än bara en muskel som pumpar blod. Vi talar om hjärtat i termer av “att vara hjärtlig”, “att tala från hjärtat”, “följ ditt hjärta”, “att lägga sitt hjärta i något”. Men nu visar forskning att det faktiskt finns mer funktioner hos hjärtat än de vi tidigare trott.  

Ditt hjärta genererar 60 till 1.000 gånger mer kraft och elektromagnetisk energi än din hjärna, vilket utan omsvep gör hjärtat till det kraftfullaste organet i din kropp. När du låg i din mammas livmoder, bildades hjärtat innan hjärnan. Av hela din kropp bildades faktiskt hjärtat först. (https://www.heartmath.com)

Hjärtat har en sån kraft, den styr över hjärnan visar forskning. Och vi är kanske inte så rationella som vi tror. I en kamp mellan intellekt och känsla, vinner alltid känslan. Vi kanske inte ser det så, vi kanske vill inbilla oss att vårt kalla intellekt fattade beslutet, men en frisk människa har inget som heter ”kallt intellekt”, vårt intellekt är färgat av så så många emotionella faktorer att det rena intellektet nog inte existerar annat än i endel ovanliga individer. 

När hjärtat får en hjärtmur

En hjärtmur, eller Heart wall finns runt 93% av alla människors hjärtan. Inte undra på att få har ett öppet hjärta. Och i skenet av hur centralt vårt hjärta är förstår man att en hjärtmur inte är något positivt.

Jag tog bort min Heart wall 2016 på våren, i skrivande stund är det snart tre år sen. Den kvällen då behandlingen var färdig satt jag och min sambo och tittade på en Lasse Hallström film när jag plötsligt kände hur livskraften började strömma genom kroppen! Min Heart wall hade proppat upp flödet successivt mer och mer under mitt liv utan att jag vetat om det.

Nu kändes hjärtat lika öppet och rent som när jag var barn och jag älskar det. Resten är historia. Jag har sen dess jobbat med att tömma mig från många fler tunga frekvener, trauma, negativa energier outtröttligt och idag jobbar jag med att ge den här behandlingen till andra.


Hur det känns att ha ett öppet hjärta, min upplevelse

Som jag beskrivit i en tidigare artikel om Uppstigningssymptom 101, skedde mitt fysiska uppvaknande, ”physical body ascension” 2015. Jag har haft många märkliga upplevelser sen dess. 

En dag i Oktober 2017 satt jag i min fåtölj och mediterade. Jag hade den där mjuka plasma liknande energin av djup och saligt varande som jag berättade om i artikeln om New Earth. Jag hade inget särskilt mål med min meditation, jag satt bara och njöt av de sköna energierna som sköljde över mig av lugn och frid. 

Plötsligt känner jag en sån värme i hjärtat och jag känner och ser för mitt inre en blomma som såg ut lite som en kronärtskocka. Blomman släpper alla blad rakt ner *boom*. Det var ungefär som om alla blad satt mekaniskt och hydraliskt fast i blomman och att det blev en kortslutning som gjorde att de föll. Det var en elektrisk känsla av att ”elen” i hjärtat plötsligt slogs av och att när bladen föll blev det ett sånt tryck från hjärtat upp mot huvudet att det ilade i käkarna och det susade i öronen.

Jag fortsatte blunda och svepas med av processen i stor fascination. Jag förstod att jag hade ett sånt riktigt hjärtöppnande man hört talas om men det här var oslagbart. Sen avtog trycket och det lugnade sig. 

En tid efterföljande vaknade jag med ett sånt 360° öppet hjärta varje morgon för att det sen under dagen sakta slöt sig något. 

Jag lärde mig sen att manuellt i meditation öppna hjärtat sådär själv och nu kan jag göra det på ren vilja, det tar några sekunder. Min kropp har vant sig nu, så får inget sus i öronen eller liknande. 

Jag har kunnat öppna hjärtat litegrann som yngre, jag trodde då att mitt hjärta ”var öppet” men i kontrast till detta förstod jag att mitt hjärta var knappast vidöppet, bara på glänt. 

Vill du ha hjälp att öppna ditt hjärta? 

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Om du är intresserad av att öppna ditt hjärta mer rekommenderar jag att man tar bort sin Heart wall. Det är en jättebra grund att ha för att kunna öppna sitt hjärtchakra helt. 

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. Jag skannar dig för blockeringar och plockar effektivt bort en efter en. Du får då en lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost och då är det skönt med hur Emotion Code kan öppna upp och ge ett flöde igen. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.

Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning sätter jag igång med att ta ner din Heart Wall. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat och när jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Du får en lista med alla de blockeringar som fanns i din Heart Wall, hur tjock den var, vilket material den var gjord av. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Du kan mejla mig här om du vill beställa healing eller har frågor. Vi hörs!

 

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-12-kl.-23.11.10.png