Rensa dina inre organ från negativ energi

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Healing
Du kan må mycket bättre än du tror.

Har du nån gång haft en gråtklump i halsen? Eller tryck över hjärtat efter ett svek, eller en hård klump i magen? Detta är obearbetade negativa känslor som kan orsaka besvär och lidande. Men vad händer om negativa känslor fastnar i ett inre organ? Vad händer när flera negativa känslor har klumpat ihop sig och skapar verkliga problem och hur tar man bort dem?

Har du negativa känslor som fastnat i din kropp?

Under vår livstid går vi igenom en mängd olika emotionella tillstånd. Allt ifrån högsta höga till lågaste låg. Människan är en kännande varelse och visst är det underbart att kunna känna.

Men när en negativ känsla blir obearbetad kan vi inte forsla ut den och den blir kvar i kroppen. Detta skapar en toxisk miljö i kroppen och kan orsaka problem med allt från värk och spänningar till depression och ångest till allvarliga sjukdomar.  

Vi vet idag att man kan dö av ett brustet hjärta, ’Heart wall’, men ändå förbiser läkarvetenskapen de för ögat osynliga negativa energier som belastar våra kroppar. Kan det vara så att ett organ blir sjukt av obearbetade negativa känslor? Jag tror det. Läkarvetenskapen är rörande överrens om att stress är den stora orsaken bakom sjukdom. Utifrån det arbete jag gör som healer är stress bara ett yttre uttryck för det vi bär inombords; känslor av otillräcklighet, brist, krav, misslyckande, förväntnignar – ger upphov till yttre stress. 

Så hur kan vi rensa bort dem? 

Dina inre organ producerar negativa känslor och de går att rensa bort

När jag jobbar med Emotion Code för att ta bort negativa energier ur kroppen, utgår jag från ett diagram. Diagrammet är uppställt utifrån sex organsystem. Varje organsystem representerar 10 st olika känslor som finns i våra inre organ. 

Kanske visste du att vrede är kopplad till din lever? Men visste du att det är själva levern som producerar känslan vrede? Ofta fastnar vi i vissa känslor. Tex känner du säkert någon som lixom allitd hamnar i  tårar, nån som alltid är arg, eller nån som har nära till skuldkänslor. Det är det organ som bildar dessa känslor som är överbelastat och behöver healing. 

Min lärare, Dr Bradley Nelson skriver i sin bok ’The Emotion Code: How to Release Your Trapped Emotions for Abundant Health, Love and Happiness’, om detta fenomen, att det är organen som ’producerar’ negativa känslor. 

När jag gör en rensande behandling och ’tömmer’ organet från negativa känslor, försvinner inte bara loopen av samma känslor utan organet mår dessutom bättre. En lever som är full av vrede presterar sämre. Vreden sitter där och gör mijlön toxisk, reaktiv, osande bitter och attakerande. Det blir en ond spiral där levern inte kan göra sitt reningsarbete och mer toxisk energi samlas på hög. 

En person som stora delar av sitt liv varit fast i loopen av rädsla, av ångest, av sorg etc kan bli fri. Det blir en öppning för positiva upplevelser istället. 

• Hjärtat och tunntarmen
Här produceras följande känslor: Övergivenhet, svek, elände, vilsen, obesvarad kärlek, obesvarad insats, hjärtesorg, osäkerhet, över-glädje och sårbarhet. 

• Mjälte och magsäck
Här produceras föjande känslor: Ångest, förtvivlan, äckel, nervositet, oro, misslyckande, hjälplöshet, hopplöshet, brist på kontroll, låg självkänsla. 

• Lunga och grovtarm
Här produceras följande känslor: Gråt, missmod, avvisande, ledsenhet, sorg, förvirran, defensiv, smärta, själv-skada, envishet. 

• Lever och gallblåsa
Här produceras följande känslor: Vrede, bitterhet, skuld, hat, agg, depression, frustration, obeslutsamhet, panik, tagen för given. 

• Njurar och urinblåsa
Här produceras följande känslor: Klander, vånda, rädsla, fasa, irritation, konflikt, kreativ osäkerhet, terror, utan stöd, urtvättad. 

• Körtlar och reproduktionsorgan
Här produceras följande känslor: Förödmjukelse, avundsjuka, längtan, lust, överväldigande, stolthet, skam, chock, ovärdig och värdelös. 

Vad händer när organen renas?

När de inre organen befrias från tunga frekvenser kommer de kunna fungera mer optimalt. Små förbättringar kommer vara mycket tacksamt för kroppen. Man kan känna sig mycket lättare i kroppen efter en sånhär rening. Det organ som brukar vara mest full med tunga energier är Levern.

För små barn finns det sällan något att rensa. Deras inre organ har därmed nära 100% funktion. Men om du är vuxen och har hunnit leva några decennier har du troligen varit med om både positiva och negativa upplevelser. 

Vill du att jag renar dina inre organ?

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina är basmedicinskt utbildad och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

I takt med att dina inre organ mår bättre, mår hela du bättre. Eftersom varje inre organ representerar olika teman av känslor så får du mer klarhet och tydlighet inom dig. Vem du är, vad du vill, ditt fokus framåt. De kunder som jobbar mer långsiktigt med mig blir öppnare och öppnare med tiden, skrattar mer, är mer spontana, varmare, mer kreativa, vågar ta fler risker osv. 

Emotion Code är ett verktyg för att ta bort negativa energier i kroppen som proppar upp flödet och tar mängder av vital energi ifrån oss. Tänk själv om du bär på obearbetade trauman där det finns sorg, svek, skam, agg, tårar och ångest. Dessa har en otroligt tung energi som kostar på för hela kroppen och psyket. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

Hela behandlingen sker på distans. Inför betalning mejlar jag dig och du berättar vad du behöver hjälp med och sen sätter jag igång med reningen. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen och det är på det undermedvetna och på cellnivå jag jobbar med min behandling. 

För en rening av något eller flera av dina inre organ, mejla mig här så diskuterar vi dina behov!