Tarot: Sju i svärd

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en man med fem sväd i famnen. Två svärd är nedstuckna i sanden bakom honom. Han tittar över axeln, men på andra sidan bakom honom finns en grupp människor i fjärran som mycket väl kunde se vad han gör. Mannen tillhör scenen men verkar inte vara lojal. Bakom finns flera färggranna tält i ett tillfälligt samhälle. Mannen håller i svärdseggen med sina bara händer. Vilket vore omöjligt i verkliga livet. Så det finns något osannoligt över energin här. Kortet talar om någon som har en plan, någon som stjäl, smyger, strategerar för att genomföra en idé. Kortet talar om att hans plan inte kommer gå vägen, vilket syns i nästa kort. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Sju i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du behöver vara uppmärksam på vad du egentligen har för motiv. Var också uppmärksam på vad folk omkring dig har för motiv. Om du känner dig oklar – fråga dem! “Jag känner mig oklar över dina motiv, vad är det du egentligen vill?”
Kortet kan också handla om något / någon annan gör för att genomföra en plan. I romantik kunde det vara någon som går bakom din rygg – eller någon som planerar en hemlig överraskning för dig, så var försiktig med det här kortet. Iakkta dem och känn in i magen. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Sju i svärd: Stöld, smyga, kameleont, komplott, strategi, falsarier, lögner, planer. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu