Tarot: Tre i stavar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar kortet en man som står på en höjd och tittar ut över vatten med båtar. Han har tre stavar runt sig. Armen som greppar staven visar hans rustning, så han är väl förberedd på att nu möta världen. Från kortet innan, Två i stavar, har nu den visionerande mannen gått ner mot vattnet för att titta på ”sina båtar”. Vi vet inte om han just stigit i land och vinkar farväl åt båtarna, eller om det är hans båtar som kommer in med resurser eller om han ska ta värvning på någon båt. Tre i stavar visar att mannen väntar på båtarnas inkommande. Båtarna är en symbol för hans visions manifesterande i det fysiska.  Mannen har ett friskt och sunt 3e Öga Chakra och Solar Plexus Chakra. I nästa kort, Fyra i stavar har han nått sin önskade destination – Festen!

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring tre i stavar kommunicerar kortet olika. 

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när man fått mer självförtroende i en situation, man har stöd i ryggen, man kan se vart man är på väg och man är fylld av en fri, kaxig go-go-go energi. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Tre i stavar: Inväntan, hopp, äventyr, goda nyheter, resurser, resor, Redo. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! 
Vi hörs snart.