Tarot: Page i stavar

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en yngling i dyrbara kläder, märkvärdiga gula stövlar och fjäder i hatten. Precis som alla Pages, eller studenter är han en nyutexaminerad hungrig individ utan erfarenhet. Alla Pages i tarotleken symboliserar denna energi i sitt respektive element och för Page i stavar handlar det om en budbärare av hopp. Jag tänker på Vädurens idérikedom, Lejonets självförtroende och Skyttens tro att allt är möjligt. Alla eldstecken förkroppsligar denna modiga optimism framåt. Att styra livet istället för att livet styr dig. Ändock en yngling, men en yngling med en otrolig närvaro, sex appeal, och utvecklad identitet. En gammal själ. Jag tänker på en globetrotter som tillhör alla och ingen.  

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Page i stavar kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du är bekväm i dig själv, när du dansar med livet, när du är socialt välbevandrad och världsvan. Du har balans i livet eftersom du äter och dricker rikligt av vad livet vill erbjuda dig, dock saknar du position, medel och inflytande.
Page i stavar dyker även upp när du vill ligga lite lågt och ta in en situation, när du processar någonting och samlar på dig mer intryck / erfarenheter. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Page stavar: Värdighet, grace, behagfull närvaro, spännande person, magnetisk, karisma, ‘fire starter’, att sprida inspiration, göra bestående intryck, varm.  

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu