Tarot: Page i Mynt

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. 

Page i mynt visar en ung man i ett vackert landskap med fält och blommor och berg. Han håller i ett mynt som symboliserar solen och hans egen vision om vart han är påväg. I tarot-communityt benäms Page i mynt som en ‘fuck boi’. Alltså en man som är oseriös, player, som saknar resurser att provide för en kvinna. TLC sjöng om denna ‘fuck boi’ i sin låt No Scrubs.
Denna mannen har oturen att ge ett seriösare intryck än han kan backa upp i handling. Han blir lätt missförstådd. Han är lugn, balanserad, vältalad, grundad och han har sitt mynt som i första anblick kan verka vara ett fint anbud. Men ett enda mynt kommer man inte långt med och mannen ska inte göra anspråk på kvinnor och vilseleda dem med sin brådmogna natur. Han är oerfaren, har ingen position att gifta sig och inga medel. Han beskrivs som en ung entrepenör som vill framåt, är beredd att göra allt som krävs för att nå sitt mål och han jobbar grundligt och tålmodigt. Om några år blir han den perfekta husband men han är inte där ännu. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Page i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du stöter på någon som har seriösa planer för dig som är just i sin linda. Alla Pagar är startskottet för en ambition som behöver mogna. Och det är ok. Vi är omogna innan vi blir mogna. Det är bara processens gång. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Page i mynt: Brådmogen, entrepenör, att göra anspråk på något, en driftkucku / springpojke / gröngöling.

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu