Husrening

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Healing
Hur mår ditt hem egentligen?

Husrening är till för dig som känner att något inte är helt hundra med ditt hem. Kanske har du svårt att komma till ro, sover oroligt, känner dig ofta irriterad, nedstämd, tung, dränerad. 

Eller har du / din familj gått igenom en hel del genom åren och du behöver en nollställning med helt fräscha energier.

Kanske känner du att de som bott i ditt hem innan dig har ”fastnat i dina väggar” och vill rena en gång för alla? Om du bor i ett gammalt hus finns det garanterat saker att rensa bort.

Ditt hem ska ha positiva energier så att du kan må så bra som möjligt där!

Hemmet är din frizon

Ditt hem ska vara en källa till vila, återhämtning, trygghet och rekreation. Världen där ute kan vara tuff och stress finns överallt. Dagens moderna människa har omänsklig press på sig som kräver en ny slags medvetenhet.

Vi behöver därför återhämtning och vila i större utsträckning. Vi behöver en strömlinjeformad struktur med våra vanor, rutiner och livslogistik för att allt ska fungera. Fler och fler blir högsensitiva och börjar känna subtila skiftningar de inte märkte förut. Detta ställer nya krav på de miljöer du rör dig i dagligen. Fler och fler blir energi-medvetna.

När du stänger dörren om dig ska världen därute lämna dig ifred. Men vad gör man när ens ’frizon’ mer är en krigszon av brokiga energier som inte stämmer med dina egna? *Smudgar? Lägger kristaller i varje hörn?

Låt fräscha energier få cirkulera runt i rummen och få en nystart.

Husrening nollställer hela ditt hem

Vid en Husrening skannar jag varje rum i ditt hem och plockar bort alla negativa energier jag kan hitta. Du får ny energi, flödet – Prana i hemmet sätter igång. Det kan kännas som att ditt hem har vädrats ut och att ny luft genomsyrar. Gamla energier tynger ner, tar energi och påverkar vårt mående.

Husrening

• Kök och matrum
• Hall
• Badrum
• Sovrum
• Barnrum
• Entré
• Trapp / skrubb
• Garage
• Vind / källare / förråd

Renar även om du vill

• Trapphus
• Innegård
• Gator runt ditt hem
• Kvarteret etc
• Arbetsplatsen

Husrening rengör ifrån grunden

Har du investerat i nya möbler, ny väggfärg, tvättat alla fönster, jobbat med Feng Shui och ditt hem känns ändå inte helt ok?

Jag förstår dig. Jag och min sambo gick en online Feng Shui kurs för 5.000 kr och visst är det nice att sätta upp speglar, spackla igen hål i väggen, hänga några prismor och ställa fram snittblommor, men den där tunga vibben fanns ändå kvar i vårt hem. Jag smudgar regelbundet och visst fräschar det upp, lite som att vädra ut eller torka golven, men vitaliteten som kommer efter en riktig Husrening är svårslagen!

Vår fastighet är byggd 1914 så många människor har bott här innan oss. Jag började med att rena badrummet eftersom där brukar finnas mest.
Varför det? Jo för det är i badrummet vi släpper ut de mest privata känslorna, vi gråter tex i duschen. Jag fortsatte med vårt sovrum, mitt arbetsrum, kök och hall. Energikicken kom egentligen redan efter att badrummet var avklarat. Jag har gått runt i dagar med ny energi, glädje och måbra-boost! Så mycket tungt har släppt.

Det kliade i fingrarna att fortsätta och jag renade trapphuset, vår gemensamma tvättstuga, källaren, innegården och till och med den lilla parken vi hänger i! Gatan utanför är ett fyllestråk där studenter ragglar på nätterna, många känslor utväxlas på den gatan och jag har aldrig riktigt gillat att gå där, så den fick sig en rening också. 

Såhär gör jag din Husrening

Karolina Eleonora – Emotion Code Healer

Jag heter Karolina och är Emotion Code givare, utbildad av Dr Bradley Nelson. Jag skannar ditt hem för tunga energier och plockar effektivt bort en efter en. Ditt hems energier nollställs från kanske åratal av ”skit i väggarna” och du kan andas ut! Ditt hem får ett flöde igen.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss eller vårt hem nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp eller hem desto klarare blir vi i tanke, ord, handling. Tunga energier som sorg, depression, ångest, rädsla, bitterhet, oro, svek etc blockerar flödet och tar mängder av vital energi från oss. Att få bort dem är avgörande för vårt mående.  

En Husrening sker på distans. Efter betalning mejlar jag dig och du berättar vad du behöver hjälp med och sen sätter jag igång med reningen, sen får du ett resultat med alla de olika blockeringar jag funnit i ditt hem! Jag jobbar med kinesologi när jag skannar efter de negativa energier som fastnat.

Mejla mig här för att beställa en rening, eller ställa frågor. Jag mejlar dig efter betalning så diskuterar vi dina behov. 


*Smudga betyder att använda vit salvia, tobak eller andra örter som man tänder eld på för att sprida den renande röken i sitt hem.