Tarot: Tio i stavar

Stav korten i tarotleken symboliserars av elementet Eld och styr stjärntecknen Vädur, Lejon och Skytt. 

I klassisk Rider Waite Smith tarotlekar symboliserar detta tarotkortet slutet på en arbetsam process. Kortet visar en man med blont hår som bär på tio stavar i ett knippe. Han går framåtböjd och kör ner huvudet som för att fokusera. Här har vi Egots underkastelse. Mannen vi följt genom hela stav-sviten blir nu ödmjuk i hårt arbete. Han har genomgått en förvandling av vision – manifestation – fest – konflikt – seger – uppror – snabba beslut – galet deffensiv och nu har trycket gått ur honom genom hårt arbete. Det var det hårda fysiska arbetet som kunde ge den hungriga mannen inre balans. Och det känner vi väl igen i oss själva? Kortet symboliserar även att mannen har gått full cirkel och nu är färdig med prövningarna, för tio är slutet och början. 

Helt beroende på vilka tarotkort som är dragna runtomkring tio i stavar kommunicerar kortet olika.

Detta tarotkort kommer upp i mina läggningar när du är överhopad av jobb, är belastad, fokuserad eller snart ska få en lösning på något du inte sett lösningen på.

Alla kort har sina gåvor och de är här för att hjälpa oss bli medvetna. Vi ska bli hela och fria från inre konflikter. Inte förrän vi har accepterat oss själva 100% har vi bemästrat livets läxor.  

Nyckelord för kortet Tio i stavar: Arbete, hårt slit, fokus, insats, inåtgående, få kontroll igen, effektiv, vara upptagen, man har inga illusioner, man är omutbar, vill komma till slutet. 

Tarotläsning

Jag heter Karolina och har jobbat heltid med tarot sen 2015. Jag har gjort tarot readings för tusentals underbara kunder. Jag är medial sen liten men fick mitt “öppnande” 2015 då jag bytte livsbana att bli medial vägledare på heltid. Jag är uppskattad för mitt snabba sätt att läsa tarot, gå på djupet och varma bemötande. 

Jag gör readings på kärlek och relationer, mående, livsval, karriär, ekonomi och allt mellan himmel och jord. Kanske vill du ha en allmän läsning? Endel kunder återkommer ofta (ibland flera gånger per dag) för småfrågor, andra mer sällan för mer ingående analys. Vi har ett lättsamt varmt samtal, ofta med mycket skratt och samförstånd. Hur djupt vi går beror på hur bekväm du känner dig. Det är du som styr och jag förmedlar det som du är redo att ta in. 

För önskad tarotläsning med Karolina vänligen skicka ett mejl med din förfrågan så återkommer vi! 

This image has an empty alt attribute; its file name is 577740_10151611328602475_1257709620_n.jpg

Vad säger kunderna?

“Wow! Vill varmt rek Karolina som är enormt pricksäker och hjälpte dessutom mig att justera obalanser! När hon hjälpte mig med mina obalanser så kände jag av det direkt mao fick lite hjärtklappning för en stund och blev enormt trött och vaknade dagen efter med ett otroligt lugn och med mycket påfylld energi! Tack fina ängel!!” ~Anna


“Jättetrevlig och vet vad hon gör. Rekommenderar henne starkt :)” ~Marika


“Hej! Tack för samtalet igår, det gav mig energi och mod att fortsätta på min väg. Du sänder ut så bra energier och insikt. Otroligt hur du prickade in våran situation och känslorna kring det. Du är sannerligen en väldigt bra mentor, rekommenderar dig och återkommer igen.” ~Sandra

This image has an empty alt attribute; its file name is Skärmavbild-2019-06-13-kl.-14.16.17.png
Close Menu