Tarot: Tio i svärd

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. 

Nu har vi kommit till slutet av den grymma svärd-sviten. Egot ska brytas ner, lite som i stav-sviten. Men svärd-sviten tar det ett steg längre. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar detta tarotkort en man med tio svärd i ryggen. Hans blod rinner ur kroppen. Han har fått allt vad han tål och mer därtill. Ovan honom finns en svart himmel men i fjärran ljusar det upp. En jobbig situation har nu nått sitt slut. Härifrån kan det bara bli lättare och bättre. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Tio i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du inte kommer längre på en särskild väg. Du har nått vägs ände och allt som finns kvar är acceptans. Kanske är du sjuk. Kanske är du utmattad. Kanske känner du dig besegrad. Kanske har du blivit sviken. Rådet här är att komma in i acceptans och våga lämna något bakom dig som tog ifrån dig. Hela processen med Tio i svärd har sina rötter från Sju i svärd (mannen som stjäl svärd och smyger iväg). 

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Tio i svärd: Slutet, besegrad, bakslag, huggen i ryggen, slutkörd, svek, övergiven, börda, belastad, mörkast innan gryning, slutet på en jobbig cykel, inget värre kan hända härifrån. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu