Tarot: Tornet

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

I Tarotleken är Tornet kort nr 16 i Stora Arkanan och symboliserar fysisk förändring. Arketypen finns innom oss alla och kan vara mer eller mindre synlig i våra liv vid olika tidpunkter. 

Kortet visar ett torn med en man och en kvinna som faller ut ur tornet. Toppen på tornet har slagits av. En blixt har slagit ner i Tornet och slagit av toppen av Tornet som är en krona. ’Kronan har fallit’, dvs förändring i maktordningen i ditt eget liv. Din gamla strukur smulas sönder så att en ny, bättre struktur kan spira i askan.  

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Tornet kommunicerar kortet olika. 

Tornet bär på en gåva. Kamp och lidande är ett val. Du kan inte styra vad som händer dig (om du inte bemästrar direkt manifestering.) Men du kan styra hur du ska tolka det som händer. Om du väljer att tolka något utmanande som ”fruktansvärt”, ”en katastrof”, ”detta tar död på mig” programmerar du ditt sinne att förstärka den uppfattningen. Men om du istället lägger dig lite mer neutralt till en utmaning och säger till dig själv ”detta är en utmaning” eller tänker att ”detta är en intressant situation” låser du dig inte in i en energi som konsumerar dig. Du programmerar ditt sinne att hålla sig mer neutral och då behöver inte kroppen ge samma jobbiga respons som om du utgår från att en utmanining kommer innebära en katastrof. Ingen vet vad Tornet ska ge för slutresultat, vi kan bara spåna. Tornet kommer för att smula ner en ohållbar situation som du själv inte såg, kunde acceptera, ville ta ansvar för eller fastnat i. Tornet är en ’blessing in disguise’ (en förklädd välsignelse). 

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när något dramatiskt har eller ska hända i ditt liv. Ofta en förändring vi har motstånd för. Kan även symbolisera ett bråk, en koallision, social friktion, konfrontation. Kan också beskriva en extremt stark lust eller vivel romans.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Tornet: Förändring, Drama, Kaos, rötterna rycks upp, Strukturen förändras, ”blessing in disguise”, brutalt Uppvaknande. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.


Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart. 

This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.41.07.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-03-14-kl.-20.05.26.png
This image has an empty alt attribute; its file name is image.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-09-10-kl.-16.56.39.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Skarmavbild-2021-11-04-kl.-15.25.28.png