Tarot: Ess i bägare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Bägar sviten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en bägare eller Graal (https://sv.wikipedia.org/wiki/Graal) fylld av vatten som porlar ut i fem strålar. Antalet fem är de fem sinnena eller elementen. En duva sänker sig med en oblat. Under bägaren finns en vacker sjö med näckrosor. Ess i bägare är grundämnet för hela bägar-sviten som symboliserar känslor. De nästkommande korten visar utvecklingen av känslor genom Tarotleken som följer Sakral Chakrat och Hjärt Chakrats lärdommar. Bägar sviten handlar om missbruk och glättrig förförelse av ytliga ting, om att mogna och fatta kloka beslut.

Mynt Sviten: Rot Chakrat + Solar Plexus
Svärd Sviten: Hals Chakrat + 3e Ögat Chakrat
Bägar Sviten: Sakral Chakrat + Hjärt Chakrat
Stav Sviten: Solar Plexus Chakrat + Sakral Chakrat

Alla sviter har potential för Kron Chakra energi, om man tar till sig av lärdommarna.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Ess i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när livet bjuder dig på stor emotionell healing. Du får dina behov tillgodosedda, som intravenös näring rakt in i själen. Livet är härligt, spännande, rikt och du mår bra! Inte sällan indikerar Ess i bägare en ny kärleksrelation.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Ess i bägare: Förälskelse, lycka, kärlek, emotionell tillfredsställande, romantik, början av en relation, hjärtöppnande, healing. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.


Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.