Tarot: Riddare i stavar

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en rödhårig man (eller kvinna?) i rustning och gula kläder på en fux i stegring. Ur hjälmen bolmar en röd plym, även från armarna. Riddare i stavar vill framåt och kanske lite för mycket för fort? Hett temperament, ingen rationallitet, inget reflekterande, inga nyanser utan impuls och gut feeling. På ett sätt kan man tycka att Page i stavar har större mognad än Riddaren, men stavarna symboliserar Eldens process och mognad. Elden ska brinna för att stegras för att sen bli till glöd och peaken här är Riddaren. Pagen är bara eldens försiktiga början. Inom astrologin hade vi här ‘Cardinal fire’ alltså Väduren. Pagen skulle vara ‘Mutable fire’ alltså skytten och drottning / kung i stavar ‘fixed fire’ alltså Lejon. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Riddare i stavar kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du är bemött på ett lite bryskt sätt. Kanske någon uppvaktar dig intensivt för att sen helt plötsligt bli kall? Riddare är ökända för att komma in och ut ur våra liv i hast och impuls men utan den konstant som vi får från drottningar och kungar. Riddare är inte att föredra som partners. Vi kan låta oss bli uppvaktade, men inte förrän riddaren mognar till en drottning eller kung kan vi erbjuda vårt hjärta eller hand tillbaka. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Riddare stavar: Kraft framåt, burdus, eldig, passionerad, ‘jag ska ha’, målfokus, vinnarskalle, lynnig, labil, bråkstake, agenda. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu