Tarot: Sju i svärd

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Sju i svärd, en man med fem sväd i famnen. Två svärd är nedstuckna i sanden bakom honom. Han tittar över axeln, men på andra sidan bakom honom finns en grupp människor i fjärran som mycket väl kunde se vad han gör. Mannen tillhör scenen men verkar inte vara lojal. Bakom finns flera färggranna tält i ett tillfälligt samhälle, kanske på ett krigsfält. Mannen håller i svärdseggen med sina bara händer. Vilket vore omöjligt i verkliga livet. Så det finns något osannoligt över energin här. Kortet talar om någon som har en plan, någon som stjäl, smyger, strategerar för att genomföra en idé. Karaktaren har ett blockerat Hals Chakra (osanning). Kortet talar om att hans plan inte kommer gå vägen, vilket syns i nästa kort, Åtta i svärd

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Sju i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du behöver vara uppmärksam på vad du egentligen har för motiv. Var också uppmärksam på vad folk omkring dig har för motiv. Om du känner dig oklar – fråga dem! ”Jag känner mig oklar över dina motiv, vad är det du egentligen vill?”
Kortet kan också handla om något / någon annan gör för att genomföra en plan. I romantik kunde det vara någon som går bakom din rygg – eller någon som planerar en hemlig överraskning för dig, så var försiktig med det här kortet. Iakkta dem och känn in i magen. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Sju i svärd: Stöld, smyga, kameleont, komplott, strategi, falsarier, lögner, planer, överraskningar, slughet. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.