Tarot: Den hängde mannen

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

I Tarotleken är Den hängde mannen kort nr 12 i Stora Arkanan och symboliserar stagnation innan upplysning. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Den hängde mannen visar en man som hänger från sin fot i ett träd med händerna bakom ryggen och en stark gloria runt huvudet. Han tycks vara i ett omöjligt läge upp och ner men verkar inte lida. Sanningen är att mannen provar ett nytt perspektiv för att komma till insikt. Kortet visar hans själva aha-upplevelse, varav glorian. Det är som mörkast innan gryning och att tuffa prövningar inte sällan leder till en personlig inre seger. Man kan ha blockerade chakran och andra tunga energier i sitt fält som blockerar flödet.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Den hängde mannen kommunicerar kortet olika. 

Den hängde mannen bär på en gåva. Det handlar om att lära sig uppskatta stagnation, lära sig vila i stillastående perioder för när allt tycks stå stilla, händer det som mest inom dig. Vissa cykler rör sig långsamt och vi kan uppfatta att ”det inte händer nått”. Vi är inte alltid vana att vila i tillit och låta processen verka i lugn och ro. Korets utmaning är att ibland kan vi inget göra än att släppa taget och låta något spela ut som det är meningen. Endel är bra på detta medan andra kan bli tokiga av att inte känna kontroll, inte se vad som ska hända, att känna sig ’hängande i luften’. Men ju mer du kämpar emot en sånhär fas, destå jobbigare blir det. 

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du har pausat för att få inre klarhet. Ofta för att du inte är redo eller gör dig redo inför något eller någon. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.

Nyckelord för kortet Den hängde mannen: Väntan, Stagnation, Processer, Inre arbete, Personlig time-out, Trög energi, Mognad, Klarhet, Aha-upplevelse, Tillit, Upplysning, din Nästa nivå.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.41.07.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.05.26.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png