Tarot: Drottning i stavar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en rågblond drottning i gul klänning sittande på en gyllene tron.
Hon är en Syriansk Högprästinna sittande på sin Lejontron.
Hon bär inga smycken förutom sin guldkrona. Drottning i stavar håller i en solros. Hon är en drottning av folket. God och rättvis. Hon sätter sig själv åt sidan för andra (inga smycken). Hos henne finns en liten svart katt som stirrar på betraktaren. Den symboliserar en mer avslappnad, innkännande energi (jämfört med kung i stavar som har en kvick ödla vid sin tron). Hon är ingen divig drottning utan skulle lätt kunna blanda sig med vanligt folk, men hennes karisma lyser vida. Hon leder med hjärtat och jag tänker osökt på Lady Diana (som dock är en kräfta). I sin högra hand (maskulin) håller hon en enkel trästav, som en Vandrerska som håller sig på samma nivå som det folk hon regerar. I sin vänstra hand (feminin) håller drottningen en solros; en symbol för mat, trygghet, gemenskap och glädje. Hon har ett vidöppet Hjärt Chakra och ingen Hjärtmur.

Drottning i stavar kan vara en excentriskt attraktiv kvinna med stark sexuell karisma, helt beroende på vilken typ av läggning man gör.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Drottning i stavar kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du behöver fatta kloka beslut som rör gruppen, det som är bäst för alla snarare än dig själv. Att göra vad som blir bäst i längden. Detta är även det klassiska kortet för den kvinna som skulle kunna locka din man (vilken man som helst egentligen) på villovägar, det toxiska ex:et eller ex:et som mannen inte lyckats släppa i tanken, bruden som tar allt syre i rummet. I värsta fall blir hon en självupptagen bich.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Drottning i stavar: Rättvisa, mod, godhet, oglamorös / glamorös, pragmatisk, osentimental, mild, en av folket, kollektivet, eller en lockerska som använder sin sex appeal för att få uppmärksamhet och tillfällig makt.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.41.07.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Sk%C3%A4rmavbild-2019-03-16-kl.-01.09.09.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png