Tarot: Två i stavar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot


Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar kortet en välklädd man som blickar ut över en vik. Han står mellan två stavar och håller en jordglob i sin högra hand. Två i stavar visar mannens vision om sin framtid. Han har börjat känna på vad han vill, vad han känner, vad han längtar. Han har inte alla redskap för att ta steget, men han har det viktigaste: Sin nya vision. Detta förutsatter ett renat Hals- och 3e Ögat Chakra.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring två i stavar kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när man har fått ett nytt perspektiv och nu kan se vad man vill. Man är redo att manifestera! Men man står på tröskeln och det handlar mer om ett passivt uppbyggande av längtan inombords än att skrida till handling.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.

Nyckelord för kortet Två i stavar: Visioner, drömmar, önskningar, förväntan, samla sina krafter, längtan, möjligheter, inspiration.

 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Hej vännen! Jag heterKarolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson.

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en.

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna.

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.