Depression

  Depression är precis som ångest en företeelse som blir allt vanligare idag. Hälften av alla kvinnor och en fjärdedel av alla män kommer någongång under sin livstid bli deprimerade. Men det finns en lösning bortom medicinering och ändlösa terapisamtal.

  I Sverige använder 1.6 miljoner svenskar mediciner för sina psykiska problem. Unga kvinnors psykiska ohälsa har i decennier varit Sveriges mest ökande folkhälsoproblem. Studier visar att medicinska droger för psykisk ohälsa kan skada kroppen på längre sikt och att dödligheten ökar.

  Nio av 10 deprimerade inte får rätt behandling, det behövs andra kunskaper. Den vanligaste behandlingen idag för depression är symptombehandling. Om man behandlar symptomen av depression kommer inte grundproblemet att försvinna. Resultatet är att man blev kvitt ett eller ett par symtpom, men själva depressionen är inte borta, den kan blossa upp när somhelst. 

  Turligt nog är inte medicinering den enda vägen för de som går igenom en depression. Energimedicin har i århundraden hjälpt människor att återhämta sig från fysiska och psykiska problem, helt riskfritt.

  Depressionen lättar: Töm dammsugarpåsen

  Som tur är finns det flera holistiska metoder för att ge djup healing och ta bort det tunga som depression är. Det som gör depression så tungt är mängder med obearbetade negativa känslor, “trapped emotions”, som trögar ner systemet och ger denhär tyngden. Jag brukar säga till mina kunder att de behöver tömma sin dammsugarpåse på trapped emotions som inte bara tynger själva kroppen och sinnet – de färgar även tankar och beslutsprocesser med sin negativa energi.

  Depression är som en dammsugarpåse som är full och när man försöker dammsuga, sugs inget damm upp längre och eftersom filtret är fullt blir luften full med damm också. 

  Den där dammsugarpåsen behöver tömmas. Inte bara en gång utan regelbundet för att livet ska vara spännande och meningsfullt igen. 

  Det är skillnad på vad som orsakar en depression och symptomen av depression. Till exempel, en person med en full dammsugarpåse kanske jobbar överdrivet hårt som ett sätt att distrahera sig. Det är lätt att tro att det är det överdrivna arbetet som är orsaken till depressionen.

  Ta i tu med grundorsaken, och alla symptomen runtomkring kommer försvinna automatiskt. 

  Det är inget fel på dammsugaren, den behöver bara ett nytt filter och dammsugarpåse. Det skulle inte hjälpa att köpa en kvast och sopa upp dammet med, det skulle inte hjälpa att spraya parfym i den dammiga luften mer än tillfälligt. Dammsugaren är fortfarande i behov av tömning.

  • Dammsugarpåsen är vårt bagage med obearbetade negativa erfarenheter, och negativa cellminnen.

  • Filtret är våra grundvärderingar och tankar i det undermedvetna såväl som medvetna.

  Ta kontrollen över Depressionen: Töm filtret

  Har vi grundvärderingar och tankar som är pessimistiska kommer hela vår inre miljö att färgas av det. Själva kanske vi inte är medvetna om de värderingar som färgar oss. Vad anser du tex om kärlek och livet?

  “Love hurts”
  “Livet är en kamp”
  “Äta eller ätas”
  “Ingen bryr sig”

  Ifrågasätt dem:

  “Love hurts” —-> Nej det är inte sant, jag har sett många lyckliga par som blivit gamla tillsammans.
  “Livet är en kamp” —> Hur kan det då finnas glada, lekfulla vuxna människor?
  “Äta eller ätas” —-> Kanske på stenåldern, men idag har vi mer empati för varandra än någonsin tidigare.
  “Ingen bryr sig” —> Hur kan jag veta det? Tänk själv på personer i din närhet som du inte känner så väl, men som betyder oerhört mycket för dig.

  Vi måste först tömma din dammsugarpåse alltså ditt bagage, men på daglig basis kan du göra mycket själv genom att själv tömma ditt filter. Titta på vilka värderingar du egentligen har, och börja omprogrammera dig själv. Nyckeln är att göra lite varje dag, tex innan du lägger dig – tänk på allt du älskar, allt som gör dig glad, pirrig, får dig att le, allt som får dig att skratta rakt ut. I början kan det gå trögt, men vi är ute efter en hävstångseffekt som kommer med tiden när du lockar in dina tankar på ett nytt spår – leta efter saker som får dig att le och känna glädje. Målet är att med tiden vara upprymd dagligen av saker som lyfter ditt inre, ett dagligt njutande av hur vackert livet är. 

  Att tömma filtret med vänliga ord

  Det är fastslaget att vi kan göra oss själva deprimerade av negativt självprat. Så utveckla en vana att praisa dig själv. Praisa dig själv så ofta du kan under dagen med fraser som du längtat efter att få höra hela ditt liv. Från din mamma, din pappa, din partner, ett ex, nån lärare, etc. 

  – Jag är en bra person
  – Jag är en fantastisk dotter / son
  – Jag duger, jag har alltid dugit och kommer alltid duga
  – Jag är betydelsefull 
  – Jag är mycket älskvärd
  – Allt går bättre och bättre för mig
  – Jag klarar mig galant genom livet
  – Jag drar till mig härliga människor för att de gillar mig
  – De människor som jag älskar, älskar mig tillbaka!

  Prata aldrig ner om dig själv, inte ens på små sätt. Jobba med att boosta dig själv även om du inte är deprimerad. 

  Problemet med depression att det inte hjälper att tänka positivt om man går med olika obearbetade trauma inom sig. Du kan komma en bit på vägen med positivt tänkande, men sen händer något som triggar ett inre trauma och depressionen blossar upp igen. Det blir en två steg fram, ett steg bak process som förstärker hopplöshetskänslan ännu mer – Du måste tömma dammsugarpåsen.

  Emotion Code tömmer din dammsugarpåse

  Samtalsterapi tömmer inte dammsugarpåsen. I bästa fall kan samtalsterapi förbättra ditt filter. 

  Att leva med ett bagage fullt av negativa upplevelser innebär att en ständig låg-vibrerande energi kommer ifrån dehär känslominnena. De ligger där i bakgrunden och dag som natt påverkar de dig undermedvetet med låga frekvenser som drar ner hela ditt fält och din kropp. Det är här tröttheten kommer in, för det går åt så mycket enerergi för kroppen att parera detta; kroppen behöver en viss positiv frekvens för att ha god funktion på tex immunsystem, avgiftning, cellandning, nervimpulser etc. 

  Vi lagrar dehär negativa upplevelserna energimässigt i vårt fällt, i vår kropp, i våra celler som ‘cellminnen’. 

  Med Emotion Code kan vi tömma din dammsugarpåse genom att plocka bort dåtidens svek, smärta och sorger. Behandlingen sker på distans, är effektiv och odramatisk.

  Vill du ha mer hjälp?

  Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

  Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

  Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

  All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

  Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

  Close Menu