Tarot: Den hängde mannen

Tarotleken är Den hängde mannen kort nr 12 i stora arkanan och symboliserar stagnation innan upplysning. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Den hängde mannen visar en man som hänger från sin fot i ett träd med händerna bakom ryggen och en stark gloria runt huvudet. Han tycks vara i ett omöjligt läge upp och ner men verkar inte lida. Sanningen är att mannen provar ett nytt perspektiv för att komma till insikt. Kortet visar hans själva aha-upplevelse, varav glorian. Det är som mörkast innan gryning och att tuffa prövningar inte sällan leder till en personlig inre seger. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Den hängde mannen kommunicerar kortet olika. 

Den hängde mannen bär på en gåva. Det handlar om att lära sig uppskatta stagnation, lära sig vila i stillastående perioder för när allt tycks stå stilla, händer det som mest inom dig. Vissa cykler rör sig långsamt och vi kan uppfatta att “det inte händer nått”. Vi är inte alltid vana att vila i tillit och låta processen verka i lugn och ro. Korets utmaning är att ibland kan vi inget göra än att släppa taget och låta något spela ut som det är meningen. Endel är bra på detta medan andra kan bli tokiga av att inte känna kontroll, inte se vad som ska hända, att känna sig ‘hängande i luften’. Men ju mer du kämpar emot en sånhär fas, destå jobbigare blir det. 

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du har pausat för att få inre klarhet. Ofta för att du inte är redo eller gör dig redo inför något eller någon. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.

Nyckelord för kortet Den hängde mannen: Väntan, Stagnation, Processer, Inre arbete, Personlig time-out, Trög energi, Mognad, Klarhet, Aha-upplevelse, Tillit, Upplysning, din Nästa nivå.

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu