Tarot: Två i svärd

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Två i svärd en kvinna som sitter med två svärd korslagda över bröstet. Hon kämpar med att hon är uppe i huvudet helatiden och nu har situationen gått så långt att hon tvingas blicka inåt. Hon har en bindel för ögonen. Bakom henne lyser månen gul, även hennes skor är gula. Det är en symbol för att hon är kopplad till sin intuition. Bakom kvinnan finns vatten med många skär. En symbol för att båtar inte kan ta sig fram i vattnet, att vägen är blockerad och farlig för båtarna att ta sig fram. Kortet står för en stor blockering där man inte kommer någontstans fysiskt förran inre klarhet finns. Vatten är en symbol för känslor och Två i svärd tyder på att man har ett blockerat Sakral Chakra (obalans i känslorna) samt ett blockerat 3e Öga Chakra (oklara visioner) – man kan inte se klart hur man ska göra, känslorna ger ingen vägledning – endast intuitionen (månen). När vi blundar går vi inåt.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Två i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du är kluven inför ett beslut. Hur ska du göra? Du känner dig fast i en situation för hur du än vrider och vänder på problemet känns det inte rätt. Rådet är att gå ut ur ditt huvud och komma in i tillit. Hur kan du lösa situationen om du bara anvander din intuition?

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Två i svärd: Tvivel, osäkerhet, inre splittring, kluven, beslut, intuition, att ta sig tid, att invänta det inre svaret, vapenvila.  

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.