Tarot: Tio i svärd

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Svärd korten i tarotleken symboliserars av elementet Luft och styr stjärntecknen Tvillingen, Vågen och Vattumannen. Nu har vi kommit till slutet av den grymma svärd-sviten. Egot ska brytas ner, lite som i stav-sviten. Men svärd-sviten tar det ett steg längre. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar visar Tio i svärd en man med tio svärd i ryggen. Hans blod rinner ur kroppen. Han har fått allt vad han tål och mer därtill. Ovan honom finns en svart himmel men i fjärran ljusar det upp. En jobbig situation har nu nått sitt slut. Härifrån kan det bara bli bättre. Han har betalat av sin karma.

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring Tio i svärd kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du inte kommer längre på en särskild väg. Du har nått vägs ände och allt som finns kvar är acceptans. Kanske är du sjuk. Kanske är du utmattad. Kanske känner du dig besegrad. Kanske har du blivit sviken. Rådet här är att komma in i acceptans och våga lämna något bakom dig som togs ifrån dig. Hela processen med Tio i svärd har sina rötter från Sju i svärd (mannen som stjäl svärd och smyger iväg). Det kan visa någon som vill väldigt mycket men dukar under för sin egen feghet. Tex en kille som är dökär i en tjej och är så svag i knäna för henne att han inte kan hålla ihop sig och kapitulerar inför kärleken.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Tio i svärd: Slutet, besegrad, bakslag, huggen i ryggen, slutkörd, svek, övergiven, börda, belastad, mörkast innan gryning, slutet på en jobbig cykel, inget värre kan hända härifrån. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.


Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.