Tarot: Riddare i bägare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Bägar korten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Riddare i bägare en vacker ’ren och hel’ riddare på en välskött vit häst. Han håller en gyllene bägare (heliga Graal, en symbol för livmoder och kvinnans dygd) framför sig som han ska ge till sitt kärleksintresse. Han bär pagens röda fisk som mönster på sin klädnad. Precis som Myntriddaren har inte Bägariddaren bråttom. Han har vördnad och är en gentleman. Han kommer fram i lagom tid i tjusig manér. Innan han sitter av hästen lägger han håret till rätta och polerar sina skor. Sen gör han entré. Han har ett rikt och öppet Hjärt Chakra och saknar en hjärtmur. Hans självkänsla och sexuella balans visar på ett rent Sakral– och Solar plexus Chakra.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Riddare i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du har en beundrare av det mer klassiska slaget. Någon är intresserad av dig och vill behandla dig väl. Någon är villig att ge dig det bästa de har. Eller att du är någon som ger ditt finaste till andra som en gåva. Det kan handla om att du just klippt dig, köpt nya kläder, fixat naglarna eller har en ny parfym. Du ser polerad ut.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Riddare i bägare: Renhet, ridderlighet, högre moral, Guds lojalitet, dygd, tapperhet, någon vill göra något rätt och riktigt, bilförsäljar-typen. Riddaren som följeslog Arthur (Galahad, Sir Robbin,  Sir Lancelot mf.). Tristan och Isolde.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.


Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.