Tarot: Kung i stavar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en rödhårig kung med grön krage och gröna skor. Han ser hård och bestämd ut. Kung i stavar sitter precis som Drottningen i stavar på en dyrbar gyllene tron. Vid sin fot har han en liten ödla som symboliserar hans kvicka natur. Den här mannen skulle flyga upp från sin tron för minsta lilla, han är enormt handlingskraftig och ber inte gärna om hjälp. Jämfört med Kjejsaren som delegerar och ger order, är det Stavkungen som själv utför order. Han slutar när han dör. Lärdomen för denna karaktär är sammarbete, acceptans och gråskalan. Överaktivt Hjärt Chakra och Solar Plexus Chakra.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Riddare i stavar kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du har att göra med en person som inte kommer svika dig. Personen kommer lägga 100% av sin själ och hjärta i dig, i ett projekt, i en idé. Det kan vara oerhört charmigt eller ren pest beroende på personens mognadsnivå. Det kan vara en chef som belastar dig med för mycket ansvar. Det kan vara någon som ska hjälpa dig med ditt problem men lägger sig i lite väl mycket. Eller en person som uppvaktar dig som i en saga där allt stämmer, allt är perfekt och genomtänkt. Hur eller hur kommer den här personen att ge mycket uppmärksamhet.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  


Nyckelord för kortet Kung i stavar: Drama, action, eld, hetsig, kraftfull, intention, envis, tar inte ett nej, forcerar, fullföljer, allt eller inget, omvårdnad, stort engagemang, alla fingrar i pajen, pushy, obalans i att sätta gränser och respektera andras gränser, svart-vit, hjärtcentrerad.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.41.07.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Sk%C3%A4rmavbild-2019-03-16-kl.-01.09.09.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png