Tarot: Tre i Mynt

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar kortet Tre i mynt – en lite förvirrande scen. En hantverkare, en munk och en narr ska göra något tillsammans i ett kloster. En tillsynes omöjlig kombination, eller? Hantverkaren håller på att rista något i sten och munken tittar noga. Narren håller i ett papper med en ritning. Narren som vi möter i första kortet i Stora Arkanan finns också i detta kort och står för nystart, skapande, att ta steget. Munken står för dedikation och en djupare koppling till det arbete de ska göra och hantverkaren för dedikerat arbete. Om man vill är allt möjligt, även i de mest osannolika situationer är budskpet. Kortet representerar ett stabilt Rot Chakra och klart 3e Öga Chakra. Grunden är lagd och visionen är klar!

Kortet frågar dig vad du har för ritningar för din framtid? Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du är trygg, motiverad framåt att göra ett jobb. Det känns oerhört meningsfullt, spännande och rätt! Det är också ett commitment kort när någon vill bygga ett liv med dig och slå ihop sina påsar med dig. Ett av mina personliga favoritkort. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.

Nyckelord för kortet Tre i mynt: Bygga på något nytt, entrepenad, investering, sammarbete, treenighet, teamwork, företagande.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra, Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en.

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna.

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.