Tarot: Sex i Mynt

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. Nu har det fattiga paret i kortet innan, Fem i mynt fått hjälp. I Sex i mynt sitter de på marken och tigger i trasiga kläder fårn en välklädd köpman som delar ut guld med en vågskål. Kortet handlar om balans på givande och tagande. För att det ska finnas en tagare måste det finnas en givare. De här rollerna är illusioner som vi själva valt att upprätthålla. De bygger på den gamla jordens dualitet. Kortet handlar om balans i Hjärt Chakrat, att kunna ge och ta i harmoni. Vem av de tre personerna är du i kortet? Den som ger, den som får, den som vill ha?

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Sex i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när en obalanserad situation ska balanseras ut. Ingen ska vara ”givare” och ingen ska vara ”tagare”. Det ska finnas en balans där alla bär sin egen vikt och alla är flödande generösa utan agendor. Endel behöver träna på att kunna ta och andra behöver träna på att ge. När detta är integerat inombords behövs inte dualiteten.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Sex i mynt: Generositet, ta emot, gåvor, ljusare tider, ge-och-ta, välgörenhet, få smulor, hjälp, balanserat Hjärt Chakra.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.