Tarot: Tre i svärd

  Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. 

  I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort ett rött hjärta med grå himmel bakom. Hjärtat är genomborrat av tre svärd. Detta är det stora hjärtekrossar kortet. När de hårda orden, de hårda besluten har attakerat det sårbara hjärtat. 

  Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Tre i svärd kommunicerar kortet olika.

  Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du blivit väldigt sårad. Du har fått ett rejält slag emot din värdighet, din sårbarhet, din känslighet och nu är du lämnad att känna på den här sorgen. Kortet betyder också besvikelse. 

  Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

  Nyckelord för kortet Tre i svärd: Sårad, besvikelse, svek, motgång, hjärtekrossad, kärleksproblem, att bli huggen i ryggen. 

  Vem är Karolina?

  Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

  Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

  Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

  All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

  Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! 
  Vi hörs snart. 

  Close Menu