Tarot: Yttersta domen

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

I Tarotleken är Yttersta domen kort nr 20 i Stora Arkanan, symboliserar Uppvaknande. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Kortet visar en stor ängel (Gabriel budbäraren) med röda vingar som blåser i en trumpet. Under ängeln finns två familjer som reser sig ur sina gravar. Familjerna är står på varsin sida om varann och är gråa i färgen vilket symboliserar att de är ’inaktiverade’ passiva och väcks nu. Bakom den bortre famlijen höljer sig en tsunami våg. Kortet visar ’the grand rapture’ syndafloden och uppstigningen till 5D.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Den yttersta domen kommunicerar kortet olika. 

Den yttersta domen bär på en gåva. Du är inte dina vardagsbestyr – de är endast ditt jordiska uttryck. Ditt sanna uttryck är högre! Du är en ljusvarelse som reser i ett fordon av kött och blod. Den yttersta domen är näst sista kort i Stora Arkanan och vill visa dig din outnyttjade potential!

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när man får en aha-upplevelse, när man tvingas titta på något man inte sett tidigare, när man vaknar upp om något, när man känner att man måste ta tag i något. Kanske inser du hur mycket någon betyder för dig, kanske känner du ett kall att börja studera, eller så ser du mönster i en relation du inte kan acceptera längre. Vad det än är har du blivit uppmärksam på något som skakar om dig lite. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Yttersta domen: Uppvaknande, Räddning, Driv, Bedömning, Redovisning, komma till Insikt, Ingivelse, Impuls, Ärkeängel Gabriel, Potential. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.


Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png