Tarot: Två i bägare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Bägar korten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort ett kärlekspar som skålar i varsinn bägare. Två i bägare är ett av de två stora kärlekskorten i Tarotleken. Här har vi en uttalad förälskelse där man attraherat sin andra hälft och det är precis i början av processen. Nyförälskelse. Mannen är den drivande här, precis som i tarotkortet De Älskande. Han är påväg emot kvinnan, han vidrör hennes hand. Ovanför dem finns en Kaducius (två ormar som slingrar sig) kopplad till ett rött lejon med vingar. Kaducuis står för läkande. För visst läks vi när vi är nyförälskade. Det finns ju få saker som får oss att må så bra då alla hormoner dansar i glädje. Hon bär en lagerkrans vilket står för seger, han bär en krans med röda rosor vilket står för öppna känslor.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Två i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du ska träffa någon ny. När relationen du har får ett uppsving. När du blir nyförälskad i din gamla partner. Eller om du är singel, att du känner inre kärlek till dig själv eller något du gör. Befruktning eller sammankomst av människor som antingen blir kära eller gör något kreativt i ett team. Två skall bli tre = bebis eller nytt projet etc

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Två i bägare: Nyförälskelse, ny relation, attraktion, trygghet, förankrad trygghet, ny identitet, äventyr, befruktning, vänskap. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.


Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.