Tarot: Tre i svärd

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Tre i svärd ett rött hjärta med grå regn himmel bakom. Hjärtat är genomborrat av tre svärd. Nu förstår vi varför kortet innan, Två i Svärd var så blockerat; intuitionen sa att utfallet kommer bli en besvikelse. Detta är det stora hjärtekrossar kortet. När de hårda orden, de hårda besluten har attakerat det sårbara hjärtat. Detta ar också hur vi bildar en Heart Wall, en mur runt hjärtat som blockerar oss från att ge och få kärlek.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Tre i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du blivit väldigt sårad. Du har fått ett rejält slag emot din värdighet, din sårbarhet, din känslighet och nu är du lämnad att känna på den här sorgen. Kortet betyder också besvikelse. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Tre i svärd: Sårad, besvikelse, svek, motgång, hjärtekrossad, kärleksproblem, att bli huggen i ryggen, när smärtan inte kan förnekas – den är ’in your face’. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.