Tarot: Åtta i svärd

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Åtta i svärd som en kvinna i röd klänning, bunden med vita band. Hon har en vit bindel över ögonen. Runt henne står åtta svärd nedstuckna i sankmark. Bakom scenen finns en slottsby. Hon är förskjuten för vad hon gjorde i kortet innan, Sju i svärd.
Kortet talar om en situation där man känner sig mentalt låst. Man har ett helblocekrat 3e Ögat Chakra (suddiga visioner). Man ser ingen väg ut och situationen verkar hopplös. Kvinnan ser inte att hon har åtta svärd runt sig som hon kunde använda för att lösgöra sig. På marken finns vatten. Det är hennes känslor som börjar sippra fram. Mer om dem ser vi i äasta kort, Nio i svärd.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Åtta i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du gör det alldeles för svårt för dig själv. Du har kanske mentala mönster som du behöver lösgöra dig från. Du har kanske dåliga erfarenheter som gör dig förlamad. Lösningen är väldigt väldigt nära, think outside the box. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Åtta i svärd: Offermentalitet, låsthet, uppgivenhet, blockerad, stillestånd, utsatthet, passivitet, förlamad, snar lösning, behov av kreativitet och ett öppet sinne. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.