Tarot: Kung i bägare

Bägar korten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en havsgud, Poseidon som kung. Hans fötter har gröna fjäll och ögonen är reptiliska. Han håller en bägare i ena handen och en scepter i andra. Bägarkungen kontrollerar vattnet och även känslorna. Precis som drottning i bägare är han en helare. Han helar det manliga kollektivet genom att förkoppsliga allt som har med känslor att göra. Hans budskap är att känslor behöver flöde, precis som vatten. Han helar även det kvinnliga kollektiva genom att läka mäns känslor så männen kan vara emotionellt tillgängliga och sårbart starka inför kvinnor. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Kung i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du har mött någon som är sannt resursfull i det inre. Någon som kommer vara en resurs för dig och vara ovärderlig och oersättlig. Bägarkungen kan manifesteras både som en man eller kvinna, vilket gäller alla de klädda korten i Tarotleken. Men när en sånhär chans kommer, behöver du bjuda in Bägarkungen i ditt liv för du har förtjänat honom. I mer alldaglig tappning betyder Bägarkungen att här finns stora, djupa, innerliga känslor för något. Man är ärlig, uppriktig och genuin. Men passa dig lite, för skuggsidan av Bägarkungen kan vara djupt manipulerande och svänga i sina känslor. Hot-Cold, På-Av.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Kung i bägare: Kärlek, healing, mod, genuinitet, transparens, integritet, närhet och intimitet, trygghet men även sårbarhet. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu