Tarot: Tio i stavar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:tarot

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar symboliserar detta tarotkortet slutet på en arbetsam process. Tio i stavar visar en man med blont hår som bär på tio stavar i ett knippe. Han går framåtböjd och kör ner huvudet som för att fokusera. Här har vi Egots underkastelse som började med Ess i stavar. Mannen vi följt genom hela stav-sviten blir nu ödmjuk i hårt arbete. Han har genomgått en förvandling av vision – manifestation – fest – konflikt – seger – uppror – snabba beslut – galet deffensiv och nu har trycket gått ur honom genom hårt arbete, han har bränt karma, dvs gjort rätt för sig. Det var det hårda fysiska arbetet som kunde ge den hungriga mannen inre balans. Och det känner vi väl igen i oss själva? Kortet symboliserar även att mannen har gått full cirkel och nu är färdig med prövningarna, för tio är slutet och början. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring tio i stavar kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när nått är tungt, du är överhopad av jobb, är belastad, utbränd, fokuserad eller snart ska få en lösning på något du inte sett lösningen på.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Tio i stavar: Tyngd, Arbete, hårt slit, fokus, insats, inåtgående, få kontroll igen, effektiv, vara upptagen, man har inga illusioner, man är omutbar, vill komma till slutet. 

Vill du vara med i kursen? Gå till kurssidan här.

Vem är Karolina?

Karolina Eleonóra – Emotion Code Healer

Hej vännen! Jag heter Karolina och är Emotion Code healer, utbildad av Dr Bradley Nelson. 

Emotion Code är ett verktyg för att släppa på tunga energier som håller oss nere. Ju mer tunga energier vi får bort från vårt energifält / kropp, desto klarare blir vi i tanke, ord, handling och med det följer även livet och hur andra bemöter en. 

All min healing sker på distans. Jag jobbar med kinesologi när jag skannar kroppen efter de negativa energier som fastnat. När jag är färdig mejlar jag dig ett resultat med vad jag funnit. Ditt undermedvetna vet exakt vad som är felet och vad som är lösningen, Emotion Code healing jobbar via det undermedvetna. 

Klicka här för att mejla mig din beställning, så bokar jag in dig eller om du har några frågor! Vi hörs snart.