Tarot: Världen

Tarotleken är Världen kort nr 21 och sista kortet i stora arkanan. Det symboliserar fullbordan. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar kortet en naken kvinna med ett lila skynke och två stavar i vardera händer. Det är samma sorts stav som Magikern håller i, fast två. Hon har alltså bemästrat manifestering 100%. Hon dansar i himlen med en lagerkrans runt sig som står för seger. I de fyra vädersträcken finns vattumannen, örnen, lejonet och tjuren – alla fixerade stjärntecken. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Världen kommunicerar kortet olika. 

Världen bär på en gåva. Vi har glömt vilka vi är. Vi är här för att minnas. När vi börjar minnas kan vi kliva in i arketypen som Världen representerar – ditt fulländade jag, din förkoppsligade potential dvs du har blivit ditt Högre jag.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när något får ett karmiskt slut, alltså att cirkeln har slutits. Eller i en kärleksläggning handlar det återigenom idealiserande, målinriktning, önskningar och drömmar tex att man ser någon som ouppnålig. Kan betyda resor. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Världen: Upplysning, Målet, Fullbordan, Avslut, att vara i blickfånget, Portal, Attraherande, Magnet, Triumf, Bokslut, Knyta ihop säcken, Högre jaget. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu