Tarot: Page i stavar

  Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. 

  I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en yngling i dyrbara kläder, märkvärdiga gula stövlar och fjäder i hatten. Precis som alla Pages, eller studenter är han en nyutexaminerad hungrig individ utan erfarenhet. Alla Pages i tarotleken symboliserar denna energi i sitt respektive element och för Page i stavar handlar det om en budbärare av hopp. Jag tänker på Vädurens idérikedom, Lejonets självförtroende och Skyttens tro att allt är möjligt. Alla eldstecken förkroppsligar denna modiga optimism framåt. Att styra livet istället för att livet styr dig. Ändock en yngling, men en yngling med en otrolig närvaro, sex appeal, och välutvecklad identitet. En gammal själ. Jag tänker på en globetrotter som tillhör alla och ingen, nån som inte kan tämjas och vars livsmål inte är att “stadga sig” utan att erhålla maximalt med erfarenheter, dåliga är också välkomna, “live to tell the story”.  

  Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Page i stavar kommunicerar kortet olika.

  Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du är bekväm i dig själv, när du dansar med livet, när du är socialt välbevandrad och världsvan. Du har balans i livet eftersom du äter och dricker rikligt av vad livet vill erbjuda dig, dock saknar du position, medel och inflytande – men pass på, ge pagen ett par år och denne har bästa positionen, tjänar fyra gånger din inkomst och är ansedd i sin bransch. Detta är Youtubern, entrepenören, nätverkaren. Page i stavar dyker även upp när du vill ligga lite lågt och ta in en situation, när du processar någonting och samlar på dig mer intryck / erfarenheter. 

  Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

  Nyckelord för kortet Page stavar: Värdighet, grace, spännande person, magnetisk, karisma, ‘fire starter’, att sprida inspiration, göra bestående intryck, varm, lever för dagen, oppurtunist, rastlös.  

  Vem är Karolina?

  Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

  Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

  Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

  All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

  Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! 
  Vi hörs snart. 

  Close Menu