Tarot: Vagnen

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

I Tarotleken är Vagnen kort nr sju i stora arkanan, förknippas med kräftans stjärntecken och symboliserar fart framåt. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Kortet visar en bestämd man i en vagn dragen av två sfinxar, en vit och en svart. Vagnen är inte i rörelse, sfinxarna är riktade åt olika håll. Det är en symbol för att de inväntar order. Även att det är vitkigt att inte bara ha kraft framåt utan kristallklart fokus så att du vet hur du ska styra din vagn. ”Speed is irrelevant if you are going in the wrong direction” – Gandhi. 

Mannen bär en rustning med två nymånar på axlarna som symboliserar kräftan, cykler, frön som just är sådda, något ska just sättas i rörelse. Du är uppladdad från kortet innan, De Älskande och ska nu ut i världen för att pröva dina krafter. Den här karaktären har ett vidöppet Solar Plexus Chakra och 3e Öga Chakra – självförtroende och visioner.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Vagnen kommunicerar kortet olika. 

Vagnen bär på en gåva. Det finns en tid i varje människas liv då det yttre ska erövras i triumf. Vagnen är ett kort för att briliera i det yttre och skörda segrar för sina egna syften. Tex att ta körkort, ta examen, få chefsjobbet, flytta utomlands, gifta sig tex. De milstolpar som initierar oss i det fysiska. 

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när någon är redo att ta steget. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Vagnen: Action, Frammåtanda, Företagsamhet, Bestämd, personlig Kraft, Kontroll, Framgång, nå sina Mål, Uppladdad, Disciplin, Fokus, Mod, Solar Plexus Chakra. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.41.07.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.05.26.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png