Hur Helar Man Trauma?

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Healing

Trauma är ett ord som kanske får oss att tänka på en våldsam olycka, krig, sjukdom eller överfall. Men trauma är egentligen ett bredare begrepp som innefattar mer subtila händelser. I den här artikeln reder vi ut vad trauma är och hur vi kan bli fria igen

Det finns ett slut på trauma med information och rätt redskap


Många har trauma utan att veta om det

All form av trauma har ett gemensamt; oavsett scenario har du varit i en situaiton som gav starka negativa känslor som har ”fastnat” i ditt psyke / energifält och påverkar dig på olika negativa sätt i vardagen. Om traumat kom från en våldsam situation eller en helt stillsam situation spelar ingen roll – den negativa effekten från trauma kan i värsta fall påverka alla områden i ens liv, vilket vi kallar PTSD, Post Traumatisk Stress Syndrom

Ett subtilt trauma kan tex utspela sig i skolan där en lärare eller barn säger något plumpt som fastnat inom dig som en negativ prägling på din självbild. Och den präglingen skapar en obalans i hur du sen förhåller dig till dig själv och din tro om dig själv påverkar i sin tur precis allt du företar dig. Det är lite som att felgänga en dragkedja, det blir inte bättre av att dra i dragkedjan; den måste gängas rätt, sen kan man dra. 

Det är inte säkert att du medvetet minns de här situationerna som präglat dig negativt. Ditt Undermedvetna däremot, minns allt. Det Undermedvetna är ett arkiv som lagrar allt du någonsin upplevt och även dina präglingar, dvs din tro om dig själv, din tro om ditt värde och dina förmågor.  

Trauma blockerar i vardagen

Du kanske inte kopplar ihop olika beteendemönster du har med just något trauma inom dig, men alla dysfunktionella beteenden härstammar från trauma.

Om du tex tror att du inte är accepterad av andra som du är, kommer du omedvetet att göra allt för att parera detta. Men vi blir blockerade om vi låter trauma diktera vår självbild. Det går åt mängder med energi att hantera den här obalansen, vi blir inte fullt fria i vårt uttryck och hur vi tar för oss av livet. 

Emotion Code löser upp trauma

Det fina med Emotion Code är att du behöver vare sig minnas vad som orsakade dina trauman, eller återuppleva alla jobbiga känslor kring det eller följa krävande övningar. Emotion Code löser upp allt. Vi kan skanna efter trauman och plocka bort dem en efter en med ett par behandlingar. Emotion Code tar bort laddningen i ett trauma genom att vi tar bort känslorna kring dem och effekten efter en session kan jobba inom dig och luckra upp veckor eller månader efteråt. 

Känslor är bara energi. Varje negativ känsla har en specifik frekvens som är lågvibrerande och när kroppen väl får definiera den känslan vill den inte längre hålla fast vid den och vi kan ta väck den. Med Emotion Code gör vi det omedvetna medvetet igen och där ligger kraften. När något ligger i det fördolda (Undermedvetna) har vi inget inflytande, Emotion Code söker rätt på blockeringarna, sätter namn på dem och då kan ditt medvetna förstå och släppa taget. 

Vill du ha mer hjälp på traven? 

Karolina Eleonora – Emotion Code Healing

Jag heter Karolina har basmedicinsk utbildning och är Emotion Code givare, jag är utbildad av Dr Bradley Nelson grundaren av The Emotion Code.

Jag skannar dig för blockeringar och plockar effektivt bort en efter en. Du får då en lättnad, stöd och hoppet tillbaka så din resa går fortare och lättare! Du kanske känner att du har en svacka, att du har fastnat, att du behöver en boost och då är det skönt med hur Emotion Code kan öppna upp och ge ett flöde igen.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet i kroppen / livet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Efter betalning mejlar jag dig och du berättar vad du behöver hjälp med och sen sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat och när jag är färdig mejlar jag dig igen ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

Klicka här för att beställa en rening, eller för att ställa frågor. Jag mejlar dig så diskuterar vi dina behov.

Vill du ha en riktigt grundläggande Trauma-healing finns även Traumapaketet där vi rensar hela ditt nervsystem, tar bort din Heartwall, klipper banden med folk som varit negativa och mycket mer. Allt bekvämt på distans och inom ramen för Emotion Code.