Tarot: Världen

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

I Tarotleken är Världen kort nr 21 och sista kortet i Stora Arkanan. Det symboliserar fullbordan. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Kortet visar en naken kvinna med ett lila skynke och två stavar i vardera händer. Det är samma sorts stav som Magikern håller i, fast två. Hon har alltså bemästrat manifestering 100%. Hon dansar i himlen med en lagerkrans runt sig som står för seger och fulländan. I de fyra vädersträcken finns vattumannen, örnen (skorpionen), lejonet och tjuren – alla fixerade stjärntecken. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Världen kommunicerar kortet olika. 

Världen bär på en gåva. Vi har glömt vilka vi är. Vi är här för att minnas. När vi börjar minnas kan vi kliva in i arketypen som Världen representerar – ditt fulländade jag, din förkoppsligade potential dvs du har blivit ditt Högre jag.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när något får ett karmiskt slut, alltså att cirkeln har slutits. Eller i en kärleksläggning handlar det återigenom idealiserande, målinriktning, önskningar och drömmar tex att man ser någon som ouppnålig. Betyder att man avslutar något eller påbörjar något.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Världen: Upplysning, Målet, Fullbordan, Avslut, att vara i blickfånget, Portal, Attraherande, Magnet, Triumf, Bokslut, Knyta ihop säcken, Högre jaget. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png