Tarot: Drottning i bägare

Bägar korten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en vacker ljus drottning på en stentron vid livligt vatten. På tronen finns små mermaid bebisar. Hon bär en mandel med fjäll på. På stranden finns färggranna stenar. Hennes fot har blivit vatten för hon är vatten. Hon håller i en underlig bägare likt Arken med lock. Den innehåller hjärtats Budskap. Bägaren håller de renaste känslorna inom oss. De mest oskuldsfulla, ursprungliga känslorna som kan hela oss och andra. Hon är en helande drottning. Våra känslor håller nyckeln. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Drottningen i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du har mognad i en situation, eller när du behöver gå inåt och stämma av med dig själv. Vart står du? Hur vill du skapa? Vem vill du vara? Vad är viktigt för dig? Vad är din värdegrund? Drottning i Bägare är någon som bryr sig dedikerat om andra, lägger tid och kvalitet på de hon älskar och ömmar för. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Drottning i bägare: Emotionell mognad, healing, inre helighet, flow, renhet, Princess Aurora, Lady of the Lake, Orion, Arken. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu