Tarot: Sex i svärd

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Sex i svärd en båt med en kvinna och ett barn. En man ror båten över andra sidan vattnet åt dem. Kortet representerar viljan att rädda sig själv och sitt liv till något bättre. Det finns ingen packning i båten, de har lämnat allt för att komma till andra sidan. Kvinnan i båten är uppenbart tom och deprimerad. Hon har stängt av sig själv och har en Heart Wall. I sin hjärtmur lagrar hon alla sorger, försluter, besvikelser, ensamhet, skam och förtvivlan. Detta kan inte pågå mycket längre eftersom hon skulle förgås. I nästa kort, Sju i svärd ser vi hur denna karaktar tar sig i kragen på ett oväntat sätt!

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Sex i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du är påväg att finna en lösning på ditt liv efter svårigheter.  

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Sex i svärd: Räddning, prioriteringar, bättre tider, att lösa problem, överkomma hinder, självkärlek, konstruktiv.   

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.