Tarot: Fyra i bägare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Bägar korten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta kort en ledsen person som sitter under ett träd och surar. Det står tre bägare vid hans fötter och en fjärde bägare hålls fram av en hand ur ett moln. Han verkar inte särskilt intresserad av någon av bägarna. Det kanske blev lite för mycket festande ifrån kortet innan, tre i bägare? Fyra i bägare handlar om att vara i en blassé känsla. Man är mätt. Man är påväg ner i en djup sorg, besvikelse, depression för att jobba fram en hunger igen. Vatten kan dränka i för stora mängder och mannen i fyra i bägare börjar bli dränkt. I nästa kort, Fem i bägare märks det tydligare.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Fyra i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när man vill disassosiera med en situation, en person, ett erbjudande. Man är ointresserad, vill vila, dra sig undan, sura. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Tre i bägare: Reflektera, ’nej tack’, sentimentalitet, introvert, tankar, vill vara i fred, ledsen, sur, avig.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.