Tarot: Två i Mynt

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Två i mynt en ung man som bollar med två mynt i ångest. I bakgrunden ett hav med höga vågor och två båtar. Himlen är klarblå. En symbol för att situationen kommer klara upp snart, vilket vi ser i nästa kort Tre i mynt. Mannen vet inte hur han ska göra. Han väger de båda mynten. Han har en inre konflikt med hur han ska göra, för båda mynten är bra. De är exakt lika stora, lika värdefulla så vad väljer man då? Han är förvirrad och vilsen men förr eller senare kommar han tappa ett av mynten som han jonglerar med och då blir valet enkelt. Hans röda kläder visar på en stark aktivitet. Han har ett svagt 3e Öga Chakra (saknar en klar vision).

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Två i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du verkligen inte vet hur du ska göra. Du står inför en valsituation, precis som i Två i svärd, fast den här gången handlar konflikten om att välja mellan något du redan har anskaffat dig i det fysiska.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Två i mynt: Beslut, tvekan, bolla, väga för och emot, äta kakan och behålla den. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.