Så Får Du Bort Karma

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Healing

’Karma is a bitch’ heter det ju och även fast ingen vill ha Karma så finns den här för att lära oss mogna som själar. Karman är så tålmodig för den ger oss chans efter chans att förstå hur vi ska integrera livets läxor. Den här artikeln handlar om vad Karma är och hur vi kan få bort den.

Endel själar har så mycket Karma. Det betyder att de har olika besvärliga läxor som de av någon anledning inte lyckades lära sig. De måste då komma tillbaka till nästa liv för att försöka igen. Att ha mycket gammal karmisk energi i sitt fält gör det trögt, som att hjulen snurrar långsammare för dig. Resultatet blir att lite eller ingen manifestering i ditt liv kan ske. Du går med ouppfylda önskningar, frustrationer, kanske avundsjuka att ”andra lyckas men inte du”. Ja mycket inre smärta kan ackumuleras när livet tycks bestå av motgång efter motgång. 

Manifesteringskraft baseras delvis på hur rent ditt fält är, dvs hur hög frekvens du har. Karma ger låg frekvens och en lång rad av olika negativa känslor, tankar, symptom och livs-sekvenser som är mindre trevliga. 

Ta inte Karman personligt

Att ha mycket ouppklarad Karma är som att vada genom lera och många människor känner att de hamnar i samma gamla situationer, hittar samma kärlekspartners med samma issues eller att de aldrig tycks bli av med ekonomiska problem eller hälsoproblem. Även att ens liv triggar Karmiska trauman om och om igen, alltså att gamla sår rivs upp med nya människor och situationer. Det kan verkligen krossa ens hjärta. 

Om du har ett dåligt stöd omkring dig kan en sånhär process vara jättejobbig och många undrar om det nånsin kommer bli bättre? I värsta fall upplever man sig som en misslyckad person som inte klarar att göra något rätt. Men det handlar inte om dina kvalitéer eller förmågor. Det handlar om negativ energi som ’broadcastar’ ut en signal som  livet svarar ann på (lagen om attraktion). Vi behöver se detta lite tekniskt för att neutralisera smärtan som lätt uppstår runt ens Karma. Du är fantastisk, värdefull, fullkomligt oersättlig och du är viktigare än du tror för helheten. 

Sanningen är att Karma är en förbluffande enkel procsess som när man förstår den ger tillbaka kontrollen och snabbt kan vända situationen. Läs vidare så ska jag förklara allt! 

Börja radera Karman med fraser 

Som tur är finns det flera sätt att radera Karma. Ett kraftfullt sätt är att tacka för alla svårigheter och förlåta människor, situationer, Gud, samhället och först och främst dig själv. Du behöver i ditt minne gå tillbaka till de människor som skadat dig mest och förlåta dem.

Du kan upprepa varje dag:
”Jag förlåter nu Allt och Alla inklusive mig sjäv.”
”Tack till Allt och Alla.”
”Motgångar i mitt liv var värdefulla vägvisare, tack!”

”Mitt fält renas nu.”
”Mina hjul snurrar på högsta hastighet nu.”
”Mina vatten är kristallklara nu.”

De sista tre fraserna är kodade budskap som ditt Högre Jag förstår mycket väl. De aktiverar en omvändande process där Karman börjar raderas. Fraserna är icke en ’one cure fix all’ utan ett steg i rätt riktning som hjälper till. Mer behöver göras för att få realistiska resultat.

Skapa inte ny Karma

Sen är det viktigt att inte skapa ny Karma. De relationer du har som är problematiska behöver neutraliseras, alltså den laddning du själv känner i en konflikt behöver minska. Om personerna som är inblandade har stark laddning i frågan, blir konflikten laddad och vise versa, om personerna inblandade har låg laddning kan det inte bli en konflikt.

Det som gör att vi får laddning är obearbetade trauman och negativa upplevelser som triggar oss emotionellt. Din reaktion behöver inte ens vara kopplad till personen du har konflikt med, den kan komma långt tillbaka i tiden. Och det är just detta som de med mycket Karma upplever om och om igen. Att de hamnar i jobbiga situationer, där det blir konflikter, missförstånd, svek och sårade känslor. Det är väldigt lätt att tappa modet och tro att det är fel på en själv, lätt att bli bitter, defensiv, reaktiv och med den utgångspunkten är det väldigt troligt att mer Karma skapas i ditt liv. 

När vi rensar vår Karma såhär, kan vårt ljus börja skina starkare och starkare. Det är också viktigt att veta att din Karma inte är du. Den representerar gammal tung energi som eg är ett gammalt eko som du helt enkelt inte har tacklat fullt ut. Den definierar inte vem du är eller vilka framtida chanser du har.

Behöver du mer hjälp? 

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. Jag skannar dig för tunga energier och plockar effektivt bort en efter en. Du får då en lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost. Då är det skönt med hur Emotion Code kan öppna upp och ge ett flöde igen.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, destå klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Vill du beställa en rening kan du mejla mig här. Vi hörs snart!