Tarot: Tre i Mynt

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. 

Nu har man valt hur man ska göra. Man samlar sina resurser inför en investering av det fysiska slaget. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en lite förvirrande scen. En hantverkare, en munk och en narr ska göra något tillsammans i ett kloster. En tillsynes omöjlig kombination. Hantverkaren håller på att rista något i sten och munken tittar noga. Narren håller i ett papper med en ritning. Narren representeras av The Fool, alltså Narren vi mötte som första kortet i Stora Arkanan. Narren står för Vädurens tecken, om nystart, skapande, nybyggaranda, att ta steget. Munken står för dedikation och en djupare koppling till det arbete de ska göra. Om man vill är allt möjligt, även i de mest osannolika situationer är budskpet. Kortet frågar dig vad du har för ritningar för din framtid? Du har din gemål eller ditt Dream team, ni drömmer tillsammans men hur konkret är drömmarna? 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Två i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du är trygg, motiverad framåt att göra ett jobb. Det känns oerhört meningsfullt, spännande, givande och rätt! Det är också ett commitment kort när någon vill bygga ett liv med dig och slå ihop sina påsar med dig. Även för teamwork. Ett av mina personliga favoritkort. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Tre i mynt: Bygga på något nytt, entrepenad, investering, sammarbete, treenighet, teamwork, företagande.  

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu