Tarot: Tre i bägare

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Bägar korten i tarotleken symboliserars av elementet Vatten och styr stjärntecknen Kräfta, Skorpion och Fisk. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort tre personer som skålar i festkläder. Kärleksparet i Två i bägare är nu offentliga med sin kärlek och firar livet med andra. Tre i bägare visar tre personer omgivna av frukter och blommor, en symbol för överflöd och glada tider! Man har ett sunt Sakral- och Hjärt Chakra.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Tre i bägare kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar ofta för lättsam kommunikation man trivs i. Mer sällan för otrohet eller missbruk av alkohol. Det står också för en reunion; att man träffas igen efter uppehåll.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Två i bägare: Fest, glädje, sociala sammahang, lättsam kommunikation, vänner, treenighet, överflöd, firande.

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.