Tarot: Ess i Mynt

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Mynt korten i tarotleken symboliserars av elementet Jord och styr stjärntecknen Oxen, Jungfrun och Stenbocken. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Ess i mynt som en vit jättehand som kommer ur ett moln. Handen håller ett jättemynt med ett pentagram på. Scenen i kortet är en frodig trädgård med en rosenbåge, liljor och berg i bakgrundnen. Rosenbågen symboliserar den stig du nu kommer kunna vandra och gå igenom ”portalen” ut mot större möjligheter av trygghet (bergen). Mynt-sviten står först och främst för pengar, men även alla jordiska resurser så som kroppen, hälsan, hem, välmående, mat etc. Det är ett stort Rot Chakra tema här (att kunna manifestera). Men inga fysiska rikedomar kan komma utan ett starkt 3e Öga Chakra (klar vision) eller en stark drive framåt (Solar Plexus Chakra).


Mynt Sviten: Rot Chakrat + Solar Plexus
Svärd Sviten: Hals Chakrat + 3e Ögat Chakrat
Bägar Sviten: Sakral Chakrat + Hjärt Chakrat
Stav Sviten: Solar Plexus Chakrat + Sakral Chakrat

Alla sviter har potential för Kron Chakra energi, om man tar till sig av lärdommarna.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Ess i mynt kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när något fantastiskt står för tröskeln. Ofta handlar det om inflöde av nya pengar, men kan lika gärna vara att någon vill starta en seriös relation med dig eller att du ska flytta. Något nytt som rör ditt fysiska i vardagen. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Ess i mynt: Trygghet, pengar in, nya tider, framgång, öppning, möjligheter, erbjudande, ny relation. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.