Tarot: Ess i svärd

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Ess i svärd en vit jätte-hand som kommer ur ett grått moln. Handen håller ett svärd. Över toppen på svärdet finns en gyllene krona med ett palmblad och en olivgren, en symbol för fred, renhet och identitet. Energin är ett perfekt balanserat Solar Plexus-, Hals-, 3e Öga-, och Kron Chakra, men följer främst Hals Chakrats och 3e Ögat Chakrats lärdomar.

Mynt Sviten: Rot Chakrat + Solar Plexus
Svärd Sviten: Hals Chakrat + 3e Ögat Chakrat
Bägar Sviten: Sakral Chakrat + Hjärt Chakrat
Stav Sviten: Solar Plexus Chakrat + Sakral Chakrat

Alla sviter har potential för Kron Chakra energi, om man tar till sig av lärdommarna.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Ess i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du känner dig 100% klar över något. Du har fattat ett moget beslut där du använt din rationalitet och förnuft. Du är självständig, direkt, mottiverad och du har en klar idé eller plan över vad dina nästa steg ska vara. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Ess i svärd: Klarhet, idé, inspiration, kommunikation, rakhet, tydlighet, tankar, vilja. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! 
Vi hörs snart.