Tarot: Ess i stavar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. Kortet en vit jättehand som håller i en påk med gröna kvistar på. Handen kommer ur ett grått moln. Landskapet är frodigt med ett slott i bakgrunden. Grunden är lagd, dörren är öppen, inga hinder finns i vägen. Energin i Ess i stavar är som alla av Essen, är själva grundämnet till handlingskraft. De kort som följer efter Esset i stav-sviten är en utveckling av stavens grundenergi. Stav-sviten handlar om ditt Ego. Egot kan vara destruktivt eller konstruktivt och följer vi svitens utveckling här ser vi vilka utmaningar stavens energi för med sig. Det handlar om Solar Plexus Chakrat, att utveckla sin identiet, att ta plats som den man är.

Mynt Sviten: Rot Chakrat + Solar Plexus
Svärd Sviten: Hals Chakrat + 3e Ögat Chakrat
Bägar Sviten: Sakral Chakrat + Hjärt Chakrat
Stav Sviten: Solar Plexus Chakrat + Sakral Chakrat

Alla sviter har potential för Kron Chakra energi, om man tar till sig av lärdommarna.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Ess i stavar kommunicerar kortet olika. 

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när något är påväg att startas upp. Kreativa projekt, något / någon kommer, man har bestämt sig / man har tröttnat, man vill se förändring, man tar tag i en situation, man slår slag i saken, man går framåt snabbt och ibland utan att tänka. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Ess i stavar: Ego, handlingskraft, initiativ, kreativitet, sexualitet, vilja, mål, ’divine interferance’ högre makter lägger sig i, impulser, ingivelser, inspiration. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.


Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.