Tarot: Page i Mynt

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. Page i mynt visar en ung man i ett vackert landskap med fält och blommor och berg. Page i mynt håller i ett mynt som symboliserar solen och hans egen vision om vart han är påväg. I tarot-communityt benäms Page i mynt som en ’fuck boi’. Alltså en man som är oseriös, player, som saknar resurser att provide för en kvinna. TLC sjöng om denna ’fuck boi’ i sin låt No Scrubs.
Denna mannen har oturen att ge ett seriösare intryck än han kan backa upp i handling. Han är vilsen och sökande. Han blir lätt missförstådd. Han är lugn, balanserad, vältalad, grundad och han har sitt mynt som i första anblick kan verka vara ett fint anbud. Men ett enda mynt kommer man inte långt med och mannen ska inte göra anspråk på kvinnor och vilseleda dem med sin brådmogna natur. Han är oerfaren, har ingen position att gifta sig och inga medel. Han beskrivs som en ung entrepenör som vill framåt, är beredd att göra allt som krävs för att nå sitt mål och han jobbar grundligt och tålmodigt. Till skillnad från Riddare i Mynt som är utrustad med en bra hast, har Page i mynt bara sin önskan. Om några år blir han den perfekta husband men han är inte där ännu. Till skillnad från Kung i Mynt som helt behärskar Lagen Om Attraktion, har denna parvel en lång resa framför sig. Hans Rot Chakra är det mest utvecklade chakrat och detta kommer gagna honom massivt i att systematiskt nå sitt mål.


Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Page i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du stöter på någon som har seriösa planer för dig som är just i sin linda. Alla Pagar är startskottet för en ambition som behöver mogna. Och det är ok. Vi är omogna innan vi blir mogna. Det är bara processens gång. Alla Pages gör anspråk ur nyfikenhet, de kommer med en fråga: Vill du…? Ska vi…? Kan du…? När blir…?

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Page i mynt: Brådmogen, entrepenör, att göra anspråk på något, en driftkucku / springpojke / gröngöling.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.