Depression

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Healing
Depression går att luckra upp.

Depression är precis som ångest en företeelse som blir allt vanligare idag. Hälften av alla kvinnor och en fjärdedel av alla män kommer någongång under sin livstid bli deprimerade. Men det finns en lösning bortom medicinering och ändlösa terapisamtal.

I Sverige använder 1.6 miljoner svenskar mediciner för sina psykiska problem. Unga kvinnors psykiska ohälsa har i decennier varit Sveriges mest ökande folkhälsoproblem. Studier visar att medicinska droger för psykisk ohälsa kan skada kroppen på längre sikt och att dödligheten ökar.

Nio av 10 deprimerade inte får rätt behandling, det behövs andra kunskaper. Den vanligaste behandlingen idag för depression är symptombehandling. Om man behandlar symptomen av depression kommer inte grundproblemet att försvinna. Resultatet är att man blev kvitt ett eller ett par symtpom, men själva depressionen är inte borta, den kan blossa upp när somhelst. 

Turligt nog är inte medicinering den enda vägen för de som går igenom en depression. Energimedicin har i århundraden hjälpt människor att återhämta sig från fysiska och psykiska problem, helt riskfritt.

Depressionen lättar: Töm dammsugarpåsen

Som tur är finns det flera holistiska metoder för att ge djup healing och ta bort det tunga som depression är. Det som gör depression så tungt är mängder med obearbetade negativa känslor, ”trapped emotions”, som trögar ner systemet och ger denhär tyngden. Jag brukar säga till mina kunder att de behöver tömma sin dammsugarpåse på trapped emotions som inte bara tynger själva kroppen och sinnet – de färgar även tankar och beslutsprocesser med sin negativa energi.

Depression är som en dammsugarpåse som är full och när man försöker dammsuga, sugs inget damm upp längre och eftersom filtret är fullt blir luften full med damm också. 

Den där dammsugarpåsen behöver tömmas. Inte bara en gång utan regelbundet för att livet ska vara spännande och meningsfullt igen. 

Det är skillnad på vad som orsakar en depression och symptomen av depression. Till exempel, en person med en full dammsugarpåse kanske jobbar överdrivet hårt som ett sätt att distrahera sig. Det är lätt att tro att det är det överdrivna arbetet som är orsaken till depressionen.

Ta i tu med grundorsaken, och alla symptomen runtomkring kommer försvinna automatiskt. 

Det är inget fel på dammsugaren, den behöver bara ett nytt filter och dammsugarpåse. Det skulle inte hjälpa att köpa en kvast och sopa upp dammet med, det skulle inte hjälpa att spraya parfym i den dammiga luften mer än tillfälligt. Dammsugaren är fortfarande i behov av tömning.

• Dammsugarpåsen är vårt bagage med obearbetade negativa erfarenheter, och negativa cellminnen.

• Filtret är våra grundvärderingar och tankar i det undermedvetna såväl som medvetna.

Ta kontrollen över Depressionen: Töm filtret

Har vi grundvärderingar och tankar som är pessimistiska kommer hela vår inre miljö att färgas av det. Själva kanske vi inte är medvetna om de värderingar som färgar oss. Vad anser du tex om kärlek och livet?

”Love hurts”
”Livet är en kamp”
”Äta eller ätas”
”Ingen bryr sig”

Ifrågasätt dem:

”Love hurts” —-> Nej det är inte sant, jag har sett många lyckliga par som blivit gamla tillsammans.
”Livet är en kamp” —> Hur kan det då finnas glada, lekfulla vuxna människor?
”Äta eller ätas” —-> Kanske på stenåldern, men idag har vi mer empati för varandra än någonsin tidigare.
”Ingen bryr sig” —> Hur kan jag veta det? Tänk själv på personer i din närhet som du inte känner så väl, men som betyder oerhört mycket för dig.

Vi måste först tömma din dammsugarpåse alltså ditt bagage, men på daglig basis kan du göra mycket själv genom att själv tömma ditt filter. Titta på vilka värderingar du egentligen har, och börja omprogrammera dig själv. Nyckeln är att göra lite varje dag, tex innan du lägger dig – tänk på allt du älskar, allt som gör dig glad, pirrig, får dig att le, allt som får dig att skratta rakt ut. I början kan det gå trögt, men vi är ute efter en hävstångseffekt som kommer med tiden när du lockar in dina tankar på ett nytt spår – leta efter saker som får dig att le och känna glädje. Målet är att med tiden vara upprymd dagligen av saker som lyfter ditt inre, ett dagligt njutande av hur vackert livet är. 

Att tömma filtret med vänliga ord

Det är fastslaget att vi kan göra oss själva deprimerade av negativt självprat. Så utveckla en vana att praisa dig själv. Praisa dig själv så ofta du kan under dagen med fraser som du längtat efter att få höra hela ditt liv. Från din mamma, din pappa, din partner, ett ex, nån lärare, etc. 

– Jag är en bra person!
– Jag är en fantastisk dotter / son.
– Jag duger, jag har alltid dugit och kommer alltid duga.
– Jag är betydelsefull!
– Jag är mycket älskvärd!
– Allt går bättre och bättre för mig.
– Jag klarar mig galant genom livet.
– Jag drar till mig härliga människor för att de gillar mig.
– De människor som jag älskar, älskar mig tillbaka!

Prata aldrig ner om dig själv, inte ens på små sätt. Jobba med att boosta dig själv även om du inte är deprimerad. 

Problemet med depression att det inte hjälper att tänka positivt om man går med olika obearbetade trauma inom sig. Du kan komma en bit på vägen med positivt tänkande, men sen händer något som triggar ett inre trauma och depressionen blossar upp igen. Det blir en två steg fram, ett steg bak process som förstärker hopplöshetskänslan ännu mer – Du måste tömma dammsugarpåsen.

Emotion Code tömmer din dammsugarpåse

Samtalsterapi tömmer inte dammsugarpåsen. I bästa fall kan samtalsterapi förbättra ditt filter. 

Att leva med ett bagage fullt av negativa upplevelser innebär att en ständig låg-vibrerande energi kommer ifrån dehär känslominnena. De ligger där i bakgrunden och dag som natt påverkar de dig undermedvetet med låga frekvenser som drar ner hela ditt fält och din kropp. Det är här tröttheten kommer in, för det går åt så mycket enerergi för kroppen att parera detta; kroppen behöver en viss positiv frekvens för att ha god funktion på tex immunsystem, avgiftning, cellandning, nervimpulser etc. 

Vi lagrar dehär negativa upplevelserna energimässigt i vårt fällt, i vår kropp, i våra celler som ’cellminnen’. 

Med Emotion Code kan vi tömma din dammsugarpåse genom att plocka bort dåtidens svek, smärta och sorger. Behandlingen sker på distans, är effektiv och odramatisk.

Vill du ha mer hjälp med Depression?

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-16-kl.-18.16.57-modified.png
Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Bradley Nelson. Depression går att luckra upp!
Jag skannar dig för blockeringar och plockar effektivt bort en efter en. Du får då en lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost och då är det skönt med hur Emotion Code kan öppna upp och ge ett flöde igen.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, destå klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning bokar jag in dig och gör behandlingen. Sen mejlar jag dig vilka blockeringar jag funnit och tagit bort. Ibland får jag budskap jag ska framföra till dig. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att mejla mig din beställning av en allmän rening, en Heart Wall Borttagning, Chakra Rening eller vad du önskar, så diskuterar vi dina behov. Vi hörs snart!

 

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-12-kl.-23.11.10.png