Tarot: Drottning i bägare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Bägar korten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Drottning i bägare en vacker ljus drottning på en stentron vid livligt vatten. På tronen finns små mermaid bebisar. Hon bär en mantel med fjäll på. På stranden finns färggranna stenar. Hennes fot har blivit vatten för hon är vatten. Hon håller i en underlig bägare likt Arken med lock, eller den heliga Graalen, traditionen om kvinnans livbärande förmåga. Den innehåller hjärtats Budskap. Bägaren håller de renaste känslorna inom oss. De mest oskuldsfulla, ursprungliga känslorna som kan hela oss och andra. Hon är en helande drottning. Våra känslor håller nyckeln. Hon har ett vidöppet Hjärt Chakra, saknar hjärtmur, har ett klart 3e Öga som visualierar henne framåt, ty hon har gjort sitt inre arbete.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Drottningen i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du har mognad i en situation, eller när du behöver gå inåt och stämma av med dig själv. Vart står du? Hur vill du skapa? Vem vill du vara? Vad är viktigt för dig? Vad är din värdegrund? Drottning i Bägare är någon som bryr sig dedikerat om andra, lägger tid och kvalitet på de hon älskar och ömmar för. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  


Nyckelord för kortet Drottning i bägare: Emotionell mognad, dygd, renhet, intuition, healing, salighet, nåd, flow, Princess Aurora, Lady of the Lake, Arken, högre spiritualitet. Att stämma av med sig själv.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.


Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.