Tarot: Tornet

Tarotleken är Tornet kort nr 16 i stora arkanan och symboliserar fysisk förändring. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar kortet ett torn med en man och en kvinna som faller ut ur tornet. Toppen på tornet har slagits av. En blixt har slagit ner i Tornet och slagit av toppen av Tornet som är en krona. ‘Kronan har fallit’, dvs förändring i maktordningen i ditt eget liv. Din gamla strukur smulas sönder så att en ny, bättre struktur kan spira i askan.  

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Tornet kommunicerar kortet olika. 

Tornet bär på en gåva. Kamp och lidande är ett val. Du kan inte styra vad som händer dig (om du inte bemästrar direkt manifestering.) Men du kan styra hur du ska tolka det som händer. Om du väljer att tolka något utmanande som “fruktansvärt”, “en katastrof”, “detta tar död på mig” programmerar du ditt sinne att förstärka den uppfattningen. Men om du istället lägger dig lite mer neutralt till en utmaning och säger till dig själv “detta är en utmaning” eller tänker att “detta är en intressant situation” låser du dig inte in i en energi som konsumerar dig. Du programmerar ditt sinne att hålla sig mer neutral och då behöver inte kroppen ge samma jobbiga respons som om du utgår från att en utmanining kommer innebära en katastrof. Ingen vet vad Tornet ska ge för slutresultat, vi kan bara spåna. Tornet kommer för att smula ner en ohållbar situation som du själv inte såg, kunde acceptera, ville ta ansvar för eller fastnat i. Tornet är en ‘blessing in disguise’ (en förklädd välsignelse). 

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när något dramatiskt har eller ska hända i ditt liv. Ofta en förändring vi har motstånd för. Kan även symbolisera ett bråk, en koallision, social friktion, konfrontation. 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Tornet: Förändring, Drama, Kaos, rötterna rycks upp, Strukturen förändras, “blessing in disguise”, brutalt Uppvaknande. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu