Tarot: Kung i stavar

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en rödhårig kung med grön krage och gröna skor. Han ser hård och bestämd ut. Han sitter precis som Drottningen i stavar på en dyrbar gyllene tron. Vid sin fot har han en liten ödla som symboliserar hans kvicka natur. Den här mannen skulle flyga upp från sin tron för minsta lilla, han är enormt handlingskraftig och ber inte gärna om hjälp. Jämfört med Kjejsaren som delegerar och ger order, är det Stavkungen som själv utför order. Han vet inte när han ska sluta. Han slutar när han dör. Lärdomen för denna karaktär är sammarbete, acceptans och gråskalan. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Riddare i stavar kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du har att göra med en person som inte kommer svika dig. Personen kommer lägga 100% av sin själ och hjärta i dig, i ett projekt, i en idé. Det kan vara oerhört charmigt eller ren pest beroende på personens mognadsnivå och grace. Det kan vara en pappa som skriker på sitt barn på träningen. Det kan vara en chef som belastar dig med för mycket ansvar. Det kan vara någon som ska hjälpa dig med ditt problem men lägger sig i lite väl mycket. Eller en person som uppvaktar dig som i en saga där allt stämmer, allt är perfekt och genomtänkt. Det kan vara någon som kommer till din undsättning och ser precis vad du behöver hjälp med och utför till total perfektion. Hur eller hur kommer den här personen att ge mycket uppmärksamhet. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Kung i stavar: Drama, action, eld, hetsig, kraftfull, intention, envis, tar inte ett nej, forcerar, fullföljer, vet vad han vill, allt eller inget, omvårdnad, stort engagemang, alla fingrar i pajen, pushy, obalans i att sätta gränser och respektera andras gränser, svart-vit, hjärtcentrerad. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu